bobiczek 05.09.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 nikt się nie odzywa.Ja wyjeżdżam o 17.00szkoda że nikt nie jedzie, albo nie mówi o tym.Byłaby okazja sie poznać.Pozdrawiam.Pooooooooolska - biało czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 bobiczek nie wiem jak na stadionie ale w TV to wyglądało kiepsko. System z jednym napastnikiem jest do dup.......rozumiem na wyjazd np z Anglią ale u siebie z Irlandią i to tą z północy to strzał w stopę. Z taką grą nie zasługujemy na Mundial...... teraz czekam na derby świata ....2.30 w nocy i liczę na super spektakl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miriam32 09.09.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 jak mozna kibicowac Legii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tribalrs 14.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 jak mozna kibicowac Legii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damianty 29.09.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Co powiecie na ostatnie zmiany w reprezentacji?Dziadek Dudek ma znowu bronić? Co się dzieje ostatnio w tym pzpnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 30.09.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 nie ma co się dużo rozwodzić... polska piłka to syf ablo bagno, zamiennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikita1 04.08.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Nie chce zakładać osobnego wątku więc odświeżam kotleta.Czy Wisła to rodzynek wśród degrengolady naszych drużyn ligowych? Czy to dlatego że gra w niej 99% obcokrajowców i trener oraz szef scoutingu są z Holandii?Zmiany są wg mnie trwałe a właściciel nie tak bardzo nerwowy (czytaj: bardziej majętny) jak w innych klubach.Sądzę że mamy dobry sezon przed sobą (co najmniej do wiosny w LE).I fajna atmosferę na stadionie. 23000 ludzi , w tym dziewczyny ,małe dzieci. Trochę czułem się jak na siatkówce (tylko z 10x głośniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 17.05.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) Czas się zaopatrzyć w przybory kibica chociażby takie z ogłoszenia albo mniejszą od sponsora w kropki i czekać na pierwsze mecze. Bardzo mnie ciekawi postawa nie tylko zawodników ale i społeczeństwa, polityków. Jest tyle wokół euro spraw jeszcze nie poukładanych, że boję kompromitacji. Było OK Edytowane 11 Lipca 2012 przez gips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piosk 18.05.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Ja najbardziej boję się wszystkich protestów, które są zapowiadane... Może wyjść z tego straszna wiocha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosko 29.05.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 te mistrzostwa mogą okazać się całkiem interesujące, w końcu grają tam też dobre drużyny hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piosk 30.05.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 pomijając naszą reprezentacją i szerzej całą naszą grupę większość reprezentacji wygląda naprawdę obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
born2july 04.06.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 pomijając naszą reprezentacją i szerzej całą naszą grupę większość reprezentacji wygląda naprawdę obiecująco Protesty będą i powinny być, bo Tusk leci sobie w huja i tyle, a co masz do naszej reprezentacji? uważam, że szanse są, bo wiesz od jakiego wyniki zaczyna się mecz? od 0:0, więc wyluzuj, a nasza grupa nie jest taka słaba, Rosja pykła parę dni temu Włochów 3:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts