042011 21.04.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Czujecie, że kryzys wpływa na Wasze życie? Zaciskacie pasa, kombinujecie jak się da, czy wydajecie tyle samo co zwykle? Kryzys jeszcze trwa, czy już się skończył? A może nigdy go nie było? Zastanawiałeś się nad tym? Proszę dorzuć swoje trzy grosze - wypełnij ankietę na stronie: http://badaniekryzysu.blogspot.com/ Dzięki za każdą opinię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.04.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Kryzys jest kryzys. Co tu gadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.04.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Jedna rzecz daje się bez wątpienia zauważyć. Ludziska wolniej jeżdżą samochodami. Zaskakujący plus wysokiej ceny ropy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
killsa 17.08.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Ja zrezygnowałem niemal ze wszystkich kart kredytowych, i już prawie wyszedłem na prostą. Nie tęsknię...Priorytetem jest dla mnie "stabilizacja". Nie chcę aby moja rodzina żyła w długach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypriankoziol 09.09.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 no na takie kryzysy to trzeba sie przygotowac. Tak jest skonstruowany ten rynek finansowy, ze co chwila wybuchaja jakies bańki, poczynając od klryzysu z lat 20stych aż do teraz. Tylko ten kryzys subprime jest na tyle szeroki jak rozległy zawał, że z dwojoną siła wróci tutaj.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia_t 16.09.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 A ja jakoś nie widzę bezpośredniego wpływu tego ogólnoświatowego kryzysu na mnie czy moich bliskich. Żyje mi się tak samo średnio jak się żyło... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszula81apol 29.04.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Na szczęście moja rodzina nie odczuła kryzysu zbyt mocno. Co prawda nie wiedzie mi się najgorzej, ale MODEROWANO LINK ]kontrola wydatków domowych jest nieunikniona i bardzo pomaga. Obiecałem sobie, że co miesiąc będę odkładał jakąś sumę na przyszłość. Zrezygnowałem też ze zbędnych wydatków i dzięki temu żyję w miarę spokojnie. Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez finlandia Reklama jest niezgodna z regulaminem forum (pkt. 5.2.5) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APZ 29.04.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Na 8 wpisów połowa pochodzi od osób nowozarejestrowanych.Nie ma kryzysu to wymysł aby ciąć ceny! CCC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.04.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Kryzys jest kryzys. Co tu gadać? Kryzys czy Ramzes ... oto jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.04.2015 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Kryzys czy Ramzes ... oto jest pytanie Ramzes umarł, a Kryzys żyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 30.04.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 dlaczego kryzys warto posluchać skad sie bierze i pozostale warto wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gladiator01 10.06.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Do kryzysu w dużej mierze przyczyniają się media, rozdmuchują temat. niewierny mąż Edytowane 19 Listopada 2015 przez gladiator01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts