koktajl 06.03.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 dla mnie B albo G- ale jak mam byc szczera to naprawde cos trudno wybrac z tylu podobnych aranzacji-zdecydowanie nastepnym razem powinnas przygotowac 3 max 4 wersje (cokolwiekby to nie bylo:)) to wyboru:)natomiast co do drewna- a gdyby je dac z boku kominka? gdy sie patrzy od frontu to widac tylko kominek a drewno mimow wszystko jest schowane, nie pląta się pod nogami i tez calkiem nieźle wyglądaosz kurde-widzisz a ja mam 350 km chyba sie nie załapie na to ciacho:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sayed 058 06.03.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Witaj Balbina, wiernie Tobie kibicuję, dlatego pozwolę sobie na wzięcie udziału w głosowaniu. Oddaję swój głos na wersję D w opcji z marmurem. Pięknie będzie u Ciebie. Trzymam kciuki za wielkanocną przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzu.1 06.03.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Mi się najbardziej podoba 4 wersja kominka z tą szerszą szarą obwódką. A portalowe kominki są naprawdę b. ładne i takie ponadczasowe. Wejdź sobie na stronę kominkimatlak.pl, już na pierwszej stronie pojawia się taki kominek z szaro czarną prostą obudową z kamienia, takie dwie warsty kamienia nakładane jedna na drugą, w galerii jest co prawda ujęty jako nowoczesny a nie portal. I jeszcze strona http://www.kominki.org tam wejdz w galerie, mnóstwo inspiracji fajnych. Jak coś fajnego znajdę, to podeślę. Edytowane 6 Marca 2012 przez Zuzu.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 06.03.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Witam Cię gorąco Sayed w mych skromnych progach. Dzięki, o dzięki, że zagłosowałeś! Jak się człowiek za długo kisi z jakimś tematem to później trudno złapać dystans i perspektywę Dlatego dziki raz jeszcze i wpadaj często:) Koktaj! No trochę daleko, ale pewnie wpadasz do stolicy, więc co się odwlecze i tak dalej:) Byłaś pierwsza to wybierasz ciacho:D Koncept na drewno przy kominku to wniosek mężowatego, żeby dom nabrał ciepłego, swojskiego charakteru, bo sama granitowa bryła kominka wydawał mu się zimna i "odhumanizowana". I karnie biorę sobie Twoje rady do serca i robię szybką selekcję. Z tych propozycji najbardziej pasuje mi: C (lub D): G. H. lub ... K - powiększona wnęka na drewno - myślę, że nie jest taka uładzona, ma więcej surowości, na czym mi zależy: Czyli mamy 4 sztuki na tapecie:) Edytowane 6 Marca 2012 przez Balbina200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.03.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Przy poprzednim zestawie miałam wybrany B lub H. Teraz H lub K.Koniecznie dopasuj kominek do reszty pokoju, korytarza i chyba jadalni (nie znam na pamięć Twojego projektu). Żeby kominek komponował się kolorystycznie i wyglądem z całością.Powodzenia z decyzjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 06.03.2012 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ala, moja jadalnia to identyczne kolory jak te na wizkach z linka podesłanego przez Monikę http://www.artdesign.pl/95/jadalnia_warszawa_wnetrza.jpg Bez zielonej kanapy w tle. Orzechowy stół, szare ściany, dokładnie te białe lampy. A krzesła planuję białe i czarne. I może jeszcze jakiś kolor (kobaltowy?) Więc wszystko w tych samych barwach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.03.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Widzę, że wszystko będzie do siebie pasowało. Balbina, a ja czekam na cygańsko-hipisowskie klimaty !! Na razie pokazujesz wszystko bardzo grzeczne Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sayed 058 06.03.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Balbina pięknie będzie , a lampy są rewelacyjne !!!! Czy to są Randomy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 06.03.2012 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Widzę, że wszystko będzie do siebie pasowało. Balbina, a ja czekam na cygańsko-hipisowskie klimaty !! Na razie pokazujesz wszystko bardzo grzeczne Paaa E, tam, grzeczne. To baza. Będą zasłony w nasyconych kolorach, kolorowe poduchy na szerokich parapetach, siedziska na podłodze, duże zdjęcia na ścianach, będzie brokatowo i całkiem kolorowo:cool: Balbina pięknie będzie , a lampy są rewelacyjne !!!! Czy to są Randomy? Ehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sayed 058 07.03.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 good choice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Z pierwszych propozycji, to B mnie urzekło.Ale widzę, że później odpadło. W takim D albo K. I widzę, że jednak zdecydowałaś się na Randomy. Fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 07.03.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A będziesz miała inne czarne elementy w salonie?Jest mozliwosc zrobienia wysokiej wieki na drewno zz boku zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.03.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 K :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.03.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Balbina rozumiem ,że kominek będzie jak na wizualce przy oknie?Czy wkład masz możliwość wpuścić w ścianę? czy on ma Ci wystawać?Czy Ci wystaje ale zabudowujecie ścianę,że wygląda tak jakby był schowany?Jeśli chodzi o to drewno koło kominka to może być tylko dekoracyjne i nie musisz go ruszać -tak czy owak rzeczywiście wnękę można by czymś wyłożyć. Dla mnie H albo G, H wygląda lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.03.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Balbina rozumiem ,że kominek będzie jak na wizualce przy oknie? Odpowiem za balbinę, to nie okno tylko drzwi do malego korytarzyka (mam taki sam projekt Słodki tylko bez zmian) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.03.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 dla mnie G lub H, ale jeszcze spróbowałabym przesunąć do kominka tą wnękę na drewno (żeby ścianka z wkładu była też ścianką wnęki na drewno) zamawiam miejsce na poduchach przed kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.03.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Balbina na razie kominek k i ta wnęka jest super. zrób najpierw samą bryłę włóz wkład. a jak już będziesz miała kolor ścian , kuchnie wtedy go obłożysz albo pomalujesz. ściany będziesz miała tak jak na górnej wizualce szare , nie białe????? a pomyśl o obłozeniu całego kominka płytami betonowymi ( dam ci namiar).robią na wymiar,a wnęka pomalowana pod kolor. albo zarzucenia całego tynkiem zewnetrznym w kolorze szarym( moja teściowa miała taki kominek był boski). bo ja bym jednak nie odcinała tego prostokąta ciemniejszego , tylko 1 kolor zrobiła:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.03.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 balbina a teraz do tyczące twoich pytań. chciałabym się tym zawodowo zając , ale bez szkół wiesz jak jest. na razie wąski zakres - u siebie!!! mur jest z pustaków i zarzucony marmolitem grafitowym . Prosty. chcesz podrzucę fotkę. Baterie Paffoni berry. wylewkę muszę zmierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.03.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) Balbina fajnie by było to robić ale bez szkół ciężko. na razie wąski zakres u siebie!!! przynajmniej na architekcie wnętrz zaoszczędzę ogrodzenie proste- z pustaków , zatynkowanych i zatartych u mnie marmolitem grafitowym. na górze parapet z blachy wygiętej na kańciasto ( aby po murze nie ciekło) baterie paffoni berry.wylewkę zmierzę pózniej, M jeszcze śpi:p a lustro jest zamontowane na przyklejonych,albi przykręconych do ściany metalowych ceownikach( grubośc taka jaka chcesz ,żeby odstawało_ cdntak powinno być a jest u mnie szklarz jak robił lustro dolne do odbił od ściany po swojemu , czyli na kilku przyklejonych do siebie pasków ze szkła. odbite jest tak na 2 . a na górze u syna jest cała ścian z ytongów odbita od ściany z 4 cm. na to przyklejone lustro i pod spodem płytki. Iwona muszę spadac do miasta. jeszcze będę pisać , napisz co zrozumiałaś ,,???? i powodzenia!!!!!!!!!:yes: na prezentacji to moja bateria http://www.paffoni.it/pages/paffoni/berry/br080.html Edytowane 7 Marca 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.03.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 H - jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts