mtsw466 24.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam chciałem sie zorientować ile w waszej okolicy kosztuje wykonanie metra kw. tynku silikonowego plus docieplenie styropianem dziesiątką. W okolicy Opola mam firmę która, fakt robi to porządnie i z materiałów Kabe ale chcą 86 zł za metr. Czy to dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtsw466 24.04.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Ta cena to oczywiście materiał plus robota. Tynk barwiony w masie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek G 26.04.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) Jak to materiał plus robota i cena jest brutto, to wydaje mi się, że dobra cena. Ja też jestem z okolic Opola i szukam wykonawcy. Ceny za samą robotę od 60-75zł. Ja docieplam 15cm i u mnie materiał to około 35-50zł/metr (zależnie od tego jaki tynk). Razem daje to wyższą cenę niż twoja. Możesz na priv podzielić się namiarami na twoją firmę? Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez Darek G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papay 05.06.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 35 zł /mkw za styropian + kolor woj. mazowieckie, ekipa z okolic Węgrowa Robili mi tynki wewnętrzne i ocieplenie, obsadzali parapety wew i zew. Będę ich brał też do ogrodzenia i ocieplenia poddasza. Domy też murują Póki co jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 05.06.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Papay to ja poprosze namiary na nich na prv. jest mozliwosc obejrzenia Twojej elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robdk 06.06.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 25 zł/m2 układanie styropianu zaciąganie klejem, gruntowanie, położenie struktury na gotowo. Oczywiście robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts