nemi 13.05.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Andzia z tymi uchwytami to ja też mam problem. Dobrze by było, gdyby wszystkie były albo w pionie, albo w poziome. Zrezygnowałabym z szafek wiszących na ścianie z oknem - wystarczą te obok okapu. I tak na pierwszy rzut wydaje mi się, że coś nie teges z wysokością szafek - jedne wyższe, inne niższe... Czy ja coś źle widzę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.05.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Witaj Andzia Dziękuję za docenienie moich betonów bieliźniarka fantastyczna, ławka lepsza ta z Ikei (a może znajdziesz coś do odnowienia ?) ...z doświadczenia wiem, że w takiej szafce z koszykami strasznie gromadzi się kurz ...w kuchni też myślę, że dużo tych szafek wiszących ale przynajmniej jest zachowana linia ciągu kuchennego ...jak zrezygnujesz z szafek wiszących po obu stronach okna to znowu przy okapi z jednej strony zostanie 150 cm a z drugiej 80 cm jeśli dobrze widzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 31.05.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Jak widzę takie przepiękne inspiracje wiatrołapowe zaczynam się zastanawiać dlaczego dałam się przekonać mężowi na szafę wnękową oczywiście praktyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 31.05.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 ja uwielbiam car boots:) no siedlisko skarbów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.06.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 tak też mówiłam a teraz szukamy kogoś kto nam przewiezie te klamoty ...ale na razie ceny są masakryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.06.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Hej Dziewczyny, My jez drugi rok korzystamy z firmy Maxxpack: http://www.maxxpack.pl/ z tego co sie orientuje panowie wyruszaja od Galway i jaka przez cala Irlandie i zbieraja paczki.Byly tez i inne firmy, ale ich jakos nie moge polecic;) ze wzgledu na ceny lub podejscie do klienta. Aniu - widoki piekne!! My czasami wybieramy sie na splyw kajakiem od Swornychgaci do Rytla poprzez Twoje podworko. Jak bylam dzieckiem to co roku z Dziadkiem musielismy zaliczyc splyw....kurcze ja sie jakos slabo przykladam z moimi dziecmi, bo moze zrobilismy to tylko ze 3 razy:cool: Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelik 08.06.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Witam nareszcie trafiłam do tego dziennika Mam w planach budowę domu wg tego samego projektu, mam ogromna prośbę o podzielenie się uwagami, bo u Ciebie domek już stoi, a ja widzę go jedynie oczami wyobraźni podaję link http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180747-Projekt-domu-Moncalvo Edytowane 10 Czerwca 2011 przez eelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 28.06.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 no ciekawie, ciekawie, pomysłów mnóstwo upiększacze zakupione czekam na więcej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.06.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 witaj w klubie powracających na ziemię Polskie w pośpiechu z powodów rodzinnych ...trzymam kciuki za szczęśliwy powrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.06.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 witaj po inspiracjach sądząc będzie naprawdę super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 (edytowane) jejku, jakież śliczne inspiracje. Będę zaglądać i podglądać postępy. Edytowane 4 Lipca 2011 przez ane3ka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 04.07.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Sie witam, zazdraszczam zieleni glogow jarzebin i rzeki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 05.07.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 mój tato zrobił dla nas balustradę na balkon ładnie się tymczasowo wkomponuje jeśli przemalujesz ją na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.07.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Witam po dłuższej przerwie - związana z pakowaniem paczek - ponieważ wracamy na stałe do Polski, nagła decyzja ale ze względów rodzinnych trzeba było ją pilnie podjąć, mam nadzieję że wszytsko pójdzie tak jak sobie to zamierzyliśmy i wiatry będą nam sprzyjały Hej Aniu, zycze powodzenia na nowej drodze!! Dacie rade! Wiem, ze poczatki sa trudne ale wszystko jakos sie ulozy:yes: Szkoda tylko, ze decyzje musieliscie podejmowac na szybko, ale z drugiej strony takie decyzje czasami sa najlepsze, jak sie jest postawionym przed faktem dokonanym. My jedziemy nad nasze jezioro i do domu juz za 10 dni...odliczam czas:D nie moge sie doczekac:D Fajna balustrade zrobil Twoj Tata - taka pomoc to skarb na ziemi:D My tez jestesmy na etapie walki z balustradami...cos mi sie wydaje, ze bede znowu plakac jak je zobacze w przyszla sobote:mad: Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 08.08.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Hallo,gdzie się podziewasz.Mam nadzieję ,ze ojczyzna miło cie przyjęła.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.08.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Aniaaaaaaa!!! Gdzie jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts