aro_40 18.04.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam, Mam strych, na którym są skosy (praktycznie nie ma sufitu w tradycyjnym pojęciu, tj. równolegle do podłogi). Sufit wyłożony jest panelami sufitowymi, zaś ściany wyłożyłem płytą G-K. I teraz zrodził się problem, bowiem chciałem olistwować połączenie ścian i paneli, ale mam problem, bowiem listwy na skosach nie schodzą się. Przycięcie pod różnymi kątami powoduje różnice w szerokościach listwy, a tym samych listwy nie schodZa się Może mi ktoś podpowiedzieć, jakieś sensowne rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 20.04.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) Rozwiązanie jest takie że nie możesz wszystkich listew Ucinać na szablonie. Musisz dopasować i ścinać skosy takie jakie wychodzą a nie po np 45 stopni każdy...Za bardzo nie ma jak Ci doradzić bo nie opisałeś szczegółowo swojego problemu. tylko że listwy się nie schodzą, Ale jakbyś umieścił fotki to byłoby widać konkretnie jaki masz problem, A tak musimy sobie wyobrażać że to np w tym miejscu i jak to dociąć. Wstaw fotki i będzie wszystko jasne. Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez photos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts