prezmer 23.04.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Wątek na potrzeby komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kra81 13.01.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Witaj Piotrze. Dzięki za informacje o Chacie 148. Bardzo mi się podoba ten dom. Wybieramy się z mężem do Powalczyna aby obejrzeć te domy. Oferta tej firmy wydaje się korzystna. Mam do Ciebie pytanie: Jak oceniasz współpracę z firmą? Jaki dodatkowy koszt poniosles oprócz opłaty wynikającej z umowy z Wasco (w przyblizeniu).Chodzi mi o stan deweloperski. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezmer 15.01.2015 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Witaj Piotrze. Dzięki za informacje o Chacie 148. Bardzo mi się podoba ten dom. Wybieramy się z mężem do Powalczyna aby obejrzeć te domy. Oferta tej firmy wydaje się korzystna. Mam do Ciebie pytanie: Jak oceniasz współpracę z firmą? Jaki dodatkowy koszt poniosles oprócz opłaty wynikającej z umowy z Wasco (w przyblizeniu).Chodzi mi o stan deweloperski. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. W tej chwili jestem na szkoleniu. Postaram się odpowiedzieć szczegółowo w przyszłym tygodniu. Nie miałem żadnego zgrzytu w trakcie współpracy z firma. Dodatkowe koszty to dłuższa historia,ponieważ wasco realizowało wtedy stan surowy otwarty. Zatem wszystko zależy od koncepcji i wybranych materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts