redpradnik 22.04.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Zastanawiam sie caly czas jak poradzić sobie z kretami ... Na zdjeciu ktore umieszczam jedna z Pań zakładała trawnik i co to jest co rozwijaja bo na pewno nie siatka? agrotkanina , agrowloknina?? Zero kretów Jakos bardziej mnie to przekonuje niz siatka plastikowa i wychodzi taniej Pod iglaki ktore chce ogrodzic palisada i podsypac korą lub żwirkiem dac agrotkanine czy agrowłóknine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hvar 03.05.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 A dlaczego nie zapytasz się tej pani? Czytałam ich dziennik budowy i z tego co pamiętam to jest siatka. Zresztą tu wypowiada się sama właścicielka tego pięknego ogrodu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?69948-Komentarze-do-quot-Mojego-Przytulnego-quot/page18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jata 03.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 hm..jeśli ten ogród jest piękny i wzbudza tyle zachwytów forumowiczów, to nie prędko doczekamy się na prawdę pięknych ogrodów w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 04.05.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam Jest to siatka cieniujaca (tzw cieniówka) lub siatka wzmacniajaca na skarpy -nie wiem czym one się różnią -w jednym sklepie powiedzieli mi ze siatka na skarpy jest mocniejsza . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts