adk 30.06.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Balbina ale że tak jest u Ciebie nowocześnie ale jednocześnie domowo. No podziwiam garderoby własnoręcznie zrobione, barierki przecudne (gdybyśmy u nas mieli schody "w powietrzu" bądź antresolę szukałabym podobnej lekkości w barierkach), wyspa przewspaniała (zazdroszczę culiny i wielkości wyspy) - wielkość i wykonanie. Jestem pod wrażeniem jak to wszystko masz dokładnie przemyślane. Ja w bólach szukam sposobu na pokrycie podłóg - w bólach bo mam bardzo skromny budżet i to co ewentualnie się mi podoba jest poza moimi możliwościami finansowymi. Dach niedługo pokażę - mam nowy (używany) komp i nie zawiesza się już tak więc może w końcu uda się mi przegrać zdjęcia z aparatu i wgrać na FM. dach zaczyna się zielenić ale to jeszcze długo nie będzie efekt końcowy, na to trzeba poczekać 3-4 lata. Pozdrawiam Siłaczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.06.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Balbina, co do Ciebie wejdę, to zbieram szczękę z biurka! Twój dom jest taki, że mogłabym się natychmiast wprowadzić i mieszkać zadowolona adk, łączę się w bólu w kwestii ograniczonego budżetu Wykańczam co prawda tylko mieszkanie, ale na razie nie robię praktycznie nic poza odhaczaniem kolejnych pozycji na później, po zamieszkaniu. Ech, życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.06.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 BALBINA!!! Barierki są rewelacyjne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.06.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Balbina, myślałam o czymś takim: http://www.medicom.com.pl/wp-content/uploads/image/Titel_E9-15_02-2.png to są prawdziwe lampy na salę operacyjną, stylizowane też pewnie są, tyle że ja jeszcze nie zgłębiałam tematu oświetlenia...jak coś znajdziesz to podrzuć Barierki w całości naprawdę świetnie się komponują z ciemną dechą - to orzech, prawda? Wyglądają jak wielka dekoracyjna pajęczyna Podziwiam, że zdecydowałaś się puścić Starszaka na obóz, też mam siedmiolatka i stwierdziłam, że jeszcze za wcześnie na samodzielne wakacje... moje dzieciaki mają trochę przechlapane bo ja raczej z tych rozczapierzających się matek jestem . Więc w wakacje mam nie lada problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.06.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Balbinka - resztkami sił dotarłam do Ciebie ale warto było Masz przepiekny domek, wszytsko pieknie przemyslane, dopracowane.... Wyspa czadowa, barierki niesamowite, drzwi filo - bajka . Brawo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.07.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Przepiękne te barierki, swietnie się klatka prezentuje, zwłaszcza na fotce z filo, na tym krótkim biegu nie będzie juz barierek? Wiesz jakie masz wymiary profili z których są barierki? Moj tez na pierwszy oboz jedzie tyko on 10cio latek, ale charakteru nie ma takiego fajnego jak Twój A dzisiaj zostawiamy go u znajomych na byc moze dwa tyg i jadą dzisiaj nad morze, a ja jedynie z trojeczką do rodziców smigam, WAKACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 01.07.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Wróciłam! Wymyśliłam, zeby jechać kiedy będzie finał Euro i to była genialna decyzja:D Z Olsztyna do domku w dwie godziny i 10 minut. To mój rekord:wiggle: Młody został wczoraj na obozie, a dzisiaj nad ranem na Mazurach była mega burza. Jak się obudziłam to pierwsza moja myśl:o Boże! Przecież on tam w tym małym namiocie z piorunami nad głową na pewno jest wystraszony! Już widziałam to przerażenie i jak na pewno chce wracać. Mój Teo jest najmłodszy z chłopców:) Zadzwoniłam o 15.00 (bo wtedy jest wyznaczony czas na telefony) i rozmawiam z drużynową czy dzieciaki nie panikowały. Stwierdziła, że tylko dziewczynki popiskiwały, a chłopcy trzymali się twardo! Zuchy! I wszyscy zostali zabrani do świetlicy na śpiewanki:-) No to poprosiłam moje Szczęście do telefonu, a on mi na to, że nie ma czasu gadać, bo gra w siatkę. Nie, nie bał się - powiedział. Jest super! I poleciał dalej:rolleyes: No i wyszło, że jednak jestem przewrażliwiona mama:D, a myślałam, że jestem twarda... Maluchy zostały z dziadkami. Wczoraj poszliśmy pobrykać na brzegu w jeziorze, dzisiaj szalały na dziecięcej terenówce, na osłodę pożegnania kupiłam wielkie lody i zrobiliśmy sobie wyżerkę Potem milion całusów:) Szczęśliwe zostały bez problemu:cool: No i wróciłam sama. Ależ jest cicho i pusto... Mam plan, żeby skończyć garderobę i pokończyć pokoje dzieciaków (przede wszystkim córci - wymyśliłam, że będzie szaro miętowy - lub beżowy lub pudroworóżowy lub wrzosowy i jedna ściana czarna do rysowania kredą, fioletowe zasłony i meble tradycyjnie białe - kupowane sukcesywnie, do tego różowe i czerwone dodatki - ). Który kolor lepszy??? Pokój ma być ala cygański, błyszczący jak ich spódnice:) Inspiracje: I pomalować korek, bo nie mogę się już doczekać kiedy zawieszę pracę dzieciaczków! Już ich mnóstwo nazbierali. Trzy tygodnie temu mieliśmy też sesję zdjęciową w plenerze. Teraz czekam na zdjęcia i będę zamawiać na ścianę w kuchni. Umówiłam się też ze stolarzem Mariuszem, że porobi mi karnisze:) Znaczy, będą zasłony. Wtedy to dopiero zrobi się domowo:yes: No i też niestety nie mam nieograniczonego budżetu:-(, dlatego to co mogę robię sama:-) e-mólku - pręty maja dwu centymetrowe krawędzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 02.07.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Balbina, barierki rewelacyjne. Ależ one leciutko wyglądają! Pokój Busi - pudrowy rózowy albo wrzosowy. Sugerowałabym się (choć ciutkę) opinią dziecka. U mnie też pusty dom. Pierwszy raz od 8 lat. Kolonie rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.07.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Ciekawe czy tak samo będziesz uważała po tygodniu siedzenia w pustym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 02.07.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Ciekawe czy tak samo będziesz uważała po tygodniu siedzenia w pustym domu Potwierdzam Ale też nie wątpię, że Balbina wypełni sobie czas profesjonalnie, co do sekundy Co do koloru ścian, wybieram pudrowo-różowy lub wrzosowy Ale bym się poradziła małej. Moja 5-latka od paru miesięcy powtarza, że w nowym domu będzie miała ściany różowo-fioletowe Muszę znaleźć więc taki kolor "lila", który spodoba się jej, a i mnie nie będzie przyprawiał o zawrót głowy Ja zgodnie z Bami podziwiam 7-latków na koloniach, chyba też trzęsąca się matka jestem a może usprawiedliwia mnie fakt, że mój dopiero za tydzień kończy 7 lat Balbina, a jaki masz pomysł na zdjecia na kuchennej ścianie? Brzmi ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.07.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Ha, ha! Dzisiaj się tylko upajam ciszą I odpoczywam... Nic nie robię,,, nie muszę ganiać do porządków, mycia rąk, kolacji, łóżek, kąpieli... Tylko ja, komp i lampka wina:rolleyes: Jest bosko. Jutro wrócę do budowlanej rzeczywistości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.07.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 aleee Ci zazdroszczę tej ciszy:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.07.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 nasze pacholę też na wczasach i Mój wczoraj wieczorem stwierdził, że jak nie ma dziecka, to on nie wie, co ma ze sobą zrobić. bo tak to wiadomo: wieczorynka, kolacja, kąpiel, książeczki, relaks... chyba mu wyszło, że za dużo czasu na relaks, czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 03.07.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 A ja w tym roku z braku kasy zrobiłam kolonie moim chłopakom w domu . Zaprosiliśmy 3 kolegów z klasy Młodszego i w niedzielę rozpoczął się turnus pierwszy kolonii u "Cioci Ali" . Planuję jeszcze zrobić podobne kolonie dla chłopaków z klasy Starszego. Powinnam tez jakoś dopieścić Małą - ale to już koleżanki bez noclegu, bo za małe jeszcze (rodzice nie dojrzeli ). I też jest super! Głośno jest bardzo, ale nawet się już przyzwyczaiłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.07.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 i moj na kilkudniowym pobycie ale ja juz na codzien nie mam dziecka9 Tylko obiady świadczą ,że jest;)). iwonko no to do dzieła. ale chyba dopiero jak z pracy wrocisz coś ciekawego nam opowiesz i pokażesz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.07.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 nasze dziecie też się wczasuje jednak teraz to mam dopiero zapiernicz bo w ramach niespodzianki dla niego wystzko zostanie przeprowadzone o on powróci do NOWGO DOMKU :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.07.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Ha, ha! Dzisiaj się tylko upajam ciszą I odpoczywam... Nic nie robię,,, nie muszę ganiać do porządków, mycia rąk, kolacji, łóżek, kąpieli... Tylko ja, komp i lampka wina:rolleyes: Jest bosko. Jutro wrócę do budowlanej rzeczywistości... Balbina ja też wczoraj od dłuższego czasu bez dzieci, po 15 minutach bycia w domu mój mąż powiedział ale spokój W końcu my też musimy mieć wakacje tak jak nauczyciele,żeby nie zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.07.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 i moj na kilkudniowym pobycie ale ja juz na codzien nie mam dziecka9 Tylko obiady świadczą ,że jest;)). iwonko no to do dzieła. ale chyba dopiero jak z pracy wrocisz coś ciekawego nam opowiesz i pokażesz:yes: monia ale robisz mu obiady? zrób sobie wakacje powiedz,żeby sam sobie robił,no chyba,że lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.07.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 basia to jest tak ,że jak codziennie się robi, to przestaje się lubić wysyłam go od czasu do czasu do knajp;) a w upały to w ogóle nie gotuje, żeby nie podgrzewać wnętrza domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 03.07.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 basia to jest tak ,że jak codziennie się robi, to przestaje się lubić Haha, jakie to prawdziwe, potwierdzam! Za to ciasta nadal uwielbiam piec, prawie że na co dzień, dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts