Olsen 03.03.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Nikt z budujących nie ogląda meczów lub nie wysyła swoje dzieci na treningi. A jaki zespół lubicie? Teraz na topie jest groklin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadu gadu 03.03.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Ja syna wysyłam na piłke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 21.09.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 co się dziwisz ? nasz fudbol jest chory....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.11.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 http://www.maxior.pl/?p=index&id=2478&8 zjechac nieco na dol stronki i ogladac mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 15.11.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 system może jest i chory, ale gra ostatnio... PRZEDNIA!!! 2:1 z Poortugalią i 1:0 z Belgią.... i to w jakim stylu!!! Brawo nasi!!! A ja grywam sobie swoją drogą co tydzień i ostatnio w boju "szóstek" było... 20:15 Tak, tak... to piłka nożna, nie hokej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 30.01.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 A ja mam jednego zawodowego piłkarza w domu i dwóch małych, ktorzy probują mu dorównać Moje życie przeplata sie z piłką nożna-treningami ,meczami wiec chyba jestem miłośniczka tego sportu hihi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 19.02.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Za chwilę po zimowej przerwie ruszy wielki futbol czyli LM......szkoda tylko, że we wtorki mecze na nsport.... albo na TV pepików . Do tego dochodzi flustracja z oczekiwania w kolejce na bileciki do Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom.Pakość 22.03.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Witam kibiców!!!!A ja się cieszę. Kończy się zima, piłkarze z niższych lig wychodzą na boiska!!! Bo jak się kibicuje to od LM, przez reprezentację, I ligę po klasy regionalne. Dlatego - Notecianka Pakość!!! Powodzenia w rundzie wiosennej IV ligi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 09.05.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 A ja kibicuje Legii i Startowi Otwock, który aktualnie zajmuje 1 miejsce w IV lidze mazowieckiej z 3 punktami przewagi nad Narwią Ostrołęka. Wsześniej Otwock wyeliminował Polonię Bytom z Pucharu Polski i nieznacznie przegrał dopiero z ŁKS em. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 26.05.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Start Otwock wygrał już IV ligę mazowiecką i czeka na rywala w barażach.o nową II ligę.Legia wicemistrz Polski i Puchar Polski. cóż może być... Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.06.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 jak to co może być!!!!!!!!!!!!! ŻAŁOBA !!!!!!!!!!!!!!!!! u mnie żaloba. W sobotę 20.000 luda zaśpiewało.......... Śpiewajmy razem smutną pieśń - o Górniku ona jest - na degradację nadszedł czas - 1-sza liga wita nas....((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 16.06.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 co się dziwisz ? nasz fudbol jest chory....... Gadasz jak moja żona. Zupełnie czym innym jest oglądanie kopaniny ligowej w C+ a czym innym wejście wieczorem na oświetlony stadion, zapach murawy, kiełbaski w przerwie. Synek trzyma Cię za rekę...echhh. Po drugie jak angazujesz się w zycie klubu to nawet kopanina po kostkach w IV lidze oglądana na zywo jest bardziej pasjonująca niż starcie Barcelony z Realem Madryt. Ja kibicuję Polonii Warszawa. Fajny kameralny klub - bez bluzgów na stadionie i rodzinną atmosferką. Jak wchodze na stadion to odpoczywam. A synek (3 lata) jak będzie chciał to będe go dowoził nawet na koniec świata na treningi ...nawet jak postanowi kibicować zaprzyjaźnionemu klubowi z Łazienkowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.08.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 5 września gramy z Irlandią Płn - A ciekawe czy spotkam jakiegoś forumowicza na stadionie śląskim - bo jakby co, to ja od dzisiaj szczęśliwy posiadacz biletu na ten meczWybiera się ktoś na nasz piękny Śląsk 5 września? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.08.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 5 września gramy z Irlandią Płn - A ciekawe czy spotkam jakiegoś forumowicza na stadionie śląskim - bo jakby co, to ja od dzisiaj szczęśliwy posiadacz biletu na ten mecz Wybiera się ktoś na nasz piękny Śląsk 5 września? a Ty czasem żaby nie przynosisz http://www.andegrand.pl/profiles/malpa95-a.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.08.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Jamles!!!! Jonasza już wyeliminowaliśmy z naszej grupy. Teraz bez strachu jeździmy od lat - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 31.08.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Widzieliście faul na Wasilewskim?? ....... niedobrze mi się zrobiło Cisse, Eduardo teraz Wasyl.....masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 31.08.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Widzieliście faul na Wasilewskim?? ....... niedobrze mi się zrobiło Cisse, Eduardo teraz Wasyl.....masakra. Sport to zdrowie Tak, ale nie zawodowy Ciekawe, czy jeszcze zagra Mój ulubiony zawodnik w kadrze. Ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmirekx 01.09.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Miejmy nadzieję, że z tego wyjdzie. Ostatnie niusy mówią o szansach na grę.Z zupełnie innej beczki - chyba Zieliński się niedługo pożegna z lechem - puchary europejskie i ostatnie remisy dobrze nie wróżą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.09.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Na pojutrze mam bilety.Jedzie ktoś z forum na slaski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 04.09.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 szkoda Lecha, że tak marnie zakończylł przygodę ... te Brugge (jak to sławetny trener Engel uparł się mówić) było do przejscia, zabrakło kilkunastu minut, ale niestety i kondychy oraz dłuższej ławki rezerw... Teraz zobaczymy co pokaże nasza reprezentacja w dwóch najbliższych meczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts