amigopn 20.04.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Jak w temacie czym można wykończyć gotową wylewkę przy piecu co. Niestety przy paleniu węglem jest wszechobecny kurz i sadza, drewnem mniej brudu. Ale co położyć by było trwałe, w miarę dobrze wyglądało i łatwo się myło. Może gres techniczny, może żywica epoksydowa może coś innego?Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 20.04.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) ja mam gres techniczny z LM po kilkanaście zł, na ścianach niedroga glazura, pierwszy sezon zaliczony, palone węglem, trochę drzewem, dom to ciągle budowa wiec pyłu i syfu co nie miara, gres jak dla mnie sprawdza się w tych warunkach, do tego niedrogi Edytowane 1 Maja 2011 przez edde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czestero 21.04.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 również mam gres u siebie, z promocji w casto, drugi sezon pod piecem na ekogroszek i jest OK.oczywiście sprawdzają się tylko CIEMNE fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts