Bart30 18.04.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Czy ktoś jest w posiadaniu bądź zna link do projektu daszku nad drzwi wejściowe do domku? Drzwi otwierane na zewnątrz. dachówka Braas Celtycka. Dach 2 spadowy 40stopni. Wejście od szczytu budynku, wiec daszek dwuspadowy. Z uwagi na silne wiatry zachodnie chciałbym dodatkowo aby miał on coś w rodzaju ścianku po lewej stronie. Dzięki. Ps. Budynek ocieplony 15cm styro, suporeks. Zastanawiam się jak go "zamontować do ściany"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winiu1 18.04.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Zrób niezależny daszek od budynku, na czterech słupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart30 19.04.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Zupełnie niezależny to nie to o co mi chodzi. Chciałbym taki częściowo zakotwiony w murze plus jedna, maksymalnie dwie podpory w schodach. Nikt nic takiego nie robił? Foto mile widziane. Mam projekt WB0016 agrobispu, z tym że nie mam balkonu tak jak jest w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts