ladyK 25.04.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, wkrótce przeprowadzę remont salonu. Chcę wprowadzić elementy glamour ale bez zbędnego kiczu. Mam wybrane:kolor ściany - wrzosowy,kanapa i szafa (front) - ceglasto-miedziany pomarańcz,podłoga i drzwi - kolor olchowymeble - najogólniej można je określić jako mahoń. Pytanie:jaki dywan (czy może być w kolorach sepia?), jakie lampy (chcę 2 na szafkę z TV, jedną stojącą i jedną sufitową - rozważam żyrandol), firanki?Nie chcę wszystkiego w 2 podstawowych kolorach bo to nuda ale nie wiem też jak połączyć inne kolory by nie było chaosu a piękno. Poproszę o pomoc, sugestie.Ślicznie dziękuję. Pozdrawiam,KAmila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.04.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 to ja poproszę zdjęcia kolorów, bo jak czytam wrzos + miedziany pomarańcz + olcha + machon to myśle "chaos" a nie "glamour" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.04.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Już masz 4 kolory... a sufit w 5. bieli zapewne... Dla mnie to już zbyt dużo, zwłaszcza odcieni pomarańczopodobnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 25.04.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 A musisz łączyć wrzos z pomarańczem?Ta kombinacja najbardziej zgrzyta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.04.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Ja też bym się obawiała nie tyle tego wrzosu na ścianach, co ceglastego wypoczynku, a raczej połączenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.04.2011 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 A gdzie ten glamour ma się ujawnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts