Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

The Dreamed House... czyli domek w zacisznym miejscu!!!

Recommended Posts

Andzia z tymi uchwytami to ja też mam problem. :) Dobrze by było, gdyby wszystkie były albo w pionie, albo w poziome. :yes:

Zrezygnowałabym z szafek wiszących na ścianie z oknem - wystarczą te obok okapu. I tak na pierwszy rzut wydaje mi się, że coś nie teges z wysokością szafek - jedne wyższe, inne niższe... Czy ja coś źle widzę...?

Witaj Andzia

Dziękuję za docenienie moich betonów ;) bieliźniarka fantastyczna, ławka lepsza ta z Ikei (a może znajdziesz coś do odnowienia ?) ...z doświadczenia wiem, że w takiej szafce z koszykami strasznie gromadzi się kurz ...w kuchni też myślę, że dużo tych szafek wiszących ale przynajmniej jest zachowana linia ciągu kuchennego ...jak zrezygnujesz z szafek wiszących po obu stronach okna to znowu przy okapi z jednej strony zostanie 150 cm a z drugiej 80 cm jeśli dobrze widzę ...

• 2 weeks później...

Hej Dziewczyny,

My jez drugi rok korzystamy z firmy Maxxpack: http://www.maxxpack.pl/ z tego co sie orientuje panowie wyruszaja od Galway i jaka przez cala Irlandie i zbieraja paczki.

Byly tez i inne firmy, ale ich jakos nie moge polecic;) ze wzgledu na ceny lub podejscie do klienta.

Aniu - widoki piekne!! My czasami wybieramy sie na splyw kajakiem od Swornychgaci do Rytla poprzez Twoje podworko. Jak bylam dzieckiem to co roku z Dziadkiem musielismy zaliczyc splyw....kurcze ja sie jakos slabo przykladam z moimi dziecmi, bo moze zrobilismy to tylko ze 3 razy:cool:

Maja

Witam

nareszcie trafiłam do tego dziennika :-) Mam w planach budowę domu wg tego samego projektu, mam ogromna prośbę o podzielenie się uwagami, bo u Ciebie domek już stoi, a ja widzę go jedynie oczami wyobraźni :-)

podaję link http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180747-Projekt-domu-Moncalvo

Edytowane przez eelik

• 3 weeks później...
Witam po dłuższej przerwie - związana z pakowaniem paczek - ponieważ wracamy na stałe do Polski, nagła decyzja ale ze względów rodzinnych trzeba było ją pilnie podjąć, mam nadzieję że wszytsko pójdzie tak jak sobie to zamierzyliśmy i wiatry będą nam sprzyjały :D

Hej Aniu, zycze powodzenia na nowej drodze!!

Dacie rade! Wiem, ze poczatki sa trudne ale wszystko jakos sie ulozy:yes:

Szkoda tylko, ze decyzje musieliscie podejmowac na szybko, ale z drugiej strony takie decyzje czasami sa najlepsze, jak sie jest postawionym przed faktem dokonanym.

My jedziemy nad nasze jezioro i do domu juz za 10 dni...odliczam czas:D nie moge sie doczekac:D

Fajna balustrade zrobil Twoj Tata - taka pomoc to skarb na ziemi:D

My tez jestesmy na etapie walki z balustradami...cos mi sie wydaje, ze bede znowu plakac jak je zobacze w przyszla sobote:mad:

Maja

• 1 month później...