basiaimirek 09.09.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Decyzja zapadła płytki zamówione do małej łazienki. Ceramiche grazia essenze. Zobaczymy czy podjęłam dobrą decyzję. Cholernie się boję, bo płytek nie widziałam na żywo. Ponadto w środę przychodzi fachman od ocieplenia poddasza. Wreszcie pokoje u góry nabiorą wyglądu. Robi się też boazeria na sufity u góry. Mają być bielone. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie. Stres mnie dopadł ogromny. Czy aby te moje decyzje są słuszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 19.09.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Dzisiaj mają przyjechać płytki. Już nie mogę się doczekać. Obym się nie rozczarowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 22.09.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 (edytowane) No to pochwalę się płytkami. Trochę żałuję, że nie zamówiłam białych płytek zamiast tych kremowych. Wydaje mi się, że trochę mdła będzie ta łazienka. Podłogę planuję z płytek drewnopodobnych. Myślę że może one ją trochę ożywią. Tak poza tym płytki są śliczne. Dekory różnią się trochę kolorem, ale widać że każda płytka jest jakby ręcznie wyrabiana Edytowane 22 Września 2013 przez basiaimirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 23.09.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Słuchajcie doradźcie mi z podłogą do tej mojej retro łazienki. Myślałam o płytkach drewnopodobnych, ale natknęłam się na takie coś też z ceramiche grazia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 04.10.2013 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Decyzja zapadła. Płytki drewnopodobne jednak wcale mi nie spasowały do małej retro łazienki, dlatego zamówiłam na podłogę znowu płytki z ceramiche grazia seria retro. Czy dobrze to zobaczymy. Pan od płytek ma przyjść 10 paź. Zamówiłam też płytki do górnej łazienki. Tutaj poszłam w klasykę. Paradyż My way Nomada beż. W dalszym ciągu czekam, aż przyjdą płytki na korytarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 25.10.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 No to czas pochwalić się zdjęciami. Najpierw drzwi zewnętrzne . A teraz moja retro łazienka w trakcie realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.10.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Basiu, świetne drzwi. Bardzo podoba mi się Twoja konsekwencja. Czy w łazience na podłodze wylądują te drobne płyteczki, pokazywane kilka postów wyżej? Jeśli tak, to doskonały pomysł, i piękna, delikatna tonacja wszystkich płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 28.10.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Basiu, świetne drzwi. Bardzo podoba mi się Twoja konsekwencja. Czy w łazience na podłodze wylądują te drobne płyteczki, pokazywane kilka postów wyżej? Jeśli tak, to doskonały pomysł, i piękna, delikatna tonacja wszystkich płytek. Nie drobnych plyteczek nie będzie na całej podłodze, ale trochę mozaiki jednak będzie. Wymyśliłam sobie, ze mozaikę położę wzdłuż ścian a w środku bedą płytki 30x30. I nawet dobrze, bo te zielone małe plyteczki są bardzo ciemne nie takie stonowane jak na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 31.10.2013 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Łazienka prawie skończona Dotarły też wreszcie płytki na korytarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 17.11.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Łazienka gotowa zostało tylko zamontować armaturę No i pochwalę się jeszcze moim pstryczkiem A u góry robi się sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 12.12.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Łazienka u góry skończona sufity też. Wrzucę parę fotek jak powstawała. Aktualne muszę dopiero zrobić I grzejniczek na dole i suficik u góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.12.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Łazienki bardzo ładne, szczególnie ta dolna jest moją faworytką. Ale w sufitach się od razu zakochałam! Czy możesz napisać jaką szerokość mają Twoje dechy sufitowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 12.12.2013 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Dziękuję za słowa uznania co do łazienek. Dechy mają 15 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.12.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Właśnie te cztery cm robią zasadniczą wizualną różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 13.12.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Obiecane fotki górnej łazienki oraz korytarz na dole i początki cegiełki w kuchni Zdjęcia z komórki więc jakość kiepska Edytowane 13 Grudnia 2013 przez basiaimirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toska1719511971 22.12.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Witam:) Rok zaglądania ,podglądania i pierwsza wypowiedz na forum u Ciebie heh. Bardzo podoba mi się Twój dom i z niecierpliwoscia czekam na dalsza relacje.Dolna lazienka super.wybor kafli do korytarza trafiony,a decha na suficie zazdroszczę Pozdrawiam swiatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 22.12.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Witaj Toska! Cieszę się, że ktoś podglada mój dziennik. Przyznam się, że ja często też tak robię. Często zagladam do innych dzienników . Chciałabym częsciej coś tu umieszczać , ale wciaż brakuje mi jakoś czasu. Z nowości to ściana ceglana w kuchni już gotowa. Teraz będzie sie robić podłoga. Czekam też na dostawę paneli. Coś firma zaczyna się spóźniać. Życzę wszystkim podgladajacym i nie tylko Wesołych Świat! Mam nadzieję, że następne święta będa już w nowym domku:yes: Edytowane 22 Grudnia 2013 przez basiaimirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toska1719511971 28.12.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Witaj Toska! Cieszę się, że ktoś podglada mój dziennik. Przyznam się, że ja często też tak robię. Często zagladam do innych dzienników . Chciałabym częsciej coś tu umieszczać , ale wciaż brakuje mi jakoś czasu. Z nowości to ściana ceglana w kuchni już gotowa. Teraz będzie sie robić podłoga. Czekam też na dostawę paneli. Coś firma zaczyna się spóźniać. Życzę wszystkim podgladajacym i nie tylko Wesołych Świat! Mam nadzieję, że następne święta będa już w nowym domku:yes: Zagladaja, zagladaja,wierze w to mocno , chociaz ostatnio na forum cisza jak makiem zasial .Niestety to wina troche samych prowadzacych watki, ze tak ni z gruszki, ni z pietruszki znikaja,bez slowa wyjasnienia.Moze cos zmieni sie po Nowym Roku? Za zyczenia dziekuje, byly wesole i mile, chociaz na wyjezdzie, ale za to jak to milo wracac do domu:). Bede z niecierpliwoscia czekac na relacje z Twoich dokonan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 06.01.2014 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Na budowie znowu dużo się dzieje. Wreszcie przyjechały wyczekiwane panele na górę egger dąb loft biały a do salonu deska barlinecka z kolekcji Smaki Życia dąb cappucino grande. Są śliczne. Stolarz od drzwi wewnętrznych tylko czeka aż podłoga będzie ułożona bo drzwi już czekają na montaż. Wreszcie zrobi się na budowie trochę czyściej. Podłoga w kuchni też gotowa. Wyszła nieźle. Czas na meble. Więc wzięłam się osobiście za projekt mojej kuchni. Oczywiście będzie biała z drewnianym blatem. Zlew i bateria już kupione w Ikei. Zlew ceramiczny dwukomorowy i bateria rustykalna. A teraz projekt mojej kuchni wszelkie uwagi mile widziane I deska barlinecka oraz panele no i na koniec podłoga w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 06.01.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Basiu, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Znakomicie wyglądają te płytki kuchenne. I pięknie ułożone - chodzi mi o wzór, albo w zasadzie jego brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts