dorkaS 24.09.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Oj, męczę się, męczę i dojść do ładu nie mogę. Jeśli mogę to jeszcze kilka pytań, czy Ty masz okna 150 x150 ? A czy te węższe będą również podzielone? I jeszcze jedno, czy to będą okienka z Czarnkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 24.09.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Mam okna 150 x140 i 180 x 150 wszystkie okna są podzielone oprócz tarasowego na dole które będzie typu przesuwnego z tzw. niskim progiem (typu HS tak to się chyba nazywa). Okna będą z Czarkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 19.11.2012 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 No i od tygodnia mamy okna! Są ślicznie domek wyglada teraz zupełnie inaczej udało nam się rownież zamontować bramę garażową także domek na zimę jest zamknięty. Jak tylko porobie zdjęcia to natychmiast wkleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 20.11.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Oto zdjecia moich okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.11.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Basiu, gratulacje! Świetnie wyglądają, mam nadzieję, że przy bliższym poznaniu i obmacaniu tylko zyskują! Czy dobrze rozumiem, że to są normalne profile (nie retro) z naklejaną listwą? Bardzo ładnie zgrane z bramą garażową.Zbieram się psychicznie do wysyłania zapotrzebowania do wyceny, więc wszystko jeszcze przede mną. Czy mogłabyś, jeśli nie jest to wielka tajemnica, zdradzić mi (na priv) jaka wyszła Ci cena za okna 150x140? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 21.11.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Tak masz rację okienka na żywo są jeszcze ładniejsze. Jeśli chodzi o profile to profil soft line nie retro. Cena okna 150 x 140 jest trudna do określenia bo wszystkie dodatki typu szpros konstrukcyjny, ozdobniki typu stopka, głowiczka były wyceniane osobno dla wszystkich okien razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gollop 10.02.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witam pani Basiu. Jeśli można wiedzieć jak kosztowo wygląda budowa do etapu wstawienia okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 27.02.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jeśli chodzi o koszty to wydaliśmy jakieś 280 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 27.02.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 witam się Basiu u Ciebie:welcome: chyba musimy założyć osobny wątek na projekty z archonu;) skusiłam sie nazwą, bo kwiatowe i owocowe nazwy z archonem mi się kojarzą i nie żałuję - macie śliczny domek...obejrzałam sobie rzuty - bardzo fajnie ustawiona kuchnia i jadalnia - no i kuchnia olbrzym - 16 metrów wow!!! okna prześliczne, nie wiem, jak się te detale na nich nazywają - takie mini rzeźby - ale pięknie to wygląda, pierwszy raz w życiu coś takiego widziałam serdecznie pozdrawiam, życząc udanych wyborów i powodzenia w dalszych etapach budowy będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 27.02.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witam się Zwabiła mnie tutaj wzmianka o drewnianych oknach ze szprosami, no i muszę powiedzieć że przepiękne masz te okna. Ja też planuje na wiosne zakup okien drewnianych ze szprosami, tylko jeszcze nie wiem czy będą to szprosy konstrukcyjne albo lepione, wszystko zależy od ceny. Też miałam dylemat miedzy drewnem a PCV ale miłość do klasyki zwyciężyła, chociaż u nas i tak tylko drewno by pasowało. Trzymam kciuki za dalsze postępy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
instalEm 30.03.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Witam.Widzę, że jest Pani z okolic Wodzisławia. Nasza firma mieści się w Gorzycach i świadczy usługi instalacyjne. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na www.instalem.pl Przygotujemy atrakcyjną ofertę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projekt z 20 04.04.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Basiu podob mi się pomysł tej kuchni angielskiej.Jeśli pozwolisz będe tu zaglądać ,jestem fanką kuchni w stylu angielskim .Pozdrawiam Truskawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 16.07.2013 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 (edytowane) No wypadałoby wreszcie odświeżyć mój dziennik. Wiele się ostatnio wydarzyło i na naszej budowie i w naszym życiu. Jak wiecie już z końcem roku zamontowaliśmy okienka i w ten sposób osiągnęliśmy stan surowy zamknięty. A potem musieliśmy trochę przystopować z budową bo skończyły się pieniążki ale przede wszystkim dlatego, że czekaliśmy na narodziny naszej trzeciej pociechy, ukochanej córeczki, która na dodatek przyszła na świat w dzień moich urodzin. Ot taki prezent od męża na urodziny:) Potem wiadomo nasza Ania pochłonęła nas całkowicie. No ale na wiosnę trzeba było po raz kolejny zapukać do banku. Może tym razem się uda. No i nareszcie udało się .... mamy kredyt. Radość, niepokój wszystko na raz. I tak od maja do lipca zrobiliśmy instalację elektryczną, wod.-kan. ogrzewanie, tynki, wylewki, parapety zewnętrzne. Teraz czeka nas ocieplenie poddasza i płyty karton. gips. No i powoli zbliżam się do wyboru płytek do łazienek, kuchni i przedpokoju. A teraz zdjęcia Edytowane 16 Lipca 2013 przez basiaimirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 16.07.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]201036[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]201037[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]201038[/ATTACH] Edytowane 17 Lipca 2013 przez basiaimirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 16.07.2013 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 No i trochę dylematów łazienkowych. Dolna łazienka jest malutka i chciałabym żeby była taka swojska co myślicie o łazience z płytek cerkolor wenecka maranda. Raczej wszyscy dają je do kuchni nad szafkami, a mi się marzy taka łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 17.07.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Gratuluję narodzin córeczki! i udanej transakcji w banku zdjęć niestety nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 17.07.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Również dołączam się do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 17.07.2013 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) Edytowane 17 Lipca 2013 przez basiaimirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 29.08.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Dylematów część dalsza. Ponieważ nadal nie mogę zdecydować się na wybór płytek do łazienek postanowiłam wybrać płytki do holu i kuchni. Co wcale nie okazało się łatwiejsze. Prawie już zdecydowałam się na płytki z cerdomusu portico i teraz nie wiem czy zamówić je również do kuchni. Korytarz z kuchnią się łączy aczkolwiek kuchnia to oddzielne pomieszczenie. No i oczywiście dlaczego te dekory muszą być takie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 29.08.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 No i zamówiłam już u stolarza drzwi będą takie tylko z jedną dostawką z boku czyli w sumie będą trzy jednakowe szybki i oczywiście kolor taki jak okienka złoty dąb . A mąż walczy z układaniem płytek w piwnicy idzie mu całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts