PRYMULKA84 05.03.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Widzę, że dawno wpisu nie było ale pewnie już mieszkacie:) bardzo mi się podoba ten dom, podobny kształt i dach wybrałam, właśnie ze względu na łatwość wykonania (a co za tym idzie oszczędności).A najbardziej punktuję ścianę pełną drzwi na taras. Ile musicie mieć światła w słoneczne dni:) ja w projekcie każde okno zmieniałam, na większe oczywiście, bo inaczej czułabym się jak w karmniku dla ptaków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 27.04.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 jak Ci się sprawują te drzwi KMT? Pisze w związku z moimi dylematami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 17.10.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Dziennik uśpiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts