Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas drzwi będą pełne, bo nie lubię szybek. Zwłaszcza wieczorem, gdy ktoś zapali światło w korytarzu.

Kurczę, masz rację :confused:. Teraz u Julki w pokoju na drzwiach wisi roleta - bambusowa ale jednak cos przysłania a u nas w sypialni gdzie śpi Lenka na drzwiach jest ikeowski wieszak i wiszą szlafroki które przysłaniają. W domu chciałabym uniknąć takich "wystawek" a dzieci przyzwyczajone do ciemności. Pocieszam się jednak tym, że u nas w przedpokoju na górze nie będzie żadnej szafy/szafki na której ktoś chciałby cokolwiek wieczorem znależć a do "nie połamania" nóg będzie służyło ledowe (mam nadzieję delikatne) oświetlenie podłogi zamontowane wzdłuż blendy (górnej bariery). Zatem może damy radę....

Nasz vat już złozony - podobno urzędowo czeka się 4 miechy..... Trzeba będzie załatwiać "przyspieszenie" ;)

Pinacolada u nas składając rozliczenie można napisać podanie o przyspieszenie zwrotu. Decyzja jest uznaniowa więc trzeba mieć dobre argumenty ;)

U nas zwrot za vat budowlany czasami jest nawet w ciągu miesiąca przekazywany, wszystko zależy ile mają akurat wniosków. No a że koniec roku to wiadomo, że będzie sporo. My następny pewnie w lipcu-sierpniu złożymy żeby nei zostać ze wszystkim do końca roku.

aga - jestes boska !!! :hug:

Wkleiłas u Klesi link do sklepu z lampami, mało tego link do konkretnej lampy. Spodobała mi sie bardzo i kto wie czy nie zawiśnie u mnie w salonie :wave: A w dodatku ma do kompletu mniejsze wiszące (moze zawisną nad stołem w jadalni) i podłogowa na "łukowym" wysięgniku :wave: Cena przyzwoita, kolr idealny......

Wkleiłam je u siebie w dzienniku, żebys wiedziała o co kaman ;)

Buziaki

Skoro zostałam wywołana, to po kolei odpowiadam:

Kurczę, masz rację . Teraz u Julki w pokoju na drzwiach wisi roleta - bambusowa ale jednak cos przysłania a u nas w sypialni gdzie śpi Lenka na drzwiach jest ikeowski wieszak i wiszą szlafroki które przysłaniają. W domu chciałabym uniknąć takich "wystawek" a dzieci przyzwyczajone do ciemności. Pocieszam się jednak tym, że u nas w przedpokoju na górze nie będzie żadnej szafy/szafki na której ktoś chciałby cokolwiek wieczorem znależć a do "nie połamania" nóg będzie służyło ledowe (mam nadzieję delikatne) oświetlenie podłogi zamontowane wzdłuż blendy (górnej bariery). Zatem może damy radę....

Pinacolada, u mnie tez wisi bambusowa roleta na drzwiach a w domu chciałabym tego uniknąć, stąd pomysł pełnych drzwi.

Aga, a Ty w końcu wybierasz się na koncert Anathemy...?

Esiak, no właśnie nie wiem, bo w kwietniu kończę swój 3-letni projekt i mam końcowe spotkanie, ale termin jeszcze nie jest ustalony:(

W każdym razie cały czas trzymam rękę na pulsie i jak tylko będzie zielone światło to pędzę na koncert:)

aga - jestes boska !!!

Wkleiłas u Klesi link do sklepu z lampami, mało tego link do konkretnej lampy. Spodobała mi sie bardzo i kto wie czy nie zawiśnie u mnie w salonie A w dodatku ma do kompletu mniejsze wiszące (moze zawisną nad stołem w jadalni) i podłogowa na "łukowym" wysięgniku Cena przyzwoita, kolr idealny......

Wkleiłam je u siebie w dzienniku, żebys wiedziała o co kaman

Buziaki

Pinacolada, podejrzewałam, ze jestem fajna, ale że boska to nie :cool: Cieszę sie, że mogłam pomóc :) Mają naprawdę fajne lampy.

to byście się i tutaj tym linkiem podzieliły

Pumpaluna, link dla Ciebie :) http://magiaswiatel.pl/

Aga co Ty się tak tymi drzwiami zamknęłaś Może już się na Sylwestra szykujesz?

Fajnie by było posiedzieć u kosmetyczki... Siedzę w pracy i mam całą masę zajęć. Nie jestem szczęściarą, która ma przerwę świąteczną:p

Po południu to już ledwo zipię i czasem tylko Was podejrzę po cichu;)

A jakie macie plany sylwestrowe? Ja też nie należę do szczęściar, które mają wolne, dopiero dziś skończyłam sprawdzania, planowania, testowania - to tylko pozornie było wolne (ludzie niezwiązani z tym zawodem uważają, że nic się nie robi, a ja nie wiem w co ręce włożyć).

Aga jeśli wybierzesz koncert w Krakowie to może się spotkamy:)