Grzebiuszka 22.04.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam,mam wielki problem z dokupieniem płytek Plain Mega White (firma Kale Seramik). W grudniu kupiłam w MAX-Flizie we Wrocławiu płytki na cały pater domu, miałam sporo docinek i trochę płytek mi zabrakło, poza tym chciałam dokupić jeszcze kilkanaście metrów na schody. Niestety sklep nie ma zamiaru zamawiać już więcej tych płytek... szkoda tylko, że przy zakupie nie poinformowali nas o tym, że już rezygnują ze sprowadzania tego modelu . Twierdzili, że płytki im świetnie schodzą, więc nawet nie przypuszczałam, że będą z nich rezygnować. Teraz jedyne co nam zostało, to możliwość kupienia tych płytek za ich pośrednictwem, ale o 40 % drożej. Płytki nie były tanie więc ta opcja nie wchodzi w grę. Może ktoś z Was kupił takie płytki i ma kilka na zbyciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenon_arch 26.04.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 a sprawdzałaś czy nie ma w sklepie internetowym? albo czy jeszcze nie mają tej kolekcji w Krakowie? wypróbuj wszystkie możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts