salik 27.07.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Agrafka - dzięki serdeczne za info o AEG Zmieniliśmy właśnie zamówienie z Siemensa na AEG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 27.07.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Salik, cieszę się - mam nadzieję, że będziecie zadowoleni tak jak my. Jeśli chcesz jakieś zdjęcie środka lodówki to śmiało pisz - w sieci nie ma dokładnych zdjęć, po południu jestem gotowa coś pstryknąć.Balbina, wybacz za tę dyskusję w Twoim wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 28.07.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Hejka! Nie ma żadnego problemu. W końcu to forum dyskusyjne ku nauce:) Agrafka! Jakbyś wcześniej pokazała swój wynalazek to pewnie też by już był u mnie:D AEG to dobra marka:yes; Ale z Siemensa też jestem zadowolona. Bardzo pasują mi wysuwane szuflady w większej części chłodziarki. Salik, sorry, że nie odpowiedziałam na Twojego maila, ale nie zaglądałam ostatnio do skrzynki:( Ola, dziękuję za miłe słowa, ale ja jestem mały "pikuś" w porównaniu z masą osób na Forum, które pracują i samodzielnie budują, przed którymi chylę czoła, np. Musi Się Udać Przy okazji - pozdrawiam! Basia - nie mam jeszcze obłożonych schodów zewnętrznych, ale mam schody boczne do piwnicy i będą schody (dwa?) przed wejściem głównym. Te drugie chciałabym z betonowych płyt, podobnie jak dojście do domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 28.07.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Agrafka! A może byś zreaktywowała swój dziennik?Przynajmniej o parę aktualnych fotek:yes:Bardzo jestem ciekawa jak tam u Ciebie wszystko się zakończyło, bo początek (po burzliwych przejściach z projektem) wyglądał superowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.07.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Witam się u Ciebie Balbinko i sobie przeglądam zdjęcia:yes: Nie wiem czemu mnie tutaj jeszcze nie było, a Ty już praktycznie pobudowana:o Masz rewelacyjna kuchnię, ta wyspa jest ogromna. Bardzo mi się podoba. Barierki też super. Poszperam jeszcze w zdjęciach, jeśli pozwolisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 28.07.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Witam Cię Magdo:yes: No pewnie, że zapraszam:D Łaź i szperaj gdzie masz ochotę Dużo rzeczy mi jeszcze brakuje. Poszukuję pasiastych kolorowych w czystych barwach dywanów i chodników, lampy do salonu, wiatrołapu i korytarzy na dole. A jak kiedyś gdzieś trafisz na coś co by do mnie pasowało to podrzucaj, please. Nasz dom nazywam organiczny, jak organizm, który zmienia sie wraz z nami i wpasowuje w nasze potrzeby i wyobrażenia. Ma być prosty, swojski, hipisowski. Teraz nadchodzi czas na dodatki i wydobywanie jego prawdziwego charakteru:) Czyli przed nami to co najlepsze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.07.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 o tak dodatki to takie smaczki:) ja się napaliłam na takie cosik: http://www.all4home.pl/mlynek-do-soli-i-pieprzu-menu-bottle-grinder-carbon-ash.html Magda, myslisz że spasuje u mnie na blacie za indukcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.07.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Balbinko, będę miała rękę na pulsie:yes: Malkul, śliczne. Idealnie powinno pasować Mam nadzieję, że warte swojej ceny (pamiętam numer z lampami:() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.07.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 kurcze ja też, bo juz drugi tydzień godze się z tą ceną i dalje pogodzic na 100% nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.07.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Wiem co czujesz malkul Miałam tak samo z osprzętem. Zanim nie zapłaciłam to miałam jakiegoś kaca moralnego. Ale zapłaciłam i już nie chcę o tym myśleć .....Ale myślę i zostaje tylko się pocieszać, że będzie cudownie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.07.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Najbardziej kolorowy dywan mam zapisany TAKI Poszukaj też tutaj: http://www.agnella.pl/index.php/dywany-showroom Nie zraź się tylko większością wzorów, są jak sprzed 20 lat, ale mają kilka niezłych nowości. Przykładowo z dziecięcych zachwyca mnie FUNKY CAN. (Nie da się podlinkować ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 29.07.2012 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 (edytowane) Narendilku! Dzięki! Funky can fajny:) Pisanka jest dla mnie za jaskrawa. Znalazłam taki, ktory planuję na korytarz lub do kuchni: http://www.bonprix.pl/obrazki/0/0/0/0/0/2/6/1/4/1/images//0/xx445x38_600.jpg edit: dzisiejszy obiad - moja cudna Mama zrobiła nam "trochę" pierożków:): ruskie i z serem... Uwielbiam. A ja piekę kolejny już chleb z Moni zakwasu. W międzyczasie poszukuję instrukcji na wylewkę do garażu. Jak znajdę - zrobię sama. Super jest w weekend. W tle widać kawałek skręconych przez Mamę eamesów. Nie może usiedzieć na miejscu, nawet mając pod opieką trójkę łobuziaków:D No, mam to po niej... I stwierdziłam, że przy naszych betonowych płytkach metalowe nóżki wyglądają chyba jednak lepiej niż drewniane:) Edytowane 29 Lipca 2012 przez Balbina200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.07.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 cygański ten dywan:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 29.07.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 ale pierogi.uwielbiam , zaraz wpadnę do Was:) nota bene ja też jak kupowałam to myślałam ze drewniane super ale jak już stanęły metalowe to jestem nawet pewna że przy naszych betonowych płytkach metalowe nóżki wyglądają idaelnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.07.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 O rany, ile pierożków:jawdrop: Iwonko, też mam taką obrotną mamuśkę. Ale ja się w nią nie wdałam. Raczej spokojna i refleksyjna natura jestem,...po tatusiu:D Udanej, rodzinnej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 29.07.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 ale pierogi.uwielbiam , zaraz wpadnę do Was:) nota bene ja też jak kupowałam to myślałam ze drewniane super ale jak już stanęły metalowe to jestem nawet pewna że przy naszych betonowych płytkach metalowe nóżki wyglądają idaelnie:lol2: Malkul! Zapraszam:D A powiedz mi moja Droga, co się dzieje z Twoim linkiem do strony, bo kilka razy próbowałam (w różnym czasie) i nigdy nie udało mi się do Ciebie wejść Zaglądam za to do inspirującego wątku ogrodowego, ale nie jestem jeszcze w temacie, więc się nie wypowiadam. Ale podpatruję Wasze pomysły, szczególnie na murek oporowy, bo w przyszłym roku też będę się z nim mierzyć Monik! Cygański to bardziej ten: http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/25/10/20/27/2510202758 kiedyś go nabędę, bo na razie mam parę pilniejszych wydatków:) Magda, a Twoja "dusza artystyczna" to po kim:)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.07.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Balbina nie mam pojecia teraz spróbowałam i faktycznie się nie da na razie masz tak http://forum.muratordom.pl/showthread.php?204706-Rozterki-wnętrzarskie-malkul-czyli-jak-nie-zostać-kokoszką-w-domu/page25 a ja spróbuję naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.07.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Iwona, wyspa wygląda imponująco, a Mama kochana - jak moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.08.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Narendilku! Dzięki! Funky can fajny:) Pisanka jest dla mnie za jaskrawa. Znalazłam taki, ktory planuję na korytarz lub do kuchni: http://www.bonprix.pl/obrazki/0/0/0/0/0/2/6/1/4/1/images//0/xx445x38_600.jpg edit: dzisiejszy obiad - moja cudna Mama zrobiła nam "trochę" pierożków:): ruskie i z serem... Uwielbiam. A ja piekę kolejny już chleb z Moni zakwasu. W międzyczasie poszukuję instrukcji na wylewkę do garażu. Jak znajdę - zrobię sama. Super jest w weekend. W tle widać kawałek skręconych przez Mamę eamesów. Nie może usiedzieć na miejscu, nawet mając pod opieką trójkę łobuziaków:D No, mam to po niej... I stwierdziłam, że przy naszych betonowych płytkach metalowe nóżki wyglądają chyba jednak lepiej niż drewniane:) Balbina jestem pod wrażeniem równości ułożenia pierogó∑ na blacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.08.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Basia - taki blat zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts