wiliam 01.10.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Czy to Forum ,,Żyje''? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimaus 25.10.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Witam, proszę forumowiczów o radę.Mam przekonanie, że firma która robiła mi dach nie jest uczciwa. Dostałam dzisiaj wz na wydanie z magazynu z datą 18.10.2011, przy czym faktura była wysatwiona w sierpniu, a dach skończony na początku września. Umawiałam się z firmą, na fakturę na 8%, a oni wystawili już w sierpniu na 23% i teraz nie chcą tego zmienić, bo się boją kłopotów z urzędem skarbowym. Dach dawno skończony, a tu jeszcze jakaś wz się trafia. Czy wykonawca może sobie teraz tak bez problemów brać coś na moje nazwisko. Na budowie wcześniej też zdarzały się pewne incydenty. Mam pytanie czy jest jakaś inspekcja, urząd, policja gdzie mogę wyjaśnić sprawe, bo nieuczciwa jest firma sprzedająca dachówki i wykonawca. HELP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arecki23 19.11.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 poszukaj sobie tutaj..pozdarwiam http://budopedia.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts