1976pinacolada 30.12.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ja też nie należę do szczęściar, które mają wolne, dopiero dziś skończyłam sprawdzania, planowania, testowania - to tylko pozornie było wolne (ludzie niezwiązani z tym zawodem uważają, że nic się nie robi, a ja nie wiem w co ręce włożyć). cza było dzieci nie męczyć klasówkami to by nie było co sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.12.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) To jakiś tajny projekt, czy możesz sie pochwalić nad czym od trzech lat pracujesz? My też do znajomych, ale tam kameralnie nigdy nie jest, w tym roku 30 osób planują My w tym roku tez mielismy zaproszenie do znajomych, którzy organizuja sylwestra w wynajętej knajpce ale po pierwsze nie mamy co z lenką zrobić a po drugie to mój m ma żałobę...... Podejrzewam, że za rok to my będziemy organizowac Ps. stresuję się jak pisze posta do Ciebie polonistko W domu na codzień tez odczuwam stres bo moja młoda uczęszczająca na kółko "poprawnej polszczyzny" poprawia nas non stop Nawet nie zdawałam sobie sprawy jak wiele błędów popełniamy . Przed chwila powiedziałam do Lenki, zeby przyszła do mnie bo chcę jej ubrać bluzeczkę- zostałam skarcona, ze bluzeczkę sie zakłada a nie ubiera Edytowane 30 Grudnia 2011 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.12.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Pinacolada Ardea kiedyś (litościwie) napisała że nie stara się nie zwracać uwagi na błędy na forum i tego sie trzymajmy:D ps. my w Sylwestra siedzimy w domu, sami tzn z dziećmi, tylko Wika idzie do kolegi. Pierwszy raz:) Edytowane 30 Grudnia 2011 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.12.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ja też robię błędy i ich nie poprawiam na forum, możecie być pewni, że je widzę, ale tak postanowiłam, bo z edycji posta bym nie wyszła;)Julka czujna i dobrze, ale powiedz jej, że jeszcze bardziej zalecaną wersją jest włożyć bluzkę niż założyć (ale już ubrać to można się w bluzkę i tu ma rację) Mądre masz dziecko, a inteligencję podobno dziedziczy się po matce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.12.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 My mieliśmy zaproszenie do znajomych i do rodziny, ale ostatnio tak mało czasu udaje nam się spędzić we dwoje, że postanowiliśmy zostać w domu. Mam w planach przygotowanie jakiegoś dobrego jedzenia, szampan kupiony, kreacja wymyślona więc możemy witać nowy rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.12.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Pumpaluna, czyli szykuje się romantyczna kolacja we dwoje:) Takie lubię najbardziej, ale Karolina na mnie liczy, więc jedziemy do niej. Cóż za kreacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.12.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Julka czujna i dobrze, ale powiedz jej, że jeszcze bardziej zalecaną wersją jest włożyć bluzkę niż założyć (ale już ubrać to można się w bluzkę i tu ma rację) Mądre masz dziecko, a inteligencję podobno dziedziczy się po matce i tego sie trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.12.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://img651.imageshack.us/img651/46/wallpaper377839.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.12.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 31.12.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=92388&d=1325348813 Serdeczne życzenia szczęścia i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku 2012, bezproblemowego ukończenia prac budowlano - wykończeniowych oraz szybkiego zamieszkania w wymarzonym Domu życzą przyszli mieszkańcy Chaberka Oby nam się gładko i tanio wykańczało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.01.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Witam wszystkich noworocznie i dziękuję bardzo za życzenia. Pomyślnego i owocnego Nowego Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.01.2012 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Należałoby pewnie jakoś podsumować poprzedni rok, ale trudno mi to idzie, gdyż pomimo, że trwał 365 dni zleciał błyskawicznie. Mam nadzieję, że 2012 będzie trwał trochę dłużej... W sumie będzie o 1 dzień dłuższy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.01.2012 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 W roku 2011 powstał nasz dom a w roku 2012 stanie się on DOMEM. Naszym głównym postanowiem noworocznym jest przeprowadzka!!!!!!!!! czego także Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.01.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Widzę, że mamy podobne noworoczne postanowienia Ja to sobie jeszcze życzę, żeby kasa na koncie za szybko się nie skurczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.01.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Kasa tak już ma, że raz jest, raz jej nie ma;) Są ludzie, którzy nie przeprowadzą sie gdy nie mają "niezbędnych" firanek w oknach i kwiatków na parapecie oraz tacy, którzy wchodza na gołe betony i dłubią powoli ciesząć sie z tego co mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.01.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 to ja plasuję się tak po środku, jedynie w sypialni muszę mieć coś w oknach bo jest od ulicy i olbrzymie okno ale wszędzie indziej nie potrzebuję, baaa nawet nie przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.01.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Gdybym miała czekac na firanki to bym się nigdy nie wprowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Postanowienia noworoczne u nas podobne:) Firan także nie będzie, ale zasłony i żaluzje już tak;) Jak tam po zabawie sylwestrowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.01.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Ja przechorowuję eksperymenty osobistego barmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Dobre eksperymenty nie są złe, zwłaszcza w domowym zaciszu;) Ja przy ludziach nie eksperymentuję, piję tylko białe wytrawne wino i panuję nad sytuacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts