Balbina200 08.03.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Balbina To Tobie naleza sie gratki bo przeciez ty sama wymyslilas ten kominek-my tylko potwierdzilysmy ze jest super GRATULUJE otrzymania posady :hug:Po jak dlugim "przestoju" zaczynasz prace? Też jestem dumna z siebie, że doprowadziłam do szczęśliwego zakończenia:wiggle: Czy długa przerwa? Od lipca zeszłego roku. Miała być przerwa do Sylwestra, ale kasa, a właściwie jej brak, jak wiadomo wstrzymuje prace. Cieszę się, bo mi to dodało poweru do szybszego spięcia się i zakończenia bez marudzenia i długiego zastanawiania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.03.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Czekam na wieści o blacie, bo u mnie sprawa leży odłogiem. Półki bez tylnej ścianki to Expedit z Ikei, ale ma dość spore półki. Nie wiem, do czego potrzebujesz. Ja np. do gabinetu albo będę brać Expedit albo zaprojektuję sobie regał na całą ścianę i dam stolarzowi do zrobienia z kolorowej sklejki. Blat będzie obrabiany zaraz po malowaniu, bo z tym muszę się mocno spiąć. Oglądałam Expedita i babka mówiła, że mają tylko tego kratkowanego i jak się nie da tych pionowych wstawek to po pierwsze będzie niestabilny, po drugie zostaną dziurki i chyba niedomalowania, ale tego ostatniego nie była pewna. Zatem albo to nie to albo w Polsce nie ma tego wariantu:-( Ja chciałabym tę wersję do garderoby na dwie przeciwległe ściany - na jednej będą same wieszaki, na drugiej same półki na ubrania. Na wprost od wejścia byłyby wtedy same szuflady. Jak nie znajdę gotowych elementów to też zamowię wycięte na wymiar i Tata mi skręci, ale to dłużej i więcej kłopotu (z wymiarowaniem, okleinowaniem krawędzi, jak na miejscu będzie trzeba coś docinać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.03.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Gratulacje z powodu pracy (uchyl rabka tajemnicy co bedziesz robiła), długa mialas przerwe ? Fajnie , że wszystko idzie do przodu Na razie jestem umówiona na przygotowanie konceptu na gazetkę dla pracowników, więc poćwiczę pisanie;) Też się cieszę, że ruszyło do przodu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.03.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ale pozytywow, gratulacje! Ale gdzie foty?! A plyty gdzie zamowilaś, o co chodzi z bratem? Ależ jestem do tylu? Płyty tradycyjnie Contractors. Sprawdziłam innych, ale byli najbardziej przekonywujący, realizację widziałam, do tego ceny ciut lepsze niż gdzieś indziej. Nie brat, tylko blat:) Będziemy same ze Spireą obrabiać blaty do łazienek - ja potrzebuję wrzosowy / fioletowy brokatowy (dla córci) i nabyłam specjalny zestaw z Pary (byłam u nich na mini szkoleniu - z Monią i Salikiem:bye: - na temat tynków: co i do czego się nadaje i jak kładzie). I będę ćwiczyć Na to lakier jachtowy - kupiony w Tikurilli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.03.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 gratuluję i kibicuję dalej kobiecie sukcesu Balbinapokaz tę scianę betonową i bo jestem ciekawa jak wyszłą. una mojej ścianie też kilka wywierceń.ale tak ma byc!!! aha ekipa w składzie twoj tata i ty już działa???? Dzięki:) Ściany niestety nie pokażę, bo dwa aparaty mi padły na budowie (myślę, że od kurzu, który wszędzie wchodzi - będę musiała oddać na oczyszczenia). Fona też mam słabiutkiego (pożyczonego z biura męża), bo mój też już odmówił mi posłuszeństwa i nie mam kiedy z nim podjechać Ekipa w postaci rodzonego Taty już działa, ja spadam tam za chwilę (z Mała i zabawkami, jak odwiozę Starszaka do szkoły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.03.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 przepraszam,że się wtrącam:), ale według mnie to nie jest expedit, a regały z serii lack pzdr serdecznie ps. cichutko w kąciku podpatruję i czytam , a już wątek o podłączaniu pieca i noclegu Balbiny to jest u mnie kultowy:) szacunek:) Nie przepraszaj:no:, tylko wpadaj częściej! A teraz witam Cię gorąco w tym pięknym dniu:D Chyba masz rację z tym Ekspeditem, ale lack nie ma pleców i nie jest węższy? Czy coś pokręciłam? Prawda, że przeżycia przy budowie są bezcenne:rotfl:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 08.03.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 To jak tak miło zaprasza właścicielka to chyba będę wpadać częściej( do wątku oczywiście:)) Balbinko lack z całą pewnością nie ma pleców i jego charakterystyczną cechą są właśnie te grube płyty. Moja córka ma pokój właściwie cały w tej serii więc z dozą 99,9% prawdopodobieństwa upieram się ,że to jednak lack:) serdecznie życzenia z okazji urodzin:) moja młodsza córa też je dzisiaj świętuje, dopiero ósme ( szczęściara:)) pzdr pohlanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Balbina - wszystko najlepszego I gratulacje w związku z powrotem do pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 08.03.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Balbino, wszystkiego najlepszego urodzinowo Jak najszybszej przeprowadzki i końca złej passy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 08.03.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Mnie tu chyba jeszcze nie bylo Gratuluje , pieknosci !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.03.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 100 LAT Iwonko:) cieszę się, że u Ciebie idzie do przodu, oby tak dalej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.03.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 o imprezka Balbina - wszystkiego najlepszego i udanej przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Iwona, ja jakoś nie doczytałam, że masz dzisiaj urodziny ? Alejeżeli tak to wszystkiego najlepszego w tym pięknym Dniu Kobiet Przyjmij życzenia Babko kochana od drugiej baby z samego rana Niech dzien Twój cały będzie radosny Trzymaj się Babko aby do Wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.03.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek, no i Dnia Kobiet-Balbinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.03.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 No to bedzie fajny ten roczek dla Ciebie nowy domek nowa praca STO LAT!!!! http://7.s.dziennik.pl/pliki/2901000/2901283-tort-szampan-643-482.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.03.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Płyty tradycyjnie Contractors. Sprawdziłam innych, ale byli najbardziej przekonywujący, realizację widziałam, do tego ceny ciut lepsze niż gdzieś indziej. Nie brat, tylko blat:) Będziemy same ze Spireą obrabiać blaty do łazienek - ja potrzebuję wrzosowy / fioletowy brokatowy (dla córci) i nabyłam specjalny zestaw z Pary (byłam u nich na mini szkoleniu - z Monią i Salikiem:bye: - na temat tynków: co i do czego się nadaje i jak kładzie). I będę ćwiczyć Na to lakier jachtowy - kupiony w Tikurilli. ja też mam te płyty!!!! oni są z okolic Makowa podhalańskiego????? Dzięki:) Ściany niestety nie pokażę, bo dwa aparaty mi padły na budowie (myślę, że od kurzu, który wszędzie wchodzi - będę musiała oddać na oczyszczenia). Fona też mam słabiutkiego (pożyczonego z biura męża), bo mój też już odmówił mi posłuszeństwa i nie mam kiedy z nim podjechać Ekipa w postaci rodzonego Taty już działa, ja spadam tam za chwilę (z Mała i zabawkami, jak odwiozę Starszaka do szkoły).o szkoda!111 100 lat dla super laski!!!!!!! gratuluję fajowych dzieci, nowego domu, nowej pracy i optymizmu życiowego. a dla ciebie życie to bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzu.1 08.03.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Balbino, to i ja się dołączam z życzeniami, wszystkiego naj naj naj z okazji 18 urodzin oraz z okazji Dnia Kobiet szczególna dedykacja dla Ciebie i pozostałych Pań zaglądających do Twojego dziennika: Dzisiaj Dzień Kobiet! Więc cycki w górę i odrzucamy z twarzy gradową chmurę! Niech żyje cellulit i ‘kurze łapki’!- bo i tak jesteśmy FAJOWE BABKI!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.03.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Zdążyłam to dobrze , Balbina, życzę Ci z całego serca wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.03.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dziewczyny (i chłopak:))! Bardzo dziękuję za życzenia. Nie wiem czy to praca fizyczna tak mnie wykończyła zy to zmęczenie daje znać, ale dzisiaj padam - mam oczy na zapałkach i plączą mi soę litery. aaaaaauciekam spać\jutro napiszę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.03.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Spóźnione, ale z głębi serca najlepsze życzenia I gratuluję nowej pracy! Balbina, jesteś niesamowitą osóbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts