rasia 14.08.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Jak Ci się będzie nudzić, to wpadnij do mnie na kawkę z dodatkiem ... zrobiłam 20 słoików małosolnych i nie ma komu tego zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.08.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Tam, tam! Projektanta mam!I to nie byle jakiego, tylko upragnionego!Projekt wjazdu zrobi nam to gmina gaz podłączyć da!Źle już ze mną dzisiaj, wierszem zaczęłam pisać...I to z częstochowskim rymem, więc do łóżka idę kimać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.08.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Jak Ci się będzie nudzić, to wpadnij do mnie na kawkę z dodatkiem ... zrobiłam 20 słoików małosolnych i nie ma komu tego zjeść. Oj, Rasia:hug: Propozycja kusząca:rolleyes: Obiecałam sobie, że wezmę się w końcu za mój projekt i wykorzystam tę wyjątkową chwilę ciszy na koncentrację. A popołudniem mam plan wykorzystać te wspólne wolne i swobodne chwile i wybrać się z M do Secret Life Cafe, bo straaasznie mnie kuszą tartami hand made i swojskimi świeżymi daniami. Potem zasłużone kino i wieczór przy kominku (zimno się zrobiło;)). Ach, i zapomniałam - obiecałam do roboty drożdżowe bułeczki z cynamonem, to jeszcze mam pracę na wieczór. W czwartek rano będe piekła. Wpadniesz:)? Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez Balbina200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.08.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Tam, tam! Projektanta mam! I to nie byle jakiego, tylko upragnionego! Projekt wjazdu zrobi nam to gmina gaz podłączyć da! Źle już ze mną dzisiaj, wierszem zaczęłam pisać... I to z częstochowskim rymem, więc do łóżka idę kimać...cudnie napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.08.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Oj, Rasia:hug: Propozycja kusząca:rolleyes: Obiecałam sobie, że wezmę się w końcu za mój projekt i wykorzystam tę wyjątkową chwilę ciszy na koncentrację. A popołudniem mam plan wykorzystać te wspólne wolne i swobodne chwile i wybrać się z M do Secret Life Cafe, bo straaasznie mnie kuszą tartami hand made i swojskimi świeżymi daniami. Potem zasłużone kino i wieczór przy kominku (zimno się zrobiło;)). Ach, i zapomniałam - obiecałam do roboty drożdżowe bułeczki z cynamonem, to jeszcze mam pracę na wieczór. W czwartek rano będe piekła. Wpadniesz:)? To Ty jutro na ogóreczka, a ja w czwartek na bułeczka;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.08.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Mam nadzieję, że plan zrealizowałaś Przynoszę Ci coś do kompletu lampy pająka W IKEA pojawiła się lampa ścienna z tej samej serii to te biurkowe. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40226002/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.08.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ale mi przykro, rzut beretem do mnie mialaś i nie przyjechaliscie, a ja wielodzietne chciałam się integrować i chętnie bardzo tą Twoją szaloną trojeczkę bym poznała, mam nadzieję ze następnym razem się poprawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 17.08.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Balbina, ale super ta Twoja trójeczka! Wygląda mi na to, ze moja dwójka dokładnie w wieku Twoich starszaków (nawet płeć się zgadza;) ), ale jakos na trzecie się nie mogę do dzisiaj zdecydować. Choć jakby teraz było już w wieku Twojego trzeciego, to bajka Gdyby mi tak ktoś podrzucił takiego 2-3-latka odchowanego, co by nie trzeba było tego przechodzić po raz kolejny, to bym pokochała jak swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 25.08.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Witam po długiej przerwie I nawet załapałam się na fotki Twoich pociech - śliczności. Pewnie jesteście znowu na jakimś wyjeździe bo się dawno nie odzywałaś to życzę miłego odpoczynku i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.08.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Balbi - gdzieżeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 29.08.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Mam nadzieję, że plan zrealizowałaś Przynoszę Ci coś do kompletu lampy pająka W IKEA pojawiła się lampa ścienna z tej samej serii to te biurkowe. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40226002/ Narendilku! Odlotowa ta lampa!!! Ale mi przykro, rzut beretem do mnie mialaś i nie przyjechaliscie, a ja wielodzietne chciałam się integrować i chętnie bardzo tą Twoją szaloną trojeczkę bym poznała, mam nadzieję ze następnym razem się poprawisz. O:o!!! Ja też się piszę na integrację Ale ja miałam zakodowane, że Wasza lokalizacja to okolice Poznania... A my najdalej byliśmy w Bydgoszczy i stamtąd wybyliśmy na Mazury... Balbina, ale super ta Twoja trójeczka! Wygląda mi na to, ze moja dwójka dokładnie w wieku Twoich starszaków (nawet płeć się zgadza;) ), ale jakos na trzecie się nie mogę do dzisiaj zdecydować. Choć jakby teraz było już w wieku Twojego trzeciego, to bajka Gdyby mi tak ktoś podrzucił takiego 2-3-latka odchowanego, co by nie trzeba było tego przechodzić po raz kolejny, to bym pokochała jak swoje Oj, Aggula! A mnie tak pociągają maluszki;) Ale już tylko na parę godzin:lol2: Balbi - gdzieżeś ??? Melduję sie na stanowisku! Byłam weekendowo wyjechana;) - odbierałam dzieci ze wsi, a teraz mam zamknięcie dwóch numerów gazet w pracy i nie wiem w co ręce wsadzić... Siedzę do nocy, a jak wracam to jeszcze ławkę do jadalni skręcam i po kawałku maluję... ehhh... Za to w zeszłą środę Diablo zrobił mi długo oczekiwane obróbki blacharskie i przyjechali rodzice położyć płytki na tarasie. Dwa dni deszczu spowodowało, że część kleju pod płytkami podsiąkła wodą i się nie przykleiła i trzeba było odrywać Wczoraj skończyli kładzenie na dużym tarasie na piętrze i dzisiaj położyli pierwszą warstwę fug. I Tata musiał wrócić Druga czeka na mnie.... W międzyczasie skończyłam powtórne malowanie blatu do łazienki Busiczka (Para plus lakier jachtowy). Za pierwszym razem po ośmiokrotnym pomalowaniu moje najmłodsze, jak przypuszczam, dziecię machnęło sporą kreskę kredką na mieniącym się foiletem blacie i moja Mama, która chciała pomóc, jej nie zobaczyła i pociągnęła farbę - tynk lakierem... Cudownie wydobył on dzieło mojego artysty:rolleyes: Kosztowało mnie to godzinę jazdy szlofierką plus ponowne malowanie czterech, tym razem, warstw. Nie pozwoliłam już Mamie lakierować To ostatnie muśnięcie zostawiłam sobie na koniec:) Przedwczoraj wujek podłączył umywalkę i tym sposobem Mała ma już całkowicie (oprócz lustra i przyklejenia umywalki) gotową łazienkę Ale pomysłu na jej pokój ciągle nie mam:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 29.08.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 A! I miałam wrzucić fotki moich zimowych pomidorów. Tadam! I moje dwa chlebki:) Potłukłam słoik z zakwasem:-( Monia! Ratuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.08.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Iwona - znów mnie zawstydzasz Powiem tylko, ze mam takie same plastikowe pojemniczki Tylko moje maja inna zawartość a raczej jej brak Pokaż łazienkę królewny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.08.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 o rany!!!! jestem w szoku i ty to sama. i jeszcze ławka? , blat, praca? oadłam. Ty to zawsze człowieka na łopatki rozłożysz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.08.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Iwona - znów mnie zawstydzasz Powiem tylko, ze mam takie same plastikowe pojemniczki Tylko moje maja inna zawartość a raczej jej brak Pokaż łazienkę królewny !!! E, tam! Tylko raz w roku robię takie pomidory:cool: Łazienkę jutro pstryknę. Dzisiaj miałam nieplanowane fugowanie płytek na tarasie i silikonowanie cokołów... Nie sądziłam, że jeszcze takie rzeczy przyjdzie mi robić Wszystko z powodu braku fugi podczas Taty prac... A że podobno na jutro zapowiedzieli deszcze to nie było zmiłuj, trzeba było zabezpieczyć, żeby woda nie weszła pod płytki i znowu nie zaczęło zaciekać Właśnie skończyłam. Ręce po silikonie mam jak po parafinie:cool: A na dobranoc historyjka z dzisiejszego dnia. Siedziałam rano zaczytana na peronie metra gdy nadjechał pociąg. Zerwałam się i wskoczyłam do wagonu. Nawet nie zauważyłam, że wypadł mi z kieszeni telefon. M wyjechał na dwa dni. Dzwoni dzisiaj koło 9.00 rano do mnie, a w moim telefonie odzywa się ... facet. Zatkało go! Chyba pierwszy raz w życiu nie wiedział co powiedzieć Bożesz, jak żałuję, że nie mogłam tego zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.08.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 a odzyskałas telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 31.08.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 A na dobranoc historyjka z dzisiejszego dnia. Siedziałam rano zaczytana na peronie metra gdy nadjechał pociąg. Zerwałam się i wskoczyłam do wagonu. Nawet nie zauważyłam, że wypadł mi z kieszeni telefon. M wyjechał na dwa dni. Dzwoni dzisiaj koło 9.00 rano do mnie, a w moim telefonie odzywa się ... facet. Zatkało go! Chyba pierwszy raz w życiu nie wiedział co powiedzieć Bożesz, jak żałuję, że nie mogłam tego zobaczyć Ojtam ojtam ... Przynajmniej porządny gość, co to oddaje znalezione telefony. Mógł gorzej trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.09.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Skończyłam malować ławkę Jeszcze jest mokra. Jak wyschnie stanie przy wyspie. Na siedlisko pójdzie 5-7 cm obłożona w materiał pianka, na to kolorowe poduchy i będzie super! Tymczasowo stoi w garażu, ponieważ, gdy była malowana na tarasie (zadaszony) to moje Najmłodsze szczęście po skończonej operacji się na niej położyło:cool: Umywalka u Małej również zamontowana:-) Zbliżenie na własnoręcznie malowany blat: Mieni się, trochę mniej niż listewka na ścianie, ale wygląda ładnie. Jeszcze lustro, przycisk do spłuczki i drzwi i będzie finito:wiggle: Cały czas powoli się robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.09.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Iwonko robi ale nie samo:) tylko twoimi ręcami. ciekawa jestem jak ta ławka bedzie przy wyspie wyglądać a mała jaką ma księzniczkową umywalkę i trzymam kciuki za 1 dzień przedszkolaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Rety! Fantastyczna ta ławka!:cool: Ale nie mów, że blat malowałaś, bo i tak nie uwierzę... bo wygląda jak granit:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts