ziewam 24.04.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam serdecznie. Mam pytanie: mówiłem projektantowi że zamierzam miec okna w dachu 94x140 projektant powiedział ok a rozstaw krokwi dał 100 cm w osiach. Moje pytanie dotyczy czy można rozbić ten rozstaw krokwi do okien 94x140(i ile powinien wynosić) czy wstawiać dodatkową krokiew i robić wymian. ziewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 27.04.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Zwróć projektantowi uwagę aby rozsunął krokwie w polach montażu okien w świetle 98 cm. W przypadku gdyby z jakiś względów nie byłoby to możliwe montaż okna będzie bezproblemowy ale droższy. Wymian zbyteczny. Instrukcja montażu dołączona do każdego okna pokazuje jak to zrobić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziewam 30.04.2011 04:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Bardzo dziękuję za odpowiedź czyli wystarczy rozstawić krokwie aby na stronę było 2cm między ramą okna a krokwią? Pozdrawiam ziewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 30.04.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Okna nie wsuwasz między krokwie a montujesz na łatach lub deskach (w zależności od krycia). Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 30.04.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Janie nikt tu nie mówił o wsuwaniu, a tak po prawdzie montując na deskach to wsuwasz. Szacuneczek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 30.04.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Na łatach też wsuwasz:) Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.05.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Janie Ty to tylko o tym jedzeniu? Wsuwasz i wsuwasz. To są Twoje słowa nie moje. Przecież napisałem, że jak na deskach! Szacuneczek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts