mała Gosia 22.04.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) Od długiego czasu podglądam te wasze wspaniałości i troszku się inspiruję i zazdraszczam... Nasz wymarzony domek jest już prawie na ukończeniu, a my oczywiście na wykończeniu. Tak sobie po cichutku marzę, że odpocznę chyba dopiero za rok... Przeprowadziliśmy się 2 tygodnie temu i brakuje jeszcze wielu rzeczy, m.in: lamp, balustrady, zasłon (kupione ale trzeba skrócić), płotu, ogrodu (ale projekt już jest!), no a przede wszystkim czasu aby poszperać po sklepach. Jestem z tych co lubią węszyć i wynajdywać różności. Generalnie we wnętrzach lubię szarość, biel, naturalne tkaniny i szczotkowaną stal. Mam nadzieje że uda mi się to jakoś pogodzić. Poniżej wstawiam 3 fotki a reszta na bieżąco w ramach wykańczania (się ). Przepraszam za jakość zdjęć ale po przeprowadzce nie mogę odnaleźć tego lepsiejszego aparatu... Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez mała Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 22.04.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 I znowu pierwszą udało mi się być Bardzo ładnie się zapowiada będę kibicować i czekam na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.04.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam się Gosiu. Podoba mi się czarna łazienka, to rzadko spotykane. Mam nadzieję, że zobaczymy więcej Chciałam Ci tylko napisać, że na forum istnieje już wątek o takiej samej nazwie należący do Lutajki, może dodasz coś do swojej nazwy, żeby forumowiczom było łatwiej je odróżnić "na pierwszy rzut oka"? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 22.04.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 hehe,ja o tym samym pomyślałam, nawet myślałam na początku, że na wątek Lutajki weszłam, a tu ZONK Może daj MY home sweet home czy jak tam chcesz. Domek zapowiada się baardzo fajnie... czekamy na resztę zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mała Gosia 22.04.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam wszystkich podglądających i cieszę się ze ktoś tu zajrzał... Zmieniłam nazwę wątku - na życzenie i dla odróżnienia. Nie wiedziałam że dubluję nazwę, więc dziękuję za czujność Więcej zdjęć po świętach ponieważ wyjeżdżam w górki na zasłużony wypoczynek. Pozdrawiam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 22.04.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 o matko, jak tu pięknie się zapowiada!!!! Gosiu, no dawaj, dawaj ze zdjęciami - widać, że masz cudownie urządzony dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mała Gosia 22.04.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Dzięki za komplementy, ale I neeeeed help! Jak mam zmienić nazwę wątku? Myślałam że udało mi się to zrobić - a tu klops! pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 22.04.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 ale już jest zmieniony przecież? czyli, udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.04.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Oj być może tej głównej się nie da ? Sama nie wiem Miłego wypoczynku, zazdroszczę strasznie ojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mała Gosia 22.04.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 W spisie wątków jest bez zmian.... Wot technika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.04.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 mała Gosia w sprawie zmiany tytułu wątku napisz prv (wiadomość prywatną) do Joliski - jest Administratorką Forum i na pewno pomoże. No i ja się witam - podglądać i kibicować będę na pewno. Łazienka czarna miioooooooodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 23.04.2011 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Gosia,co to za lustro, co to za kafle???Pokaż WIĘCEJ WSZYSTKIEGO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.04.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Gosia udało się Wesołego Alleluja http://www.otterbein.org/uploads/file/easter-egg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.04.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://img42.imageshack.us/img42/474/kurczakzajacd3myj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 22.05.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Witaj Gosiu ale nam znikasz a my tu czekamy na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mała Gosia 30.07.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Przepraszam za nieobecność spowodowaną problemem natury technicznej, czyli problemem z dostępem do inetenetu i permanentnym brakiem czasu. Przesyłam kilka zdjęć salonu który prawie jest gotowy. W przyszłosci planuję jeszcze jakis dywan pod stolik i parę ładnych bibelotów... Odpowiadam na wcześniejsze pytania: płytki czrne kupione były w katowickiej Dagmie, natomiast lustro dzieki uprzejmości moje kochanej przyjaciólki sprowadziłam z londyńskiego Nexta, tak samo jak zresztą żyrandol w kuchni, lampę w przedpokoju, WC oraz tapety. Pozdrawiam ciepło! I obiecuję w kolejnych postach pokazać więcej! Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.07.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Pięęęknie w każdym szczególe:) Twój domek robi wrażenie!!! Witam się i czekam na więcej zdjęć Beata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.07.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 witam się tak poprosimy zdjęcia kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mała Gosia 30.07.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Na życzenie wstawiam zdjęcia kuchni. Rozwiązania z których jestem zadowlona to chowany a właściwie wsuwany kran Franke dzięki któremu mogę spokojnie otwierać okno. Dobre jest też rozwiązanie w szafkach z tzw. magic corner-em pozwalajace na optymalne wykorzystanie miejsca w szafce rogowej. A poza tym uwielbiam moje białe cegiełki Vives Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 30.07.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 O, jak tu pięknie, kuchnia cudowna! Będę częstym gościem, jeśli pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts