Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pi?ka No?na

Olsen

Recommended Posts

bobiczek nie wiem jak na stadionie ale w TV to wyglądało kiepsko.

System z jednym napastnikiem jest do dup.......rozumiem na wyjazd np z Anglią ale u siebie z Irlandią i to tą z północy to strzał w stopę.

Z taką grą nie zasługujemy na Mundial...... teraz czekam na derby świata ....2.30 w nocy i liczę na super spektakl.

• 3 weeks później...
  • 1 year później...

Nie chce zakładać osobnego wątku więc odświeżam kotleta.

Czy Wisła to rodzynek wśród degrengolady naszych drużyn ligowych? Czy to dlatego że gra w niej 99% obcokrajowców i trener oraz szef scoutingu są z Holandii?

Zmiany są wg mnie trwałe a właściciel nie tak bardzo nerwowy (czytaj: bardziej majętny) jak w innych klubach.Sądzę że mamy dobry sezon przed sobą (co najmniej do wiosny w LE).I fajna atmosferę na stadionie. 23000 ludzi , w tym dziewczyny ,małe dzieci. Trochę czułem się jak na siatkówce (tylko z 10x głośniej).

• 9 months później...

Czas się zaopatrzyć w przybory kibica chociażby takie z ogłoszenia albo mniejszą od sponsora w kropki i czekać na pierwsze mecze. Bardzo mnie ciekawi postawa nie tylko zawodników ale i społeczeństwa, polityków. Jest tyle wokół euro spraw jeszcze nie poukładanych, że boję kompromitacji.:yes:

Było OK

Edytowane przez gips

• 2 weeks później...
pomijając naszą reprezentacją i szerzej całą naszą grupę większość reprezentacji wygląda naprawdę obiecująco ;)

Protesty będą i powinny być, bo Tusk leci sobie w huja i tyle, a co masz do naszej reprezentacji? uważam, że szanse są, bo wiesz od jakiego wyniki zaczyna się mecz? od 0:0, więc wyluzuj, a nasza grupa nie jest taka słaba, Rosja pykła parę dni temu Włochów 3:0