agalind 29.12.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Cześć. To dziś razem będziemy ziewać. Cały tydzień nie mogę się pozbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.12.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Ja cały czas zbieram się do rozliczenia vatu:)Rano jak byłam sama to nie mogłam się zmusić a teraz za chwilę będę mieć towarzystwo i znowu nici:/ A faktur mam blisko 60:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.12.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Musisz sie skupić, zeby numerów nie pomylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.12.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Ja już chyba fiksuję od tej wirtualnej rzeczywistości. Właśnie sobie pomyślałam: fajnie, że Aga tu jest, przynajmniej sama nie siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.12.2011 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Wypiłam kawę, ale jakoś nie postawiła mnie na nogi. Dzisiaj mam trochę rzeczy do zrobienia tylko zapału zero/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.12.2011 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Ja już chyba fiksuję od tej wirtualnej rzeczywistości. Właśnie sobie pomyślałam: fajnie, że Aga tu jest, przynajmniej sama nie siedzę Mi też miło. Tym bardziej, ze od wtorku sama byłam w pracy, bez wirtualnych znajomych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.12.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Zadzwoniłam kontrolnie, jeszcze jakiś czas siedzę sama więc chociaż pokseruję te faktury:) A kawa mi tez nie podziałała:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 29.12.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Cześć,dotarłam w końcu do Ciebie, gratuluję SSZ, drzwi bardzo ładne.Widzę, że zapału dzisiaj brak... W sumie się nie dziwię. Ja siedzę w domu, jakoś nie mam ochoty nigdzie wychodzić, tak mi tu dobrze...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.12.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 U nas drzwi będą pełne, bo nie lubię szybek. Zwłaszcza wieczorem, gdy ktoś zapali światło w korytarzu. Kurczę, masz rację . Teraz u Julki w pokoju na drzwiach wisi roleta - bambusowa ale jednak cos przysłania a u nas w sypialni gdzie śpi Lenka na drzwiach jest ikeowski wieszak i wiszą szlafroki które przysłaniają. W domu chciałabym uniknąć takich "wystawek" a dzieci przyzwyczajone do ciemności. Pocieszam się jednak tym, że u nas w przedpokoju na górze nie będzie żadnej szafy/szafki na której ktoś chciałby cokolwiek wieczorem znależć a do "nie połamania" nóg będzie służyło ledowe (mam nadzieję delikatne) oświetlenie podłogi zamontowane wzdłuż blendy (górnej bariery). Zatem może damy radę.... Nasz vat już złozony - podobno urzędowo czeka się 4 miechy..... Trzeba będzie załatwiać "przyspieszenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.12.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Pinacolada u nas składając rozliczenie można napisać podanie o przyspieszenie zwrotu. Decyzja jest uznaniowa więc trzeba mieć dobre argumenty U nas zwrot za vat budowlany czasami jest nawet w ciągu miesiąca przekazywany, wszystko zależy ile mają akurat wniosków. No a że koniec roku to wiadomo, że będzie sporo. My następny pewnie w lipcu-sierpniu złożymy żeby nei zostać ze wszystkim do końca roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.12.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Aga, a Ty w końcu wybierasz się na koncert Anathemy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.12.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 aga - jestes boska !!! Wkleiłas u Klesi link do sklepu z lampami, mało tego link do konkretnej lampy. Spodobała mi sie bardzo i kto wie czy nie zawiśnie u mnie w salonie A w dodatku ma do kompletu mniejsze wiszące (moze zawisną nad stołem w jadalni) i podłogowa na "łukowym" wysięgniku Cena przyzwoita, kolr idealny...... Wkleiłam je u siebie w dzienniku, żebys wiedziała o co kaman Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.12.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 to byście się i tutaj tym linkiem podzieliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.12.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Aga co Ty się tak tymi drzwiami zamknęłaś Może już się na Sylwestra szykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.12.2011 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Skoro zostałam wywołana, to po kolei odpowiadam: Kurczę, masz rację . Teraz u Julki w pokoju na drzwiach wisi roleta - bambusowa ale jednak cos przysłania a u nas w sypialni gdzie śpi Lenka na drzwiach jest ikeowski wieszak i wiszą szlafroki które przysłaniają. W domu chciałabym uniknąć takich "wystawek" a dzieci przyzwyczajone do ciemności. Pocieszam się jednak tym, że u nas w przedpokoju na górze nie będzie żadnej szafy/szafki na której ktoś chciałby cokolwiek wieczorem znależć a do "nie połamania" nóg będzie służyło ledowe (mam nadzieję delikatne) oświetlenie podłogi zamontowane wzdłuż blendy (górnej bariery). Zatem może damy radę.... Pinacolada, u mnie tez wisi bambusowa roleta na drzwiach a w domu chciałabym tego uniknąć, stąd pomysł pełnych drzwi. Aga, a Ty w końcu wybierasz się na koncert Anathemy...? Esiak, no właśnie nie wiem, bo w kwietniu kończę swój 3-letni projekt i mam końcowe spotkanie, ale termin jeszcze nie jest ustalony:( W każdym razie cały czas trzymam rękę na pulsie i jak tylko będzie zielone światło to pędzę na koncert:) aga - jestes boska !!! Wkleiłas u Klesi link do sklepu z lampami, mało tego link do konkretnej lampy. Spodobała mi sie bardzo i kto wie czy nie zawiśnie u mnie w salonie A w dodatku ma do kompletu mniejsze wiszące (moze zawisną nad stołem w jadalni) i podłogowa na "łukowym" wysięgniku Cena przyzwoita, kolr idealny...... Wkleiłam je u siebie w dzienniku, żebys wiedziała o co kaman Buziaki Pinacolada, podejrzewałam, ze jestem fajna, ale że boska to nie Cieszę sie, że mogłam pomóc Mają naprawdę fajne lampy. to byście się i tutaj tym linkiem podzieliły Pumpaluna, link dla Ciebie http://magiaswiatel.pl/ Aga co Ty się tak tymi drzwiami zamknęłaś Może już się na Sylwestra szykujesz? Fajnie by było posiedzieć u kosmetyczki... Siedzę w pracy i mam całą masę zajęć. Nie jestem szczęściarą, która ma przerwę świąteczną Po południu to już ledwo zipię i czasem tylko Was podejrzę po cichu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.12.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 A jakie macie plany sylwestrowe? Ja też nie należę do szczęściar, które mają wolne, dopiero dziś skończyłam sprawdzania, planowania, testowania - to tylko pozornie było wolne (ludzie niezwiązani z tym zawodem uważają, że nic się nie robi, a ja nie wiem w co ręce włożyć).Aga jeśli wybierzesz koncert w Krakowie to może się spotkamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.12.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 a jak w Poznaniu, to my się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.12.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Będę losować zanim bilety kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.12.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Na Sylwestra idziemy do znajomych, więc żadnej balowej sukni nie potrzebuję Będzie bardzo kameralnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.12.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 To jakiś tajny projekt, czy możesz sie pochwalić nad czym od trzech lat pracujesz? My też do znajomych, ale tam kameralnie nigdy nie jest, w tym roku 30 osób planują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts