Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarości i folkowo-cygańskio-hipisowskie klimaty, czyli Słodkiego budowania cd.

Recommended Posts

Tak, Bambi, na cały etat... I to bez samochodu, bo zostawiam opiekunce, które będzie odbierała dzieciaczki z przedszkola, żłobka i szkoły, bo z tym już nijak nie dam rady.

Sprawdzę jeszcze połączenia autobus - metro - tramwaj, żebym zdążyła na czas:cool:

Trzymajcie, proszę, kciuki za mój pierwszy dzień:)

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

Jesteś niemozliwa !!! Czy przy tym układzie (bez samochodu) Ty zdążysz w ogóle do domu przed nocą ????? Czy bedziesz tylko na weekendy przyjeżdżać?? ;)

Bije pokłony przed Toba kochana, nadal trzymam kciuki i za domek i za pracę !!!! Buziaki przesyłam i mnóstwo ozytywnej energii, której widzę Ci nie brakuje :D

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Balbinko, wpadłam popodglądać, pokibicować i... Ty już wszystko zrobiłaś!!!:jawdrop::jawdrop::jawdrop:I jeszcze zdążyłaś dopracować grzywę, pazury i facjatę!!! Wielkie BRAWA!!!:wave: Zazdroszczę Twojemu pracodawcy...:cool:, Ty masz w sobie bombę energetyczną wystarczającą dla pułku wojska!!!:cool:

Iwona trzymam kciuki,

mysmy mieli troche lepiej z przeprowadzką, mielismy własciwie wszystko skonczone i wszystkie nasze rzeczy umieścilismy w pokoju nad garażem, a pył i tak był wszechobecny, co to znaczy jednak młodość, ja w Wigilię (przeprowadzilismy sie 21) byłam tak padnięta, ze nie widziałam na oczy, ale makowce sernik i piernik zdążyłam upiec. :)

Później sama sobie nie będziesz wierzyła, ze to wszystko tak super ogarnęłaś, ja przynajmniej do dzisiaj sama sobie się dziwię. :)

No to fajnie ze jestescie, ale gdzie tak dokładniej? Jakiś wątek?

To moze tu wyjaśnię kwestię różnic odcieni w czarnym oraito, bo telefonicznie ani mailowo nikt nie był skory do pomocy.

Różnica jest w panelu od mikrofali i piekarnika, a panelem zmywarki. Zmywarka ma ta czerń taka przymglona, chciałam sie dowiedzieć czy tak jest tylko w moim modelu czy wszystkie tak maja?

e-mól, odpowiadając na Twoje pytanie: przy takim zestawieniu produktów jaki posiadasz, odcień czerni na panelach niestety nieznacznie może się różnić. Różnica ta wynika z faktu, że zarówno w piekarniku jak i mikrofalówce szkło jest czarne i światło załamuje się przechodząc przez grubość szkła, częściowo odbijając się od innych elementów szklanych, z których złożone jest urządzenie. Natomiast w przypadku frontu do zmywarki czarne szkło jest zespolone z elementem nośnym w postaci płyty. W związku z tym światło, które pada na ten front załamuje się inaczej, a odbite powoduje wrażenie innego odcienia czerni. Element nośny w postaci płyty jest potrzebny do montażu oraz ustabilizowania całego frontu na drzwiach zmywarki. Gdyby front był wykonany tylko z tafli szkła, to w celu zapewnienia jego trwałości musiałby być na stałe zespolony z zewnętrzną powierzchnią drzwi zmywarki. Nie byłoby wtedy możliwości zamontowania takiego frontu do dowolnej zmywarki, którą wybrał klient. Odcień czerni frontu zmywarki będzie więc nieznacznie inny w stosunku do pozostałych urządzeń z serii OTA ITO. Dodatkowo, efekt ten może być potęgowany poprzez intensywność oświetlenia pomieszczenia, w którym znajduje się zmywarka z frontem.