1976pinacolada 15.04.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Tak, Bambi, na cały etat... I to bez samochodu, bo zostawiam opiekunce, które będzie odbierała dzieciaczki z przedszkola, żłobka i szkoły, bo z tym już nijak nie dam rady. Sprawdzę jeszcze połączenia autobus - metro - tramwaj, żebym zdążyła na czas:cool: Trzymajcie, proszę, kciuki za mój pierwszy dzień :jawdrop: Jesteś niemozliwa !!! Czy przy tym układzie (bez samochodu) Ty zdążysz w ogóle do domu przed nocą ????? Czy bedziesz tylko na weekendy przyjeżdżać?? Bije pokłony przed Toba kochana, nadal trzymam kciuki i za domek i za pracę !!!! Buziaki przesyłam i mnóstwo ozytywnej energii, której widzę Ci nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.04.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Balbina, słów mi brak! Podziwiam Cię Powodzenia jutro! Co do mycia pyłu budowlanego to mogę polecić wodę z octem. Śmierdzi, ale bardzo dobrze zbiera pył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.04.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Balbinko, wpadłam popodglądać, pokibicować i... Ty już wszystko zrobiłaś!!!:jawdrop::jawdrop:I jeszcze zdążyłaś dopracować grzywę, pazury i facjatę!!! Wielkie BRAWA!!! Zazdroszczę Twojemu pracodawcy..., Ty masz w sobie bombę energetyczną wystarczającą dla pułku wojska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.04.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Iwona trzymam kciuki, mysmy mieli troche lepiej z przeprowadzką, mielismy własciwie wszystko skonczone i wszystkie nasze rzeczy umieścilismy w pokoju nad garażem, a pył i tak był wszechobecny, co to znaczy jednak młodość, ja w Wigilię (przeprowadzilismy sie 21) byłam tak padnięta, ze nie widziałam na oczy, ale makowce sernik i piernik zdążyłam upiec. Później sama sobie nie będziesz wierzyła, ze to wszystko tak super ogarnęłaś, ja przynajmniej do dzisiaj sama sobie się dziwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.04.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Iwona:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: jak ty to wszystko robisz!!!!!! powodzenia w pracy!!! dzieciaczki i M wrócili już ze wsi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.04.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Na cóż, czytanie Balbiny to murowane kompleksy... Nie wiem jak Wy dziewczyny, ale ja czuję się nieudolna Sciskam kciuki za jutro i pojutrze i zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.04.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Balbina - gratuluję zrealizowana planu zero i powodzenia jutro w pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 15.04.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Bami - ja tu zaglądam żeby się uczyć być dzielną . BALBINA GRATULACJE Z OKAZJI PRZEPROWADZKI. Najcudowniejszych chwil w nowym domu i spełnienia w nowej pracy życzę. Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez adk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Trzymam kciuki za jutro i POWODZENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 15.04.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Brak słów i mega szacun!!!... jak to młodzież teraz mawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 16.04.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 JESTEŚ WIELKA KOBIETKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.04.2012 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 17.04.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Balbina, wojowniczko, jak pierwszy dzień w pracy z pyłem budowlanym na karku? Niesamowita jesteś! Mam nadzieję, że metrem/tramwajem szybciej pokonujesz drogę do i z pracy A jak dzieciaki? Dla nas najgorzej, bo będziesz mniej pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorenje 17.04.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No to fajnie ze jestescie, ale gdzie tak dokładniej? Jakiś wątek? To moze tu wyjaśnię kwestię różnic odcieni w czarnym oraito, bo telefonicznie ani mailowo nikt nie był skory do pomocy. Różnica jest w panelu od mikrofali i piekarnika, a panelem zmywarki. Zmywarka ma ta czerń taka przymglona, chciałam sie dowiedzieć czy tak jest tylko w moim modelu czy wszystkie tak maja? e-mól, odpowiadając na Twoje pytanie: przy takim zestawieniu produktów jaki posiadasz, odcień czerni na panelach niestety nieznacznie może się różnić. Różnica ta wynika z faktu, że zarówno w piekarniku jak i mikrofalówce szkło jest czarne i światło załamuje się przechodząc przez grubość szkła, częściowo odbijając się od innych elementów szklanych, z których złożone jest urządzenie. Natomiast w przypadku frontu do zmywarki czarne szkło jest zespolone z elementem nośnym w postaci płyty. W związku z tym światło, które pada na ten front załamuje się inaczej, a odbite powoduje wrażenie innego odcienia czerni. Element nośny w postaci płyty jest potrzebny do montażu oraz ustabilizowania całego frontu na drzwiach zmywarki. Gdyby front był wykonany tylko z tafli szkła, to w celu zapewnienia jego trwałości musiałby być na stałe zespolony z zewnętrzną powierzchnią drzwi zmywarki. Nie byłoby wtedy możliwości zamontowania takiego frontu do dowolnej zmywarki, którą wybrał klient. Odcień czerni frontu zmywarki będzie więc nieznacznie inny w stosunku do pozostałych urządzeń z serii OTA ITO. Dodatkowo, efekt ten może być potęgowany poprzez intensywność oświetlenia pomieszczenia, w którym znajduje się zmywarka z frontem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.04.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Balbina JESTEŚ WIELKA!!!!! Gratulacje z okazji tego wszystkiego przez co dałaś radę przejść i z okazji przeprowadzki. SUPER Pal sześć te niedogodności, jak jest się już u siebie I powodzenia w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.04.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 I jak tam nowe zycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.04.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 widzę, że w opadach szczęki nie jestem odosobniona. Balbino Twój power powoduje, że niezmiennie wstyd mi za moje lenistwo.... Trzymam kciuki za pracę, daj nam znać jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 18.04.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Walczę!Jutro mam mieć net to wrócę do życia w końcu!I wszystko napiszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.04.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Walczę! Jutro mam mieć net to wrócę do życia w końcu! I wszystko napiszę! no to czekamy!!!! już się nie mogę doczekać twojej opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.04.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No to przebieram nóżkami, foty będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts