rebet1981 20.04.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam Nie mam pomysłu czym wykończyć połączenie ściany(farba strukturalna) z podłogą (glazura) ponieważ nie za bardzo mi się podoba-są małe niedociągnięcia. Są jakieś wykończenia do glazury? Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czestero 20.04.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam Nie mam pomysłu czym wykończyć połączenie ściany(farba strukturalna) z podłogą (glazura) ponieważ nie za bardzo mi się podoba-są małe niedociągnięcia. Są jakieś wykończenia do glazury? Proszę o radę. spróbuj dobrać zwykłe listwy PCV jakie się daje przy podłodze z paneli. ewentualnie możesz na ścianę przykleić dookoła cokolik z płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts