Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarości i folkowo-cygańskio-hipisowskie klimaty, czyli Słodkiego budowania cd.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć dziewczyny!

Nie mam nadal ani netu, ani telefonu:-(

Wpadłam na chwilę do biura M, żeby się podłączyć do świata:)

Nie chce mi się nawet pisać na temat telekomunikacji i jej nie stawiania się w umówionych terminach.

W pracy na razie czuję się jak alien:-(

Trudny był ten tydzień...

W piątek wybywam na w pełni zasłużony urlop i mam szczerą nadzieję, że będę miała ten net to zrobi e foty.

W środę powinna się montować wyspa - na razie bez blatów.

Teraz spadam podpisać umowę na blaty i dokupić brakujące półki, szuflady i takie tam pierdołki:)

Buziaki!

Balbina, ale idzie cały czas ku lepszemu, prawda?

Telefon i internet założą, w pracy się zaaklimatyzujesz :hug: Kto da radę, jak nie Ty, kochana?

Czekamy na podłączenie do cywilizacji i zdjęcia :popcorn:

Basiu, o 7:30 to ja już byłam prawie gotowa do wyjścia :rolleyes:

Nie dalas sobie chwili wytchnienia, sił nie nabralas, a nowa robota to zawsze stres, pomysł o maksymalnym relaksie dla siebie podczas majowki, bo jeszcze z przeforsowania nie będziesz umiała sie cieszyć ani z tego domu ani z nowej pracy, buziaki.

A z czego w końcu bedą blaty?

Ogromny dom, cos na ten temat wiem, mój Słodki jest ogromny, a co dopiero Balbiny powiększony :) jest gdzie sie szukać, ale dzieciaki przynajmniej maja frajdę :)

Balbinko tez sie do Ciebie szykuję, bardzo jestem ciekawa efektu na żywo, ale wiem, że wyjeżdżacie na majowy weekend, no to złapiesz troche odpoczynku :)