sepoy 21.04.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Różnica w poziomie podłogi parteru wynosi ok. 6cm na powierzchni ok. 50m2. Jak zniwelować taką różnicę poziomów pod warstwę izolacyjną styropianu podłogowego?Wyrównać betonem (najtaniej)? albo wyrównać styropianem podłogowym, a następnie pokryć to zaprawą wyrównującą lub wylewką samopoziomującą? Po wyrównaniu mam zamiar położyć 12cm styropianu, a na to ogrzewanie podłogowe w wylewce anhydrytowej 4,5 cm dlatego szczególnie zależy mi na równym podłożu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sepoy 03.05.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Wyrównałem wykładając styropianem o różnej grubości i zalewając to wszystko do poziomu wylewką. Super wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts