mtsw466 23.04.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Szukam tego wkładu. Jaka cena jest dobrą ceną za ten wkład? W okolicach Opola chcą około 6500 czy to nie za dużo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 23.04.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Dużo, drastycznie dużo. No chyba, że z całą obudową. Z tego co zauważyłem przeglądają internet to ten wkład jest w cenie niewiele ponad 4000 złOczywiście brutto i oczywiście z transportem na terenie Polski bezpłatnym... Na Allegro również jest sporo tych wkładów w podobnych cenach.Pozdrawiam świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 23.04.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Szukam tego wkładu. Jaka cena jest dobrą ceną za ten wkład? W okolicach Opola chcą około 6500 czy to nie za dużo??? Jak w tytule. Taka nazwę ma co drugi wkład tej firmy. Więc określ chociaż wymiary drzwi, określ czy to szyba otwierana na bok czy do góry i wtedy będzie można udzielić odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 23.04.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Nie rozumiem co tu można więcej powiedzieć...Troszkę własnej inicjatywy i wsio jest świątecznie wiadomo. Tu nie trzeba mędrca. Pierwsze z brzegu oferty które znalazłem od ręki. Chociaż sam absolutnie nie jestem zainteresowany tymi wkładami.http://allegro.pl/wklad-kominkowy-arysto-10-l-lub-p-h-dj-gratisy-i1563774559.html Następny jakiś:http://allegro.pl/wklad-kominkowy-arysto-10-lewy-super-gratisy-i1557341973.html i tak dalej oferty można mnożyć, namnożyć a potem dzielić i na sito.Zostawić jedną, wypłacić kasę i koniec kropka. Pozdrawiam świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtsw466 23.04.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Hej, dzięki za odpowiedzi. Chodzi mi dokładnie o wkład 500x800 z pionową szybą otwieraną na bok. Macie może takie koledzy w swojej ofercie. W dobrej cenie oczywiście:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtsw466 23.04.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Albo coś podobnego wymiarami, budową ale o mniejszej mocy. Czternastka jest ciut za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts