Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarości i folkowo-cygańskio-hipisowskie klimaty, czyli Słodkiego budowania cd.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ożesz, dziewczyny!

Ale się wzruszyłam:rolleyes:

Wpadłam impulsywnie, a tu tyyyyle życzeń Świątecznych:o

Nie sądziłam, że ktokolwiek tu jeszcze zagląda....

Bardzo, bardzo Wam dziękuję!

No i wyszło, że ja taka niepozbierana, bo nic do nikogo:x

Ale obiecuję, że za moment nadrobię - do każdej na priva napiszę co i jak, bo tu nie bardzo jest jak:cool:

W każdym razie u mnie dużo się dzieje i to nie na gruncie budowlanym, choć i tutaj będzie mały come back - uwaga, uwaga! Do gry wraca dobrze znany Mariusz A:p Zostało mu parę nieskończonych popierdółek z SSO (jak skończenie zasuwy burzowej w piwnicy, skucie kawałka betonu pod płotem, usunięcie pięknej latryny w krzakach i takie tam), ale zgodnie z umową za każdy dzień niezakończenia prac w terminie ma odsetki karne to teraz ustalamy (przez prawnika, bo na moje telefony przestał odpowiadać parę miesięcy temu) co w ramach rekompensaty tu zrobi...

Trochę tego wychodzi. Jak dopnę sprawę - napiszę:-)

A teraz biorę się za prywatę :bye:

M od czterech dni jest z maluchami w górach, Dodorino u babci.

A ja leżę sobie z Bajlejsem na dywanie, z głową na mega tygrysie Maciejki i patrzę na sztuczne ognie za tarasowym oknem...

Jak mi taaak dooobrzeee... Taka cisza i spokój. Odpoczywam, potrzebowałam tego. Baaardzo:-) Jak ciepłego koca w zimowy wieczór (plus rozgrzewająca czekolada oczywiście;)). Cudownie jest tak pobyć tylko ze sobą, jeść ciastka w łóżku, popijać wino colą, czytać książki, oglądać durne filmy i kłaść się nad ranem. Nawet wstawać nieprzytomna do pracy. Nie musieć ściągać śpiochów z łóżek, robić miliona śniadań, słuchać kłótni, odpowiadać na pięć milionów pytań, ganiać do lekcji i sprzątania, szukać zagubionych czapek i rękawiczek, wiecznie gdzieś gnać.

Tylko tak nic nie robić... Nie wychodzić, gdy nie trzeba, wyłączyć telefon i cieszyć się tą dźwięczącą ciszą...

Kolejny dzień dla mnie samej.. Jutro wracają... Na szczęście:-) Dłużej bym nie dała rady tak w pojedynkę:cool:

Dziś jest 10 rocznica mojego ślubu.

Sporo fajnych rzeczy wydarzyło się w tym czasie:rolleyes:

Oczywiście za największy sukces uważam te trzy niesamowite potworki:-D

Ale w przyszłym roku będzie jeszcze lepiej.

Tak postanowiłam i tego będę się trzymać.

I będę w tym bezwzględna!

Czego i Wam gooorąąąco życzę!

Balbi

Dzieki za priva. Trzymam kciuki, żeby wszystko sie udało. I uda się na pewno :yes: Komu jak komu ale Tobie ...:D Miszczyni organizacji

A za takim nicnierobieniem to i ja tęsknię ;) Czasami jak P pyta co chcę w prezencie urodzinowym/imieninowym/gwiazdkowym/...../ to bez zastanowienia mówie URLOP. Urlop od bycia mamą i żoną :p Bo po co mi nowa kiecka kiedy nie mam jej kiedy załozyć bo padam na pychol ....

I u nas dziś święto. Mały potwór kończy 3 lata. Własnie na środku salonu maluje farbami :eek: Dzis (prawie) wszystko jej wolno :D

Tobie kochana życzę aby to co sobie zaplanowałaś spełniło się i sprawiało Ci radość na codzień .

:hug: :hug: :hug: