rere79 31.12.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Atikohttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=157414&stc=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Atiko,12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8.760 godzin miłości, 526.600 minut pogody ducha i 31.536.000 sekund wspaniałej zabawy! Dziękuję za kolejny wspólny rok na FMI życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2013 Roku.Oby był lepszy niż poprzedni! http://img72.imageshack.us/img72/6250/newyear2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 13.04.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Daaaawno nic nie pisałam u siebie. Choć po innych wątkach się "szlajałam" Ale wiosna za oknem więc dziennik trzeba odświeżyć I od razu pytanie. Może ktoś podpowie. Płot jak pamiętacie, albo nie pamiętacie mam wybudowany z bloczków M-ek takich fundamentowych + przęsła stalowe. Czas na tynkowanie. I tu dylemat. Jakie warstwy przychodzą na taki płot ?? Z domem to wiadomo jak było, ale tu nikt styro kłaść nie będzie Więc nie wiem czy kładzie sie jakieś podkłady, siatkę i tynk, czy sam tynk, czy jeszcze inne sposoby ?? Aha i jaki najlepiej tynk ?? Chyba ze względu na "mycie" też dam silikonowy jak na dom. Ale czy trzeba inwestować w caparola, czy dalibyście coś tańszego ? I oczywiście będzie mi miło jeśli ktoś po reaktywacji mnie jeszcze pamięta i odwiedzi mój dziennik Wiosenne pozdrowienia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.04.2013 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 I oczywiście będzie mi miło jeśli ktoś po reaktywacji mnie jeszcze pamięta i odwiedzi mój dziennik Pamiętam, odwiedzam, ale nie pomogę, bo w temacie zupełnie nie jestem Teraz u Reni jakieś dyskusje na temat ogrodzenia trwają więc może u niej spytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts