Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mój dom w lubczyku

Recommended Posts

Decyzja zapadła płytki zamówione do małej łazienki. Ceramiche grazia essenze. Zobaczymy czy podjęłam dobrą decyzję. Cholernie się boję, bo płytek nie widziałam na żywo. Ponadto w środę przychodzi fachman od ocieplenia poddasza. Wreszcie pokoje u góry nabiorą wyglądu. Robi się też boazeria na sufity u góry. Mają być bielone. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie. Stres mnie dopadł ogromny. Czy aby te moje decyzje są słuszne.

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 357
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to pochwalę się płytkami.IMAG0114.jpgIMAG0116.jpg

Trochę żałuję, że nie zamówiłam białych płytek zamiast tych kremowych. Wydaje mi się, że trochę mdła będzie ta łazienka. Podłogę planuję z płytek drewnopodobnych. Myślę że może one ją trochę ożywią. Tak poza tym płytki są śliczne. Dekory różnią się trochę kolorem, ale widać że każda płytka jest jakby ręcznie wyrabiana

Edytowane przez basiaimirek

• 2 weeks później...
Decyzja zapadła. Płytki drewnopodobne jednak wcale mi nie spasowały do małej retro łazienki, dlatego zamówiłam na podłogę znowu płytki z ceramiche grazia seria retro. Czy dobrze to zobaczymy. Pan od płytek ma przyjść 10 paź. Zamówiłam też płytki do górnej łazienki. Tutaj poszłam w klasykę. Paradyż My way Nomada beż. W dalszym ciągu czekam, aż przyjdą płytki na korytarz.

• 3 weeks później...

Basiu, świetne drzwi.

Bardzo podoba mi się Twoja konsekwencja.

Czy w łazience na podłodze wylądują te drobne płyteczki, pokazywane kilka postów wyżej? Jeśli tak, to doskonały pomysł, i piękna, delikatna tonacja wszystkich płytek.

Basiu, świetne drzwi.

Bardzo podoba mi się Twoja konsekwencja.

Czy w łazience na podłodze wylądują te drobne płyteczki, pokazywane kilka postów wyżej? Jeśli tak, to doskonały pomysł, i piękna, delikatna tonacja wszystkich płytek.

Nie drobnych plyteczek nie będzie na całej podłodze, ale trochę mozaiki jednak będzie. Wymyśliłam sobie, ze mozaikę położę wzdłuż ścian a w środku bedą płytki 30x30. I nawet dobrze, bo te zielone małe plyteczki są bardzo ciemne nie takie stonowane jak na zdjęciu.

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witaj Toska! Cieszę się, że ktoś podglada mój dziennik. Przyznam się, że ja często też tak robię. Często zagladam do innych dzienników . Chciałabym częsciej coś tu umieszczać , ale wciaż brakuje mi jakoś czasu. Z nowości to ściana ceglana w kuchni już gotowa. Teraz będzie sie robić podłoga. Czekam też na dostawę paneli. Coś firma zaczyna się spóźniać. Życzę wszystkim podgladajacym i nie tylko Wesołych Świat! Mam nadzieję, że następne święta będa już w nowym domku:yes: Edytowane przez basiaimirek

Witaj Toska! Cieszę się, że ktoś podglada mój dziennik. Przyznam się, że ja często też tak robię. Często zagladam do innych dzienników . Chciałabym częsciej coś tu umieszczać , ale wciaż brakuje mi jakoś czasu. Z nowości to ściana ceglana w kuchni już gotowa. Teraz będzie sie robić podłoga. Czekam też na dostawę paneli. Coś firma zaczyna się spóźniać. Życzę wszystkim podgladajacym i nie tylko Wesołych Świat! Mam nadzieję, że następne święta będa już w nowym domku:yes:

Zagladaja, zagladaja,wierze w to mocno :) , chociaz ostatnio na forum cisza jak makiem zasial .Niestety to wina troche samych prowadzacych watki, ze tak ni z gruszki, ni z pietruszki znikaja,bez slowa wyjasnienia.Moze cos zmieni sie po Nowym Roku? Za zyczenia dziekuje, byly wesole i mile, chociaz na wyjezdzie, ale za to jak to milo wracac do domu:). Bede z niecierpliwoscia czekac na relacje z Twoich dokonan

• 2 weeks później...

Na budowie znowu dużo się dzieje. Wreszcie przyjechały wyczekiwane panele na górę egger dąb loft biały a do salonu deska barlinecka z kolekcji Smaki Życia dąb cappucino grande. Są śliczne. Stolarz od drzwi wewnętrznych tylko czeka aż podłoga będzie ułożona bo drzwi już czekają na montaż. Wreszcie zrobi się na budowie trochę czyściej. Podłoga w kuchni też gotowa. Wyszła nieźle. Czas na meble. Więc wzięłam się osobiście za projekt mojej kuchni. Oczywiście będzie biała z drewnianym blatem. Zlew i bateria już kupione w Ikei. Zlew ceramiczny dwukomorowy i bateria rustykalna.

A teraz projekt mojej kuchni wszelkie uwagi mile widziane

P1130305.jpgP1130306.jpg

I deska barlinecka

P1130300.jpg

oraz paneleP1130301.jpg

no i na koniec podłoga w kuchni

P1130298.jpg