Mki1719508566 18.12.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Jak łatwo zauważyć Romotp nie daje Ci spać Godzina 01.02..... wszyscy śpią ale TY kombinujesz jakby tu napisać jeszcze jedną złośliwość... Oczywiście jako ENIU ... To pisanie pod drugim loginem to nawet nie jest harcerstwo to dziecinada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 18.12.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 , Romotop KV o25 L/M kosztuje 3 x tyle, . KŁAMIESZ !! Nie pierwszy już raz na FM piszesz nie prawdę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 18.12.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 (edytowane) Czekamy w takim razie na przykłady reprezentacyjnych wkładów za 2430 zł netto No Mistrzu, Eniu napisał konkretną cenę PAMy 2430 zł netto - 2989 zł brutto z 23 % vat, nie wiem jak sprawa rabatów, upustów, no i okresowych promocji. Nie wiem bo tym nie mam potrzeby się interesować w tym konkretnym przypadku. Ty napisz konkretną cenę. Bo napisałeś tylko, że ENIU kolejny raz kłamie tutaj na forum. No i tradycyjnie piszesz, że ENIU to postać fikcyjna - wirtualna stworzona aby reklamować - promować konkretne sprawy, pod szyldem udzielania bezinteresownych (darmowych) porad i dorad. Edytowane 18 Grudnia 2011 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.12.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 KŁAMIESZ !! Nie pierwszy już raz na FM piszesz nie prawdę . Tu jest odpowiedź :http://forum.muratordom.pl/showthread.php?192598-Eniu-EKSPERYMENTUJE&p=5068972&viewfull=1#post5068972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.12.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Jak łatwo zauważyć Romotp nie daje Ci spać Godzina 01.02..... wszyscy śpią ale TY kombinujesz jakby tu napisać jeszcze jedną złośliwość... Oczywiście jako ENIU ... To pisanie pod drugim loginem to nawet nie jest harcerstwo to dziecinada My tak co sobotę. Zjeżdżają się zduni z całej Polski i knują całą noc na Ciebie i to co robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 18.12.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 My tak co sobotę. Zjeżdżają się zduni z całej Polski i knują całą noc na Ciebie i to co robisz. Czy to już kolejny stopień choroby ?? Zduni z całej Polski:lol2: ?? Ale chyba jeszcze nie wszyscy jacy są w tym pięknym kraju ?? Rozumiem że masz na myśli jedynie ekipę co po całej Polsce "jeździ za chlebem " ?? Biedne chłopaki ...takie życie to prawie włóczęgostwo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.01.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Jest parę nowych informacji o Pamie. Odtąd wnioski z testów:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?192598-Eniu-EKSPERYMENTUJE&p=5103078&viewfull=1#post5103078 wcześniej testy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1952 10.01.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 WitamWidzieli Państwo??? Firma PAMA przekazała na rzecz Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy jeden ze swoich wkładów można go licytować na ALLEGRO WOŚP Uważam że bardzo miły gest ze strony firmy PAMA dlatego dla zainteresowanych wklejam link aukcji http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=603581 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba1977 13.01.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ja też chyba się zdecyduję po przeczytaniu wątku na Pamę Diablo II bezrusztowy. Mój instalator namawia mnie jeszcze na Olivie z firmy Kratki ale jakoś tak wizualnie Pama mi bardziej pasuje, bo widziałem ją rozpalona w salonie z kominkami. Będę palił okazyjnie dla klimatu , bo głównym ogrzewaniem będzie PC. Przy okazji chciałem się zapytać jak się ma ta Pama z Olivia. Sprzedajecie wkłady różnych firm może ktoś mógłby mi pomóc w miarę szybko, która jest sprawniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 14.01.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Trochę jeszcze o Pamie :http://forum.muratordom.pl/showthread.php?192598-Eniu-EKSPERYMENTUJE&p=5123479&viewfull=1#post5123479 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 14.01.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Bardzo intensywnie pracujesz nad promowaniem wkładów tej firmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 14.01.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 To się dopiero nazywa spostrzegawczość !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 14.01.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 W takim razie pozdrawiam "NIEZALEŻNEGO " , tak do tej pory się przedstawiałeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 14.01.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Bardzo intensywnie pracujesz nad promowaniem wkładów tej firmy . Muszę chyba przestać pisać o wełnie. Z Tobą nigdy nie wiadomo o co człowieka posądzisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 14.01.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Bardzo intensywnie pracujesz nad promowaniem wkładów tej firmy . Ciekawe Mistrzu czy już rozszyfrowałeś jakie ja wkłady promuje. Czy to jest łatwo rozszyfrować? Taka podpowiedź delikatna. Od ładnych paru lat jest to tylko i wyłącznie jedna marka... jednego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba1977 14.01.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Mam mały ból głowy. Dzisiaj rozmawiałem w jednym sklepie o wkładach Pama i facet stwierdził że jak wezmę Diablo II bez rusztowe to szyba będzie mała, bo tam wysokość jest 450 mm i lepiej wziąć 510(Chodziło mu że będzie słabiej widoczny ognień). Widziałem, że parę osób ma już ten model i może wrzuciły by jakąś fotkę? Z drugiej strony, zanim wczoraj padłem studiując wątki o Pamie wpadł mi w oko jakiś post Bohusza o wkładach Unico i zgłupiałem do reszty. Spodobały mi się wkłady Dragon jednak ich cena jest za duża jak dla mnie i bardziej pasowałby mi Hermes modern. Jak myślicie jak mają się do siebie te 2 modele? P.s. Nie chce tu rozkręcać jakiejś wojenki ale Mistrzu Zduński może dałbyś sobie spokój z wiecznym atakowaniem ludzi cokolwiek napiszą. Wszędzie wietrzysz jakiś spisek, jesteś od wszystkich mądrzejszy ( jesteś rodzinną słynnego Jarosława K.?) Człowiek przebija się przez masę postów żeby znaleźć jakąś odpowiedź na nurtujące pytania i musi przedzierać się się przez jakieś pyskówki zamiast czytać o tym co go interesuje. Wyluzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba1977 14.01.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Mam a może miałem ten sam problem Mój wybór będzie między tymi dwoma producentami,Dragon 10 jest ładny,bezrusztowy ale droższy o wiele od Diablo II bezrusztowego,który "nie jest tak ładny" W grę wchodzi jeszcze ładny Hermes z małą skutecznością i chyba wybiorę mniejsze zło czyli Pamę. No chyba,że bohusz wpłynie na Unico i Dragon 10 będzie w podobnej cenie co Diablo II Mi chodzi też po głowie diablo IV ale bardziej ze względu na cenę skłaniam się na ten co ty. Tylko te przeszklenie nie daje mi spokoju. Niestety nie widziałem na żywo i nie wiem czy nie będzie za mało widoczny ognień i efekt wizualny będzie gorszy. Kurde wybór wkładu to mój pierwszy tak duży problem podczas budowy Nawet z wyborem PC nie miałem tylu problemów. Ty Arturo chyba byłeś anty PC tak coś kojarzę kiedy o nich sporo czytałem:) ale mogłem się pomylić co do osoby. Chciałoby się fajny wkład ale kasy szkoda Jak ktoś już gdzie na FM pisał wkład ma dobrze grzać ale tez widok ognia jest ważny Edytowane 14 Stycznia 2012 przez ryba1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 15.01.2012 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ciekawe Mistrzu czy już rozszyfrowałeś jakie ja wkłady promuje. Czy to jest łatwo rozszyfrować? Taka podpowiedź delikatna. Od ładnych paru lat jest to tylko i wyłącznie jedna marka... jednego producenta. Tylko jest mała różnica , zarówno Ty jak i ja , pisząc na forum oficjalnie podajemy że zajmujemy się handlem i promowaniem wkładów określonych producentów . Sprawa jest jasna i klarowna bez owijania w bawełnę . Organizuję sprzedaż tych wkładów , Romotop jeśli ktoś tego jeszcze nie wie , na ternie 2/3 Polski poprzez sieć punktów opartą na firmach budujących kominki. Czemu promuje te wkłady ? Bo sam od 7 lat montuje te wkłady w zabudowach konwekcyjnych i akumulacyjnych tzw hypokaustum . Wiem więc CO promuje i jestem pewien wysokiej jakości tych produktów . Promując ten produkt robię to oficjalnie , sytuacja jest więc jasna i klarowna . Postępowanie niektórych osób piszących na FM jako "niezależni" czyli w domyśle bardziej obiektywni w wydawaniu opinii jest po prostu IRYTUJĄCE , całe cykle wpisów to tak naprawdę kryptoreklama w której bezpłatność trudno uwierzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 15.01.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Mam mały ból głowy. Dzisiaj rozmawiałem w jednym sklepie o wkładach Pama i facet stwierdził że jak wezmę Diablo II bez rusztowe to szyba będzie mała, bo tam wysokość jest 450 mm i lepiej wziąć 510(Chodziło mu że będzie słabiej widoczny ognień). Widziałem, że parę osób ma już ten model i może wrzuciły by jakąś fotkę? Z drugiej strony, zanim wczoraj padłem studiując wątki o Pamie wpadł mi w oko jakiś post Bohusza o wkładach Unico i zgłupiałem do reszty. Spodobały mi się wkłady Dragon jednak ich cena jest za duża jak dla mnie i bardziej pasowałby mi Hermes modern. Jak myślicie jak mają się do siebie te 2 modele? P.s. Nie chce tu rozkręcać jakiejś wojenki ale Mistrzu Zduński może dałbyś sobie spokój z wiecznym atakowaniem ludzi cokolwiek napiszą. Wszędzie wietrzysz jakiś spisek, jesteś od wszystkich mądrzejszy ( jesteś rodzinną słynnego Jarosława K.?) Człowiek przebija się przez masę postów żeby znaleźć jakąś odpowiedź na nurtujące pytania i musi przedzierać się się przez jakieś pyskówki zamiast czytać o tym co go interesuje. Wyluzuj Ryba Nie przejmuj się . On tak ma . Nie umie inaczej, więc trudno go za to nawet winić. Przez chwilę zwątpiłem, ale widzę,że reklamę na FM nadal mam wykupioną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 15.01.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Mam a może miałem ten sam problem Mój wybór będzie między tymi dwoma producentami,Dragon 10 jest ładny,bezrusztowy ale droższy o wiele od Diablo II bezrusztowego,który "nie jest tak ładny" W grę wchodzi jeszcze ładny Hermes z małą skutecznością i chyba wybiorę mniejsze zło czyli Pamę. No chyba,że bohusz wpłynie na Unico i Dragon 10 będzie w podobnej cenie co Diablo II No niestety ale takiej mocy oddziaływania nie mam. Zresztą nie ingeruje w kalkulacje cen producentów. Wkłady UNICO i tak utrzymują stałą cenę dosyć już długi okres, co nie znaczy że niebawem dosyć spora podwyżka cen. Z czym bezpośrednio jest to związane, nie muszę chyba tutaj tłumaczyć. O "szalejących cenach" dosyć info w TV. Wiem również, że aktualnie producent nie jest zainteresowany, aby ceny jakimś tam sposobem obniżać. Nie ma takowej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts