koktajl 18.03.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Na szczęście na początku looknęłam na te inspirowane Randomy i kolor biały w rzeczywistości jest słomiany i wielkości mają inne (40 i 60 cm w stosunku do oryginalnych 50 cm). Muszę znaleźć gdzieś na żywo oryginały. w zoomzoom na nowogrodzkiej powinni mieć-ostatnim razem jak tam byłam to mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 18.03.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 czarne zastanowiłabym się!!! poczekaj . az odsłonisz podłogę , będzie kuchnia i się wyjaśni. a jeszcze ciemny kominek. Tak właśnie planuję w zoomzoom na nowogrodzkiej powinni mieć-ostatnim razem jak tam byłam to mieli Super!!! Dzięki za namiar! Wybiorę się w takim razie do Centrum i zahaczę od razu o Wilczą obejrzeć "moją" kuchnię Taaa..... Dziś ewidentnie był dzień wykańczania... rodzicielki (zwanej słodko Mamusią Skarbusią - to wtedy jak coś przeskrobią) Po wycieczce do Customform, żeby rozdzielić niesforne towarzystwo wysłałam Starszaka do dokończenia lekcji, Małą do sprzątania zabawek w wspólnym pokoju, a Młodego na korytarz, aby poukładał buty. Starszak położył się spać z płaczem, że go boli głowa, córeczka sprzątnęła tylko swoje zabawki i też uciekła do łóżka (nie obejrzawszy nawet Dobranocki:o), a ja zajrzałam na korytarz ... i mi ręce opadły ... i pękłam... Maciejka cały korytarz (drzwi, ściany, podłogę, pojemnik na buty) wysmarował ... czarną pastą do butów:cry::cry: Nakrzyczałam na niego strasznie:-( Kto zostawił pastę w zasięgu tych małych pomysłowych rączek!!! Obstawiam M:-( Wzięłam Macirzankę pod pachy i tak jak stał wsadziłam go do wanny (w ubraniu i kapciach), a M, który właśnie wrócił dostał w dłoń gąbkę i Cif do walki z tym bałaganem:rolleyes: Mężowaty stwierdził, że to było moje błogosławieństwo, bo niechybnie dokonałby tego samego w nowym domu, czego bym pewnie nie przeżyła, a tak jest szansa, aczkolwiek niewielka, że coś z tej dzisiejszej afery zapamięta i może, ale to tylko może ręka mu zadrży przed kolejnym tak wstrząsającym posunięciem;) Zupełnie się już teraz nie dziwię, że ludzie nie chcą wynajmować mieszkań rodzinom z małymi dziećmi:( Naprawdę szkoda, że nie mam aparatu... Pokazałabym mu, jak dorośnie, jak dawał rodzicom popalić Zupełnie jak starszy brat:rolleyes: Zjadł kolację i przybita wysłałam go do łóżka spać. Po chwili przylatuje po całusy na dobranoc. Dostał buziaki i mówię "leć do łóżeczka". Spuścił główkę, odwrócił się ze smutną miną i mruczy pod noskiem: kochjam Was, a Wy nie kochjacie chopczyka:-( Ożesz! I jak tu się można boczyć na łobuziaka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 18.03.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Cześć IwonaOj dają czasami dzieciaki popalić, oj dają! Akcji z pastą współczuję. Zdolności "budowlanych" zazdroszczę. Ja jestem zupełnie teraz out od komputera, nie mam czasu (sprawdzam na szybko przez komórkę), bo łapię dobrą pogodę i próbuję ogarnąć ogród. Nie był wygrabiony przed zimą i normalnie massakra. Wiem, że mi mówiłaś (i pewnie już wiele razy pisałaś) ale czy napisałabyś nazwę tych płytek z łazienki (drewnopodobnych).Mnie też czeka porządkowanie terenu na budowie, część druga i od samego myślenia jestem już zmęczona. Bo to będzie chodzenie w górę i w dół po tysiąckroć. Zaliczę chodzenie po górach już na kilka lat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.03.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Uwielbiam Twoje dzieciaki a młody manipulant wymiana Wszystko super, a krzesła NAJ , świetna cena i kolory i nóżki fajnie ze ci sie takie wymusiła bo nie bedą takie oklepane... Z niecierpliwością czekam na dalsze foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.03.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Balbina w super cenie kupiłas krzesła i to takie fajne Masz bardzo kreatywne dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.03.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Balbinko - Witam się oficjalnie ale tylko z doskoku bo młoda gorączkuje i to masakrycznie (ponad 40st) . Kiedys przeczytam od dechy do dechy. Dziś przerobiłam tylko ostatnie posty i 1) dzieciaki wymiatają a najbardziej to z pastą ( w jakim wieku? ) 2) lepszej oferty na krzesła nie mogłaś znależć! I to z podłokietnikami - Gratuluję ! ja palnuję białe z czarnymi poddupnikami ale nózki będę szlifować i bejcować pod kolor stołu 3) dzieki Tobie wiem jak nazywa się niciana lampa. Mozliwe że 2 szt zawisną u mnie nad schodami To tyle na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.03.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 na razie szafka w łazience syna a potem wkleje drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.03.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 na razie szafka w łazience syna[ATTACH]106883[/ATTACH] a potem wkleje drugą jak zwykle czad ! Ps. strasznie daleko musi bidok sięgać po ten papier doopny A na półeczce co? Świerszczyk ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 18.03.2012 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Oj dają czasami dzieciaki popalić, oj dają! Akcji z pastą współczuję. Teraz mam kaca moralnego, że byłam dla nich dzisiaj taka niedobra:-( Za to wiem już z pewnością dwie rzeczy: - nie można ich zostawić poza domem (w domu najlepiej też nie;)) zdanych tylko na siebie (na zasadzie" poczekajcie chwilkę"), bez zorganizowania czasu, bo sami go sobie zorganizują zupełnie niezgodnie z moimi oczekiwaniami:( - drzwi fornirowane u mnie odpadają, bo po dzisiejszych występach nie nadawałyby się do użytku - zostają drzwi Radex (w dobrej cenie około 500 zł plus ościeżnica, chyba, że możecie podpowiedzieć coś innego ciekawego) - sosnowe, które zabejcuję na orzech Jest parę pełnych modeli: A. Tokyo http://www.radex.com/oferta/drzwi/tokyo1.jpg B. Modena http://www.radex.com/oferta/drzwi/modena1.jpg C. Praga http://www.radex.com/oferta/drzwi/praga1.jpg D. Barcelona http://www.radex.com/oferta/drzwi/barcelona1.jpg E. Manhatan http://www.radex.com/oferta/drzwi/manhattan1.jpg łapię dobrą pogodę i próbuję ogarnąć ogród. Nie był wygrabiony przed zimą i normalnie massakra. Łączę się z Tobą w bólu (pleców też). To samo mnie czeka:rolleyes: Wiem, że mi mówiłaś (i pewnie już wiele razy pisałaś) ale czy napisałabyś nazwę tych płytek z łazienki (drewnopodobnych). Porcelanite Dos seria 7000 (chyba:)), kolor Haya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 18.03.2012 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Uwielbiam Twoje dzieciaki a młody manipulant wymiana Wszystko super, a krzesła NAJ , świetna cena i kolory i nóżki fajnie ze ci sie takie wymusiła bo nie bedą takie oklepane... Z niecierpliwością czekam na dalsze foty Kochana! Nie uwierzysz, ale jak zobaczyłam moje ubabrane Szczęście to pomyślałam o Tobie:) Jak sobie dasz radę, jak Twoje pięknoty podrosną? Z krzeseł się cieszę, są fajne, a te nóżki będą pasować do betonowej podłogi, więc wszystko ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 18.03.2012 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Balbina w super cenie kupiłas krzesła i to takie fajne Masz bardzo kreatywne dzieciaki Aż za bardzo kreatywne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 18.03.2012 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Balbinko - Witam się oficjalnie ale tylko z doskoku bo młoda gorączkuje i to masakrycznie (ponad 40st) . Kiedys przeczytam od dechy do dechy. Dziś przerobiłam tylko ostatnie posty i 1) dzieciaki wymiatają a najbardziej to z pastą ( w jakim wieku? ) 2) lepszej oferty na krzesła nie mogłaś znależć! I to z podłokietnikami - Gratuluję ! ja palnuję białe z czarnymi poddupnikami ale nózki będę szlifować i bejcować pod kolor stołu 3) dzieki Tobie wiem jak nazywa się niciana lampa. Mozliwe że 2 szt zawisną u mnie nad schodami To tyle na dziś No i witam Cię Moja Droga! Ucałuj Lenkę chorowitka:hug: Mój Młody właśnie skończył 3 latka. Białe krzesła też mają czarne poduszki:D I pokaż koniecznie zdjęcie tych pokolorowanych nóżek w Twoich krzesłach, albo nie... bo padnę z zazdrości:cool: A Randomy rozważam nad stół lub właśnie nad schody:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 18.03.2012 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 na razie szafka w łazience syna[ATTACH]106883[/ATTACH] a potem wkleje drugą No Monika, faktycznie fajnie to wygląda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 18.03.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Teraz mam kaca moralnego, że byłam dla nich dzisiaj taka niedobra:-( Za to wiem już z pewnością dwie rzeczy: - nie można ich zostawić poza domem (w domu najlepiej też nie;)) zdanych tylko na siebie (na zasadzie" poczekajcie chwilkę"), bez zorganizowania czasu, bo sami go sobie zorganizują zupełnie niezgodnie z moimi oczekiwaniami:( No niestety dzieciaki tak mają . Moje czasami wytrzymują, ale ile się nasłucham jak było nuuuuudno . Ale na przykład Małej muszę dać odetchnąć teraz od budowy jak najwięcej, żebym mogła za jakiś czas brać ją ze sobą. Choć wiem, że zestaw "zabawowy" będzie obowiązkowy . Co do drzwi (bo zaraz uciekam z FM) na szybko spodobały się mi te: A. Tokyo http://www.radex.com/oferta/drzwi/tokyo1.jpg C. Praga http://www.radex.com/oferta/drzwi/praga1.jpg Porcelanite Dos seria 7000 (chyba:)), kolor Haya. WIELKIE DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.03.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Iwonko jak robiłaś zabudowe g-k pod wysokie szafki do kuchni z Ikea to robiłas idelanie na wymiar czyli wyokosc np 233 cm czy zostawiałas jakiś margines luzu? Pytam bo z tego co wyczytałam na stronce Ikea np przy szafach zalecane jest zostawienie 3-4 cm wiecej niz wysokosc podawanej szafy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 18.03.2012 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Iwonko jak robiłaś zabudowe g-k pod wysokie szafki do kuchni z Ikea to robiłas idelanie na wymiar czyli wyokosc np 233 cm czy zostawiałas jakiś margines luzu? Pytam bo z tego co wyczytałam na stronce Ikea np przy szafach zalecane jest zostawienie 3-4 cm wiecej niz wysokosc podawanej szafy . Mam nawet więcej wolnej przestrzeni w wysokości (244 cm), bo zabudowywałam do wysokości obniżonego sufitu. Mam parę pomysłów co z tym zrobić. Sprawdzę jak będę w Ikei dokupować szafki, bo tych jeszcze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 18.03.2012 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Dzięki Ala,mi też te najbardziej sie jeszcze podobają, no i może jeszcze Modena.Źle mi po tym dzisiejszym dniu:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.03.2012 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Balbinko wysokosc kuchni masz 2,44 cm? Ja tez obnizam sufit do 2,50 cm tylko ze chciałabym aby wysoka zabudowa była "cała schowana" wiec planuje zrobic prostopadła scianke od sufitu do gornej krawedzi szafek (mam nadzieje ze zrozumiałas) dlatego pytałam czy moze to byc zrobione na styk czy musi byc jakis luz Oj i nie miej juz kaca moralnego Wiem łatwo sie mowi a sama czesto mam wyrzuty sumienia ze zbyt mocno reaguje na niektore zachwowania moich mlodych panow Jutro dzieci wstana wypoczete Ty przygotujesz im smaczne sniadanie i mysle ze nikt nawet nie bedzie pamietał o dzisiejszym dniu wiec sie juz tak tym nie gryź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.03.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 MODENA!!! Możesz pokombinowac z nimi i np środkowy panel zabejcowane na szaro, te podziały poziome paskudnie modne sie zrobiły ( sama takie zamowilam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) Ojojoj!!! Cudna łazienka! Cudna podłoga! I cudne krzesła w cudnej cenie!!!:cool: A Młode są rewelacyjne! Edytowane 19 Marca 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts