Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Montaż drzwi na starej ościeżnicy Wrocław

Recommended Posts

Forum to nie sklep z adresami firm. Chyba ze chodzi o to by ta nazwa firmy mieszczącej się obok TGG tu padła? Telefon ma poprzedni użytkownik - bez problemu poda Ci go poprzez prywatną wiadomość.

Masz dość prostą sprawę. Powiedziałbym że nawet błahą, dlatego może być Ci trudno znaleźć firmę która się podejmie powieszenia takiego skrzydła. Po pierwsze: zarobek mierny a potencjalnych problemów dużo (znaczące krzywizny futryn są normą)

Ale ja zacząłbym od pytania w sklepie, gdzie kupiłem drzwi. Jesli oni nikogo nie proponują to pozostaje wycieczka po kilku firmach drzwiowych. Ktoś się w końcu zgodzi.

• 8 months później...
  • 5 weeks później...
Witam

Czy udało się zamontować te nowe ościeżnice na starych. Proszę o informację, bo zależy mi na czasie i opinii czy całe przedsięwzięcie się w ogóle opłaca i czy efekt jest zadawalający.

Witam, udało się, firma miała z tym trochę roboty, siedzieli u mnie w domu pół dnia ale efekt zadowalający; wizualnie wygląda to ładnie a i działa bez zarzutu. Ogólnie wolałbym żeby wszystko było montowane na nowych ale nie było wyjścia bo żeby wymontować starą ościeżnicę trzeba by kłuć ścianę a ja świeżo po remoncie byłem.

• 2 weeks później...
  • 3 years później...
Dodam jeszcze że firma posprzątała po sobie dosyć dokładnie, za co także dostają + .

Odświeżam trochę temat, bo też znalazłem firmę, która robi to aktualnie, przyjechali do mnie na pomiar, wszystko dokładnie obmierzyli i długo rozmawialiśmy na ten temat, bo nie jest to prosta sprawa i jest tak jak pisaliście "troche" zabawy :). Ostatecznie się zdecydowałem no i efekt jest bardzo dobry. Firma jest na... MODEROWANO, powodzonka ;)

Edytowane przez finlandia
Reklamy są niezgodne z regulaminem forum.

Odświeżam trochę temat, bo też znalazłem firmę, która robi to aktualnie, przyjechali do mnie na pomiar, wszystko dokładnie obmierzyli i długo rozmawialiśmy na ten temat, bo nie jest to prosta sprawa i jest tak jak pisaliście "troche" zabawy :). Ostatecznie się zdecydowałem no i efekt jest bardzo dobry. Firma jest na... MODEROWANO, powodzonka ;)

Przepraszam finlandia, ale w takim razie skoro temat dotyczy pomocy innym, to jak tą pomoc przekazać? ja uważam, że firma zasługuje na polecenie, jak mam to według Ciebie tutaj przekazać innym? Proszę Cie zatem o pomoc :) nie chcę robić nic niezgodnego z forum, chcę tylko pomoć innym, bo i też od nich pomoc otrzymałem i przez to remont mieszkania przeszedł gładko ;)

to być nie posądzonym o lobbing jest coś takiego jak wiadomość prywatna - z niej skorzystaj by komuś pomóc choć wątpię by od 2012 roku klient sobie nei poradził

Odgrzewasz starego kotleta i oczekujesz że zostaniesz inaczej potraktowany ? Żartujesz. A jak nie rozumiesz co Fin miał na myśli - trudno

Edytowane przez nikt ważny

to być nie posądzonym o lobbing jest coś takiego jak wiadomość prywatna - z niej skorzystaj by komuś pomóc choć wątpię by od 2012 roku klient sobie nei poradził

Odgrzewasz starego kotleta i oczekujesz że zostaniesz inaczej potraktowany ? Żartujesz. A jak nie rozumiesz co Fin miał na myśli - trudno

nie pomyślałem nawet o o tym, głupio zrobiłem, no ale tak to jest jak człowiek nie ma troszkę o tym pojęcia, że robi źle :) dziękuje CI nikt ważny za wyjaśnienie i w takim razie jakby ktoś potrzebował pomocy proszę o wiadomość prywatną :)