Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarości i folkowo-cygańskio-hipisowskie klimaty, czyli Słodkiego budowania cd.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka! Nie ma żadnego problemu. W końcu to forum dyskusyjne ku nauce:)

Agrafka! Jakbyś wcześniej pokazała swój wynalazek to pewnie też by już był u mnie:D

AEG to dobra marka:yes;

Ale z Siemensa też jestem zadowolona. Bardzo pasują mi wysuwane szuflady w większej części chłodziarki.

Salik, sorry, że nie odpowiedziałam na Twojego maila, ale nie zaglądałam ostatnio do skrzynki:(

Ola, dziękuję za miłe słowa, ale ja jestem mały "pikuś" w porównaniu z masą osób na Forum, które pracują i samodzielnie budują, przed którymi chylę czoła, np. Musi Się Udać:) Przy okazji - pozdrawiam!

Basia - nie mam jeszcze obłożonych schodów zewnętrznych, ale mam schody boczne do piwnicy i będą schody (dwa?) przed wejściem głównym. Te drugie chciałabym z betonowych płyt, podobnie jak dojście do domu:)

Witam się u Ciebie Balbinko i sobie przeglądam zdjęcia:yes: Nie wiem czemu mnie tutaj jeszcze nie było, a Ty już praktycznie pobudowana:o Masz rewelacyjna kuchnię, ta wyspa jest ogromna. Bardzo mi się podoba. Barierki też super.:yes: Poszperam jeszcze w zdjęciach, jeśli pozwolisz...

Witam Cię Magdo:yes:

No pewnie, że zapraszam:D

Łaź i szperaj gdzie masz ochotę:)

Dużo rzeczy mi jeszcze brakuje.

Poszukuję pasiastych kolorowych w czystych barwach dywanów i chodników, lampy do salonu, wiatrołapu i korytarzy na dole.

A jak kiedyś gdzieś trafisz na coś co by do mnie pasowało to podrzucaj, please.

Nasz dom nazywam organiczny, jak organizm, który zmienia sie wraz z nami i wpasowuje w nasze potrzeby i wyobrażenia.

Ma być prosty, swojski, hipisowski.

Teraz nadchodzi czas na dodatki i wydobywanie jego prawdziwego charakteru:)

Czyli przed nami to co najlepsze:D

Wiem co czujesz malkul:yes::D Miałam tak samo z osprzętem. Zanim nie zapłaciłam to miałam jakiegoś kaca moralnego. Ale zapłaciłam i już nie chcę o tym myśleć:no: .....Ale myślę i zostaje tylko się pocieszać, że będzie cudownie:lol2:

Najbardziej kolorowy dywan mam zapisany TAKI :)

Poszukaj też tutaj: http://www.agnella.pl/index.php/dywany-showroom

Nie zraź się tylko większością wzorów, są jak sprzed 20 lat, ale mają kilka niezłych nowości.

Przykładowo z dziecięcych zachwyca mnie FUNKY CAN.

(Nie da się podlinkować :()

Narendilku! Dzięki!

Funky can fajny:)

Pisanka jest dla mnie za jaskrawa.

Znalazłam taki, ktory planuję na korytarz lub do kuchni:

http://www.bonprix.pl/obrazki/0/0/0/0/0/2/6/1/4/1/images//0/xx445x38_600.jpg

edit: dzisiejszy obiad - moja cudna Mama zrobiła nam "trochę" pierożków:):

zdjęcie (1).JPG

ruskie i z serem... Uwielbiam.

A ja piekę kolejny już chleb z Moni zakwasu.

W międzyczasie poszukuję instrukcji na wylewkę do garażu. Jak znajdę - zrobię sama.

Super jest w weekend.

W tle widać kawałek skręconych przez Mamę eamesów. Nie może usiedzieć na miejscu, nawet mając pod opieką trójkę łobuziaków:D No, mam to po niej...

I stwierdziłam, że przy naszych betonowych płytkach metalowe nóżki wyglądają chyba jednak lepiej niż drewniane:)

zdjęcie (1).jpg

Edytowane przez Balbina200

O rany, ile pierożków:jawdrop:

Iwonko, też mam taką obrotną mamuśkę. :yes: Ale ja się w nią nie wdałam. :no: Raczej spokojna i refleksyjna natura jestem,...po tatusiu:D

Udanej, rodzinnej niedzieli życzę:-)

ale pierogi.uwielbiam , zaraz wpadnę do Was:)

nota bene ja też jak kupowałam to myślałam ze drewniane super ale jak już stanęły metalowe to jestem nawet pewna że przy naszych betonowych płytkach metalowe nóżki wyglądają idaelnie:lol2:

Malkul! Zapraszam:D

A powiedz mi moja Droga, co się dzieje z Twoim linkiem do strony, bo kilka razy próbowałam (w różnym czasie) i nigdy nie udało mi się do Ciebie wejść:( Zaglądam za to do inspirującego wątku ogrodowego, ale nie jestem jeszcze w temacie, więc się nie wypowiadam.

Ale podpatruję Wasze pomysły, szczególnie na murek oporowy, bo w przyszłym roku też będę się z nim mierzyć:)

Monik! Cygański to bardziej ten:

http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/25/10/20/27/2510202758

kiedyś go nabędę, bo na razie mam parę pilniejszych wydatków:)

Magda, a Twoja "dusza artystyczna" to po kim:)"

Narendilku! Dzięki!

Funky can fajny:)

Pisanka jest dla mnie za jaskrawa.

Znalazłam taki, ktory planuję na korytarz lub do kuchni:

http://www.bonprix.pl/obrazki/0/0/0/0/0/2/6/1/4/1/images//0/xx445x38_600.jpg

edit: dzisiejszy obiad - moja cudna Mama zrobiła nam "trochę" pierożków:):

zdjęcie (1).JPG

ruskie i z serem... Uwielbiam.

A ja piekę kolejny już chleb z Moni zakwasu.

W międzyczasie poszukuję instrukcji na wylewkę do garażu. Jak znajdę - zrobię sama.

Super jest w weekend.

W tle widać kawałek skręconych przez Mamę eamesów. Nie może usiedzieć na miejscu, nawet mając pod opieką trójkę łobuziaków:D No, mam to po niej...

I stwierdziłam, że przy naszych betonowych płytkach metalowe nóżki wyglądają chyba jednak lepiej niż drewniane:)

Balbina jestem pod wrażeniem równości ułożenia pierogó∑ na blacie :)