atika 09.11.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 atika jak ciemne są te płytki? kurcze lipka - nie wiem jak Ci odpowiedzieć na to pytanie Na pewno nie jest to jaśniutki szary. Są dość ciemne. Mogę napisać tak - są podobne w kolorze, i "ciemności" do zaprawy cementowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 09.11.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 a to ciemnemiałam plan na naszą łazienkę w bieli plus szkło z nadrukiem, ale ostatnio wpadł nam w oko taki projekt i taka fota, że tylko szare płytki, tyle, że jasne bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.11.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Wczoraj był u nas Twój facet od reku i chyba jesteśmy dogadani, że skończy u nas rozbabraną przez klima -pol robotę. Muszę tylko wybrać reku, czy chcę ten, który miałam wybrany czy może polecane przez niego renoventy. Jaki masz rekuperator i dlaczego? P.S. Gratulacje - to 100 strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 myszonik - dzięki za 100 stronę. Ja nawet nie zauważyłam, bo mam ustawioną inną liczbę postów na stronie. U mnie dopiero 50 Ja mam renoventa large 400 - nowy model excellent. Ogólnie - u mnie potrzebny był spory reku, tzn. z dużą wydajnością. To już ograniczało wybór. Renoventy ogólnie są chwalone. Poczytałam o nich na forum naszym i innych i tak: - na pewno są bardzo ciche. Na pierwszym biegu stojąc zaraz obok zupełnie go nie słychać. Na 3 biegu słychać, ale nie są zbyt głośne. - mają dość niskie zużycie energii - dość dobrze wypadają jeśli chodzi o awaryjność, a raczej jej brak - mają by-bass - te nowe modele mają wmontowaną nagrzewnicę, więc nie powinny przymarzać zimą, - mają całkiem dobry stosunek jakości do ceny. Poza tym wysyłałam prośbę o wycenę do kilku firm. W większości ten renovent się powtórzył. Więc wybór padł na niego. Choć może i znalazłabym inne dobre (czy lepsze) ale szczerze to jakoś nie chciało mi się zagłębiać w te wszystkie szczególiki techniczne. Mam renoventa i mam nadzieję, "stanie na wysokości zadania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 lipka - a jaki rozmiar płytek byś chciała ?? bo ja trochę tych szarości przerobiłam, zanim swoje kupilam, bo od początku chciałam betonową szarość. No i pokaż co Ci się tak spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Myszonik, Ty masz gaz...?jeśli tak to kto Wam robił projekt instalacji wewnętrznej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.11.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Atika dziękuję! Bardzo fajnie wyglądają. Na moim monitorze widać ,że one sa prawie jednolite. A w sklepie widziałam jedną na wystawce i miała takie ciemne smugi jakby farba spłynęła po nich. Dlatego byłam ciekawa efektu. No ...nie spodziewałam się, że tak fajnie to wyjdzie. A przecież na razie i tak nie wiele widać a juz sie podoba A co masz na ścianie? Co to za ciemna płytka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.11.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 atika, super, ze moglam zobaczyc paffoni stick u Ciebie:D wlasnie mam niezla zajawke z bateriami...ehhh...legendy juz na ten temat kraza:D super sie lazieneczki zapowiadaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.11.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 A...i jeszcze jedno...Atika Ty masz te płytki mat czy półpoler ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 09.11.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Atika nie mogę póki co pokazać, bo projekt to nie mój projekt, ale pomysł chcę wykorzystać to się efektem potem podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Atika dziękuję! Bardzo fajnie wyglądają. Na moim monitorze widać ,że one sa prawie jednolite. A w sklepie widziałam jedną na wystawce i miała takie ciemne smugi jakby farba spłynęła po nich. Dlatego byłam ciekawa efektu. No ...nie spodziewałam się, że tak fajnie to wyjdzie. A przecież na razie i tak nie wiele widać a juz sie podoba A co masz na ścianie? Co to za ciemna płytka? Na ścianie też jest Taranto Może w oświetleniu inaczej wygląda. Te płytki mają w niektórych miejscach takie ciemniejsze smugi - nitki, ale mało widoczne. I ja mam mat, jest jeszcze półpoler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 atika, super, ze moglam zobaczyc paffoni stick u Ciebie:D wlasnie mam niezla zajawke z bateriami...ehhh...legendy juz na ten temat kraza:D super sie lazieneczki zapowiadaja! No ja temat baterii też wałkowałam. Te P.Stick będzie też w łazience gościnnej. U nas w łazience Paffoni Ringo. Ogólnie baterie ciężkie, solidne, wyglądają bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.11.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ja widziałam półpoler i te nitki bardzo rzucały się w oczy. A powiedz atika one wpadają w szary szary czy szary beżowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ja widziałam półpoler i te nitki bardzo rzucały się w oczy. A powiedz atika one wpadają w szary szary czy szary beżowy? No właśnie już wcześniej gdzieś pisałam - one są właśnie idealnie szaro-szare. Kupiłam jednocześnie do kuchni Nową Galę OR13 - która niby na wystawkach jest szara - ale w rzeczywistości te płytki wpadają w lekki beż,brąz. Na pewno jest różnica. Jak mi się uda zrobię fotkę obu koło siebie. Na pewno Taranto są szaro-szare. Wczoraj kupowaliśmy fugę do jednych i drugich. I ta do T gryzła się z płytkami OR i odwrotnie. OR są bardziej "ciepłe" a T to zimniejszy szary. Ogólnie obie płytki są ładne, ale jeśli szukasz czystej szarości to Taranto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.11.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Asia, a jak Twoje Aquastepy? Doszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Asia, a jak Twoje Aquastepy? Doszły? A oczywiście. Już są położone od 2 tygodni W łazience chłopaków - jeszcze przed płytkami. Ale idealnie zakryte papierem karbowanym. Jak je odkryją zrobię fotkę. Wyszły super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.11.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 To tantastycnie, jak mówi moja mała Zu I jak efekt? Plastikowy? Mam nadzieję, że nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.11.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Myszonik, Ty masz gaz...? jeśli tak to kto Wam robił projekt instalacji wewnętrznej...? Mam gaz. Projekt instalacji wewnętrznej robił mi niejaki p. Jakubowski, on pracuje w oddziale gazowni chyba w Obornikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 To tantastycnie, jak mówi moja mała Zu I jak efekt? Plastikowy? Mam nadzieję, że nie... Nie, wcale nie wyglądają plastikowo. Wyszły naprawdę fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Atika, Ty miałaś siatkę klejoną jednokrotnie czy dałaś drugą warstwę szpachlu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts