asizo 17.04.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Planujemy remont łazienki, ale ze względu na dość niewielkie rozmiary pomieszczenia prawdopodobnie bedziemy musieli zrezygnować z oddzielnego bidetu. Do bidetu się przyzwyczailiśmy, bo obecnie jest zamontowany, ale chcemy zrobić w łazience kabinę prysznicową i niestety na bidet zabraknie już miejsca. Zastanawiam się nad WC z funkcją bidetu, ale nie podobaja mi się "kosmiczne" deski z panelem sterującym, bo trochę dziwnie wyglądają. Niepotrzebne mi urządzenie masujące i podgrzewające pupę, bo takie są, ale mnie nie przekonują. Czy są jakieś w miarę normalnie wyglądające WC z bidetem? Oglądałam te z Geberitu, ale nie podobają mi się, a te od razu z muszlą są kosmicznie drogie (kilkanaście tyś). Mogłaby być też bidetta, ale nie wiem, czy można cos takiego zamontować, gdy nie ma obok zlewu. Można? Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 19.04.2011 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Naprawdę nikt nie ma takiego urządzenia? A bidetta, jak sie sprawdza? I czy można zamontować bez podłaczenia do zlewu? Podnoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 19.04.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Gdzieś było trochę zachwytów nad bidettą. Nawet znalazłem szybko http://forum.muratordom.pl/showthread.php?16818-Bidety-s%C4%85-do-niczego.-Bidetta-to-jest-to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts