agalind 28.12.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 znalazłam model Twoich drzwi - bardzo ładne, nie ukrywam, ze też mi się podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.12.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Wikend to w Paryżu:lol2: No teraz to zapamiętam na bank:) Kiedyś daaaawno temu chcieliśmy z moim P zapamiętać numer telefonu do kina bo nie mieliśmy przy sobie kartki. Zeby sobie ułatwić podzelilismy numer na pół - on dostał 2 cyfry a ja 3. Po jakims czasie P zapytał: - pamiętasz?? - jasne, że tak: 904 - jak Ty to zapamietałas? - no jak? to proste: 904 to jak Dywizjon 303 tylko zamiast 303 - 904 Do dzisiaj się z tego smiejemy, a mineło już chyba 12-13 lat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.12.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Zaraz ktoś zrobi uwagę na temat zawiłości kobiecego umysłu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.12.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Mówisz że wszyscy tu tacy przewidywalni?? A ogólnie to mam kiepska pamięc tylko własnie takie dziwne skojarzenia mi pomagaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.12.2011 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Mówisz że wszyscy tu tacy przewidywalni?? A ogólnie to mam kiepska pamięc tylko własnie takie dziwne skojarzenia mi pomagaja. Chyba już zauważyłaś, że wystarczy tylko słówko napisać i skojarzenia się pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.12.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Lukarno ale się z tego dywizjonu303 uśmiałam, normalnie w głos rechoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.12.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Lukarno ale się z tego dywizjonu303 uśmiałam, normalnie w głos rechoczę Przecież to logiczne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.12.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Przecież to logiczne;) No własnie, nie widzisz Pumpaluna w tym logiki?? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.12.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Żeń-szeń czy miłorząb japoński Ci wysłać na sklerozę Z dwojga złego, prosze Żeń Szeń,podobno i na potencję, cerę i cieśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.12.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 to tak jak z moją koleżanką bło - nie mogłam sobie przypomnieć jak miała na nazwisko, chodziłam i sobie powtarzałam, że na K... no Marysia Ka.. Ka... kurde nie pamiętam... aaa już pamiętam Żabińska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.12.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Z dwojga złego, prosze Żeń Szeń,podobno i na potencję, cerę i cieśnienie Ja chciałam Ci na pamięć coś zapodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.12.2011 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 to tak jak z moją koleżanką bło - nie mogłam sobie przypomnieć jak miała na nazwisko, chodziłam i sobie powtarzałam, że na K... no Marysia Ka.. Ka... kurde nie pamiętam... aaa już pamiętam Żabińska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.12.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ja chciałam Ci na pamięć coś zapodać No właśnie ale MSU zapomniała na co specyfik być miał:D Pumpaluna, nazwiska to osobna historia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.12.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 No właśnie ale MSU zapomniała na co specyfik być miał:D Niby sklerozę ma:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.12.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 No teraz to zapamiętam na bank:) Kiedyś daaaawno temu chcieliśmy z moim P zapamiętać numer telefonu do kina bo nie mieliśmy przy sobie kartki. Zeby sobie ułatwić podzelilismy numer na pół - on dostał 2 cyfry a ja 3.Po jakims czasie P zapytał: - pamiętasz?? - jasne, że tak: 904 - jak Ty to zapamietałas? - no jak? to proste: 904 to jak Dywizjon 303 tylko zamiast 303 - 904 Do dzisiaj się z tego smiejemy, a mineło już chyba 12-13 lat:D jako "matematyczna" dusza musze zaprotestować ! Nigdy w zyciu jeszcze nie widziałam takich równych połówek Ale 303-904 rozwaliło mnie Siedzę i smieję się sama do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.12.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Pinacolada a kto tu mówił o sprawiedliwym podziale? od zawsze wiadomo, że na kobiecą głowę zrzuca się więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.12.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Aga, pomyślałam, że masz kotłownię na tyłach domu, tak jak ja, nie jestem przyzwyczajona do piwnic;) Drzwi ładne i praktyczne, bo doświetlą i pozwolą szybko wyjrzeć na zewnątrz, ja mam okienko w wiatrołapie, ale i tak żałuję, że szyba nie jest większa. Aga, w jakim pomieszczeniu jest to małe okno przy drzwiach wejściowych, bo myślałam,że to jest wiatrołap (może łazienka?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.12.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 jako "matematyczna" dusza musze zaprotestować ! Nigdy w zyciu jeszcze nie widziałam takich równych połówek Wiedziałam, że się któraś czepnie do tego:) Ale jak napisała Pumpaluna wolałam większą odpowiedzialność wziąć na siebie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.12.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Aga, pomyślałam, że masz kotłownię na tyłach domu, tak jak ja, nie jestem przyzwyczajona do piwnic;) Drzwi ładne i praktyczne, bo doświetlą i pozwolą szybko wyjrzeć na zewnątrz, ja mam okienko w wiatrołapie, ale i tak żałuję, że szyba nie jest większa. Aga, w jakim pomieszczeniu jest to małe okno przy drzwiach wejściowych, bo myślałam,że to jest wiatrołap (może łazienka?) Ardea ale mnie tym Agi okienkiem zaciekawiłaś. Poszłam do dziennika zajrzec w projekt ale za bardzo tam nic nie widać... Nie ma chyba jakiegos zamknietego pomieszczenia chyba że spiżarnia?? Albo doswietlić schody ma?? Edycja: jednak schody:D http://images37.fotosik.pl/881/6143690ab8d90cd7med.jpg Aga sorry że Ci tu z dziennika wklejam ale mnie zaintrygowało to okienko:D A moje schody będą zupełnie ciemne;( Cos mi się kojarzy że w wiatrołapie miało być okno ale murarze cos tam skopali i okno musiało zniknać... Edytowane 28 Grudnia 2011 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.12.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Lukarna, witaj w klubie ciemnych schodów;) chociaż moje schody to jeszcze takie ciemne nie będą, gorzej z górnym korytarzykiem - tam to ciemnica się zrobi. U Ciebie jeszcze jest szansa na świetlik tunelowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts