marakuja 21.04.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Długo szukałam w internecie parkietów przed i po renowacji, a teraz chciałabym poznać wasze przemiany starych parkietów Czytam forum od dosyć dawna, ale dopiero teraz zdecydowałam się napisać Nie trudno się domyślić że i ja z mężem mierzymy się z pomysłem odnowienia parkietu w mieszkaniu. Chciałabym więc zobaczyć jakie pomysły mieliście wy, forumowicze no i jak to wszystko wyszło... (pewnie ktoś mnie spyta z czego mam parkiet, na razie nie wiem, ale się dowiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.04.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 My z mężem odnawialiśmy stare modrzewiowe dechy (parkietów nie odnawiałam), musisz poszukać u mnie w wątku , bo nie wiem gdzie mam zdjęcia. Myślę, że parkiet może wyjść równie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 24.04.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 zobacz mój temat o subicie. Przekładałem parkiet z jodełki na okrętowy. Kosztowało mnie to kupę szmalu bo sama chemia kosztowała około 60zł/m2. Pracy było przy tym masa ale opłaciło się i kolejne pokoje czekają w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marakuja 25.04.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) Wrzucam tutaj zdjęcia porównujące parkiet przed przemianą i po przemianie, wyszło pięknie! http://img594.imageshack.us/img594/9035/sam0614y.jpg Uploaded with ImageShack.us źródło: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162811-odspojony-30-letni-parkiet&p=4700581#post4700581 Edytowane 25 Kwietnia 2011 przez marakuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adziu1 24.09.2014 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 marakuja napisał: Długo szukałam w internecie parkietów przed i po renowacji, a teraz chciałabym poznać wasze przemiany starych parkietów Czytam forum od dosyć dawna, ale dopiero teraz zdecydowałam się napisać Nie trudno się domyślić że i ja z mężem mierzymy się z pomysłem odnowienia parkietu w mieszkaniu. Chciałabym więc zobaczyć jakie pomysły mieliście wy, forumowicze no i jak to wszystko wyszło... (pewnie ktoś mnie spyta z czego mam parkiet, na razie nie wiem, ale się dowiem) Polecam dobry filmik cyklinowanie bydgoszcz od A do Z, wszystko po kolei. Cyklinowanie bardzo zniszczonej mozaiki parkietowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adziu1 24.09.2014 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Można obejrzeć film cyklinowanie bydgoszcz oto link Więcej materiałów na stronie firmy cyklinowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts