Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarości i folkowo-cygańskio-hipisowskie klimaty, czyli Słodkiego budowania cd.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To dzisiaj przeprowadzam atak zdjęciowy:D

Siedzę w domu, bo Młody mi się rozchorował, a Bambi wywołała temat, który bardzo poruszył moje sumienie i wywołał głębokie poczucie winy, bo aczkolwiek nastawienie mam otwarte i pro kreatywne, to z powodu co tu kryć - w sporej mierze lenistwa (oczywiście potrafię przywołać milion arcy ważnych powodów:cool:, jak standardowe "finanse" chociażby) pokoje dziecięce leżą odłogiem...

To jak tak sama się postawiłam pod tablicą - raportuję dalej w kwestii ciekawych pomysłów na przestrzeń najmłodszych.

Pokazuję różne, bo często podoba mi się w nich tylko jakiś element do wykorzystania.

Założenie mam takie, że każda pociecha w swoim pokoju będzie miała oprócz łóżeczka i biurka również miejsce na swoje zabawki.

Jak wspomniałam będzie pod salonem duży (trzydzieści parę metrów) pokój kinowy będący pokojem zabaw i tam będą trzymać wspólne zabawki, będzie miejsce na malowanie.

Ogólnie nasza piwnica będzie na razie przeznaczona do ich zabaw - jazdy rowerkami, rolkami (np. zimą), grania w miękką piłkę.

Na podłodze najmłodszy będzie miał wyklejone ulice do jazdy samochodzikami (uwielbia się nimi bawić):

http://sopolish.pl/image/cache/data/dzieci/domostrada_01-300x300.jpg

Docelowo jedno pomieszczenie było szykowane na moje biuro, ale przez jakiś dłużej nieokreślony czas nie będzie wykorzystywane w tym celu:rolleyes:

Dlatego zamieszczane fotki będą tak różne.