paulina86 21.04.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Witam Mam do wszystkich gorącą prośbę o napisanie gdzie i na jaki temat najczęściej szukacie pomocy w internecie. Nie tylko tych związanych z budownictwem. Zajmie to Wam dosłownie 5 minut, a z pewnością Wasze zdanie będzie bardzo cenne i pomocne. Badanie znajduje się pod poniższym linkiem: http://www.e-ankiety.pl/ankiety/index.php?sid=78494&lang=pl Bardzo dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 21.04.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Ja chodzę do babci. Na co mi internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulina86 26.04.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 No dobrze, porady babci bardzo fajna sprawa, ale kiedy poszukujesz pomocy z problemami związanymi z komputerem, oprogramowaniem itp. to gdzie w internecie poszukujesz porad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 26.04.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ankiete oblukałam niestety nie ma tam mojej opcji.Ja jak chce się czegoś dowiedzieć wpisuje w google temat i mam kilkadziesiąt stron z odpowiedziami. Na większość 99 % problemów to zdaje rezultaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.04.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 bo ta ankieta jest bez sensu. Zakłada, że ktoś szukając odpowiedzi na jednostkowe pytanie będzie się logowal na forum, czat itd. A po co? Ja jeżeli przeglądam fora, to raczej co kto napisał. Pytań nie zadaję, bo na odpowiedzi za długo by czekać, no i ile można mieć tych profili? Co innego tutaj, budowa trwa długo, problemów dużo, wiadomo, że czasem trzeba pytać. Ale nawet tutaj przed zarejestrowaniem z pół roku tylko czytałam, czy warto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 27.04.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Jak jechałam do Chorwacji pierwszy raz to przeczytałam większość tematów i postów na forum cro. Nie musiałam się logować a i tak wszystkiego się dowiedziałam co chciałam wiedzieć a nawet i więcej. Większość pytań już ktoś postawił i ktoś na nie odpowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts