Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Obsrany balkon

kurdt77

Recommended Posts

Niedawno oglądałem mieszkanie na sprzedaż, w miare ok, tylko zauważyłem ze na balkonie, wlasciwie caly balkon jest zawalony ptasimi kupami plus jeszcze na barierce takie "kolce" wystają (jakby anty-ptaki). Sprzedawca mowi, ze balkon jest obsrany bo tam nikt od dawna nie mieszka i ze jak ktos sie wprowadzi to problem zniknie.

Co o tym sądzicie?

Niedawno oglądałem mieszkanie na sprzedaż, w miare ok, tylko zauważyłem ze na balkonie, wlasciwie caly balkon jest zawalony ptasimi kupami plus jeszcze na barierce takie "kolce" wystają (jakby anty-ptaki). Sprzedawca mowi, ze balkon jest obsrany bo tam nikt od dawna nie mieszka i ze jak ktos sie wprowadzi to problem zniknie.

Co o tym sądzicie?

Jak byś analizę gówna dołączył , to może bym coś Ci mógł powiedzieć

Sama mam podobny problem w bloku. Nigdy nie karmiłam ptactwa, wręcz przeciwnie - goniłam je gdy tylko się pojawiało. Mieszkam już 6 lat i problem nie zniknął. Najgorzej jest na wiosnę, gdy gołębie próbują uwić sobie gniazdo. Upodobały sobie donice na balkonie i już 2 razy nawet jajko znalazłam. A co do kupek, to po prostu je sprzątam. A mycie obsranych okien doprowadza mnie do szału. Próbowałam zastosować różne "odstraszacze", ale bez skutku. Niestety:bash:

Płytka nie działa. Duży ruch domowników, częste wychodzenie na balkon. Mój ojciec jak mieszkał sam nieczęsto wychodził na balkon, zastał pewnego dnia gniazdo z jajkami. Dobrym sposobem jest siatka, tylko w odpowiednim kolorze by gołąb ją zauważył a nie wplątał się. Na parapecie sznureczki ze wstążkami, a w domku za oknem kot.

Płytka nie działa. Duży ruch domowników, częste wychodzenie na balkon. Mój ojciec jak mieszkał sam nieczęsto wychodził na balkon, zastał pewnego dnia gniazdo z jajkami. Dobrym sposobem jest siatka, tylko w odpowiednim kolorze by gołąb ją zauważył a nie wplątał się. Na parapecie sznureczki ze wstążkami, a w domku za oknem kot.

Rozumiem ,że kot za oknem na sznurku ?:D