e-mól 16.06.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 (edytowane) Dzisiaj barierki mam nadzieję ze fotki również, przez was czekam Kiedy bateria w kuchni mi się zepsuje i culinę sobie kupię Edytowane 16 Czerwca 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.06.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 W końcu jesteś I to z dobrymi wieściami Trzymam kciuki za blaty, za barierki i za wszystko! Druga to Samoa:cool: Też leży i czeka na blat, a na żywo wygląda stanowczo na droższą Moja Samoa? Pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 16.06.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 (edytowane) Dzisiaj mam mega pracowity dzień. Dopiero teraz usiadłam, żeby obejrzeć mecz... i trafiłam prosto na strzelony nam gol:-( Taka szkoda... Ale chaotyczny mecz:-( Dzisiaj robiłam z Mamą prowizoryczne ogrodzenie z płotków lamelkowanych, bo już miałam dość tego sajgonu przed domem. Potem wkopalam z mężem wykopaną dwa lata temu huśtawką, zamiotłam taras z ton piachu, a wcześniej kupowałam nowe nóżki pod szafki kuchenne, bo okazalo się, że nasze są za slabe pod granitowe blaty. Barierki się robiły i wyglądały fajowo:D Ale chciałam, żeby dorobili po jeszcze jednym pręcie, więc zabrali do poprawki. Będę z powrotem w czwartek lub piątek. Moja Samoa? Pokażesz? Yhmm... Twoja:hug: Zdjęcie będzie jak zamontuję Monika! Dzieciaki zaaklimatyzowały się fantastycznie! Bajzel ciągle mamy potworny, ale dobrze nam tu:) edit: jutro mamy imprezkę. Spadam robić Moni chleb i piec ciacho:) Edytowane 16 Czerwca 2012 przez Balbina200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.06.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 jejku, ona ma jeszcze siłe na chleb i ciasto.... W kompleksy mnie wpędzasz kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.06.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Robokop. Ani pól fotki barierek nawet do poprawki, nie będzie? To moze chociaż projekt pokaz, zakręcone? Stalowe? Chleb Moni, ten z ziarnami? Pisała ze ma odstac 24 h, ja dzisiaj na śniadanie go wyciągam, ale moj zakwas szału nie robi i chleb przez to pewnie tez nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.06.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Balbina kobito !!!!! dobrze ,że dajesz znak życia od czasu do czasu!!! pokaż te pokręcone barierki A ten chleb no knead Moni robię co kilka dni( średnio co 3) bardzo nam zmakuje Szkoda,że nie gramy dalej!!!!!!1 Polscy Hiszpanie zawiedli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 17.06.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 No, bardzo szkoda, że nie gramy:-( A byłam twarda i odpuściłam moją garderobę i mocno kibicowałam naszym! Na pocieszenie mam przynajmniej szansę na szybszy montaż Zdjęcie na razie niet, bo po pierwsze aparatu nie miałam kiedy zawieźć do naprawy i muszę z firmy od Męża pożyczyć, dwa mam takie urwanie głowy i wiecznie jest milion rzeczy do zrobienia (rety! czy to się kiedyś skończy i będę mogla tak po prostu usiąść sobie na ukończonym:rolleyes: tarasie z lampką wina i poczytać książkę bez wyrzutów sumienia, że jeszcze tyyyyyle trzeba zrobić), że nie miałabym nawet kiedy robić za fotografa. Dobrze, że przynajmniej każda pierdółka, którą uda się doprowadzić do finiszu tak cieszy:cool: Chleb Moni bez zakwasu:-(, bo nadal go nie mam. Drożdżowy, przekładany. Wyszedł bosko! Zrobił furorę. Do tego masełko czosnkowe lub do moczenia oliwa z czosnkiem, bazylią, natką i koperkiem. Obłędne! Zeszło 3/4 jeszcze gorącego, prosto z pieca:D Wchodzi do stałego repertuaru:yes: Na danie główne makaron z sosem śmietanowo-czosnkowym z chrupiącym boczkiem (to dla żeńskiej części:-)), a M obsługiwał grila. Sałatka, tzatzyki i takie tam. Do tego sernik na zimno i nieśmiertelne tartletki z kremem i truskawkami. Obrzydliwe obżarstwo... Plus długie rozmowy dorosłych i szaleństwo dzieci. Jak może nie być cudnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 18.06.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Hej Balbina, Gratuluję barierek, pokaż koniecznie !U nas będą też białe, ale zupełnie proste.Cullina śliczna, niestety nie do mojej kuchni. Mam pytanie o ikeową kuchnię. czym ci monterzy wykańczali wnęki po bokach i nad szafkami - masz te zaslepki z frontów kupione czy jakieś standardowe ikeowe cokołowe, czy jeszcze coś innego. Wczoraj pytaliśmy w sklepie o obciązenie ikeowych nózek. Ponoć jest to 125kg na nóżkę czyli 500kg na szafkę. U nas tez bedzie blat granitowy i monter twierdzil, ze nie musimy zmieniac, ale za to chce szafki stojące przykrecac do ściany (!) - to standard jest? Balbina poproszę namiary na Twojego Pana od wyspy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.06.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Iwonko ale przygotowałas obzarstwo:D kobito i ty się dziwisz ,że na odpoczynek nie masz czasu:yes: ja tylko czytam,że albo coś robisz, sprzątasz, pomagasz, gotujesz i zaraz znów lecisz!!!! ale masz powera:D kobieto moc jest z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 18.06.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy, mam dylemat krzesłowy http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180414-Ogród-tworzę-nowoczesny-czyli-wewnętrzna-walka-jak-nie-zostać-kokoszką.../page14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.06.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Balbino, czekam na barierki Sheenaz, w instrukcjach szafek ikeowskich jest mowa o przykręcaniu do ściany. Ja chcę swoje odsunąć na ok. 10cm i mają być jakieś dłuższe śruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.06.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Balbino, czekam na barierki Sheenaz, w instrukcjach szafek ikeowskich jest mowa o przykręcaniu do ściany. Ja chcę swoje odsunąć na ok. 10cm i mają być jakieś dłuższe śruby. MOje szafki nie są przykręcone do ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 18.06.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Mam pytanie o ikeową kuchnię. czym ci monterzy wykańczali wnęki po bokach i nad szafkami - masz te zaslepki z frontów kupione czy jakieś standardowe ikeowe cokołowe, czy jeszcze coś innego. Wczoraj pytaliśmy w sklepie o obciązenie ikeowych nózek. Ponoć jest to 125kg na nóżkę czyli 500kg na szafkę. U nas tez bedzie blat granitowy i monter twierdzil, ze nie musimy zmieniac, ale za to chce szafki stojące przykrecac do ściany (!) - to standard jest? U mnie wysokie są przykręcane do ściany, a niskie nie wszystkie. Ale są skręcane ze sobą I też mi chłopaki z Ikei mówili, że nie potrzeba innych nóżek, ale stolarz powiedział, że będą pękać, a potem będzie kłopot.Jakoś wierzę mu bardziej;) Jutro będę je podkładać... Namiar mogę przesłać smsem Salikowi? A boki wykańczali chyba kawalkiem frontu, choć na górze napewno cokołem. Balbino, czekam na barierki Sheenaz, w instrukcjach szafek ikeowskich jest mowa o przykręcaniu do ściany. Ja chcę swoje odsunąć na ok. 10cm i mają być jakieś dłuższe śruby. Też na nie czekam:D Będą w czwartek lub piątek. A blaty powinny być w środę... Na te ze względów desingerskich jeszcze bardziej czekam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.06.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Balbina - możesz mi wysłać namiary smsem albo mailem Dzięki! A jak przymocujesz cokół do tych nowych nóżek? Swoją drogą to granda - jedyne nóżki w Ikei do których można przymocować cokół to te plastiki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 19.06.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Balbina - możesz mi wysłać namiary smsem albo mailem Dzięki! A jak przymocujesz cokół do tych nowych nóżek? Swoją drogą to granda - jedyne nóżki w Ikei do których można przymocować cokół to te plastiki... Mariusz Mieszala - wysyłam sms-em:) Ja nie montowałam żadnych nóżek z Ikei, bo dla mnie były za wysokie - mam 11-sto cm-owy blat, więc nóżki a 16 cm mi nie pasowały. Kupiłam w casto specjalne z mocowaniem do cokołów, ktore miały być mocne:-( Te nowe, które będę dzisiaj wstawiać będą dodatkowe - za tymi z casto. Salik, a ten projekt wstępny do zarządu dróg to tak sam, zupełnie sam wrysowywałeś? W mapę do celów projektowych czy w zwykłą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.06.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Sheenaz wrysowywała, 'odręcznie' na kopię mapy do celów projektowych.Chodzi o to że musisz im przynieść coś do czego oni się mogą odnieść w swojej decyzji (spędziłem dzisiaj cały dzień próbując się dodzwonić do Zarządu Dróg Powiatowych, żeby zapytać o losy naszego odwołania od tej decyzji...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 19.06.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 co to znaczy na kopię mapy?Ksero?Kolorowe?Współczuję Ci tych kontaktów z drogowcami, bo to bardziej nieprzewidywalne towarzystwo niż budowlańcy...A gładzie robił Ci Łukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 20.06.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Salik,zmieniłam telefon i nie mogę znaleźć Twojego numeru:-(Podaję Ci adres strony Pana Mariusza - tam są wszystkie kontakty: www.samani.pl Wczoraj wieczorem złapała mnie grypa żołądkowa i dzisiaj leżę w łóżku i umieram:-(Przyjechali Panowi do blatów, ale nawet nie mam siły wstać zobaczyć jak im idzie:roll:Poproszę M jak wróci, żeby pstryknął fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.06.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Zdrówka Kochana:hug: znam to i współczuje:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.06.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Iwonko zdrowiej. Bo przecież nie wytrzymasz długo na chorego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts