joliska 20.04.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Mnie się ten dywan podoba u Ciebie z drobnymi poprawkami:- wszystkie ozdóbki ze stolika- out- czarna pufa - jw.- ramy obrazów do wymiany - na drewniane- poduszka do wymiany na ciemną "dostojną" lub do wyrzucenia- zasłony by się przydały Czy możesz pokazać więcej tego pokoju? Wszystko masz ściśnięte w tym kącie i nieładnie to wygląda. Jeśli chcesz coś zmienić, to ew. kolor ścian na jeden z szarych lub beżowych kolorów z dywanu. Wyższe listwy przypodłogowe też by lepiej wyglądały. Kominek masz z innej bajki, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.04.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Dywan jest piękny, założę się, ze to prawdziwa wełna. Wygląda na solidny. Przy natłoku dywanów jakie widzimy dziś w sklepach w koła, paski, łuczki, fale, kwiatki, i inne duperele w okropnych barwach do tego, ten jest jak perełka. Sama choruje na taki porządny dywan z wełny, ale taki jak potrzebuje kosztuje 3 tys, więc póki co jest w zasięgu marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.04.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Oj nie. Do takich dywanów ja się nie przekonam. Kojarzą mi się z `dzieciństwem. Przecież to są przeżytki. Wiem, że moda powraca ale na te dywany chyba nie. monika jak z dzieciństwem to chyba dobrze, aczkolwiek nie wnikam jakie to dzieciństwo było. Generalnie na tego typu dywan moda nigdy nie minie. Wejdź choćby na stronę Ikea i zobacz jaka jest ich cena. Chodzi mi o prawdziwe dywany z wełny a nie jakieś masówki z bazaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 20.04.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 monika jak z dzieciństwem to chyba dobrze, aczkolwiek nie wnikam jakie to dzieciństwo było. Generalnie na tego typu dywan moda nigdy nie minie. Wejdź choćby na stronę Ikea i zobacz jaka jest ich cena. Chodzi mi o prawdziwe dywany z wełny a nie jakieś masówki z bazaru. Dzieciństwo było ok. ale moda z dzieciństwa już nie koniecznie Tak jak pisałam wyżej u mojej babci takie dywany leżą już 30 lat, u rodziców, dobre 20. Już mi zbrzydły i ja bym takich nigdy u siebie nie położyła. Ale jak pisałam rozumiem, że są wełniane i mogą być drogie. Jakby co to ze trzy znajdą się u nas na strychu. Prawdziwa wełna, grube, ciężkie. Niestety już mocno zniszczone. Może i moda na takie dywany wraca jak na stare szafki, fotele, stoliki, które nie raz można znaleźć na śmietniku, a które na necie osiągają ceny z kosmosu. Tak może jest i z tymi dywanami ale ja jeszcze do nich wracać nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.04.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 dlatego dobrze, jak mamy możliwośc wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 20.04.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 wydaje mi sie, ze gospodarz wątku to Facet dywan piękny imho bez niego byłoby mdło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia4444 21.04.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Dywan to klasyka i do tego wnętrza pasuje Wiem teraz modnie bez dywanu , bez tkanin w oknach , beton szkło i szarości .Sama lubię minimalizm , stonowaną kolorystykę ale bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts