Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Ja też nie należę do szczęściar, które mają wolne, dopiero dziś skończyłam sprawdzania, planowania, testowania - to tylko pozornie było wolne (ludzie niezwiązani z tym zawodem uważają, że nic się nie robi, a ja nie wiem w co ręce włożyć).

cza było dzieci nie męczyć klasówkami to by nie było co sprawdzać :p ;)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To jakiś tajny projekt, czy możesz sie pochwalić nad czym od trzech lat pracujesz? My też do znajomych, ale tam kameralnie nigdy nie jest, w tym roku 30 osób planują;)

My w tym roku tez mielismy zaproszenie do znajomych, którzy organizuja sylwestra w wynajętej knajpce ale po pierwsze nie mamy co z lenką zrobić a po drugie to mój m ma żałobę......

Podejrzewam, że za rok to my będziemy organizowac ;)

Ps. stresuję się jak pisze posta do Ciebie :sick: polonistko ;) W domu na codzień tez odczuwam stres bo moja młoda uczęszczająca na kółko "poprawnej polszczyzny" poprawia nas non stop :sick: Nawet nie zdawałam sobie sprawy jak wiele błędów popełniamy . Przed chwila powiedziałam do Lenki, zeby przyszła do mnie bo chcę jej ubrać bluzeczkę- zostałam skarcona, ze bluzeczkę sie zakłada a nie ubiera :jawdrop: ;)

Edytowane przez 1976pinacolada

Pinacolada Ardea kiedyś (litościwie) napisała że nie stara się nie zwracać uwagi na błędy na forum i tego sie trzymajmy:D

ps. my w Sylwestra siedzimy w domu, sami tzn z dziećmi, tylko Wika idzie do kolegi. Pierwszy raz:)

Edytowane przez Lukarna

Ja też robię błędy i ich nie poprawiam na forum, możecie być pewni, że je widzę, ale tak postanowiłam, bo z edycji posta bym nie wyszła;)

Julka czujna i dobrze, ale powiedz jej, że jeszcze bardziej zalecaną wersją jest włożyć bluzkę niż założyć (ale już ubrać to można się w bluzkę i tu ma rację) Mądre masz dziecko, a inteligencję podobno dziedziczy się po matce;)

Julka czujna i dobrze, ale powiedz jej, że jeszcze bardziej zalecaną wersją jest włożyć bluzkę niż założyć (ale już ubrać to można się w bluzkę i tu ma rację) Mądre masz dziecko, a inteligencję podobno dziedziczy się po matce;)

i tego sie trzymajmy :lol2: ;)

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=92388&d=1325348813

Serdeczne życzenia szczęścia i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku 2012,

bezproblemowego ukończenia prac budowlano - wykończeniowych

oraz szybkiego zamieszkania w wymarzonym Domu

życzą przyszli mieszkańcy Chaberka

Oby nam się gładko i tanio wykańczało!!! :D