Esiak 16.11.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 dzięki Esiak na tynk cena fajna, bo juz sie zastanawiałam nad allegro jutro sie tam chyba wkońcu wybiorę zatem to jest tynk silikonowy, taki chcesz? bo mineralny i silikatowy są tańsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 16.11.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 tak, takimineralny mam teraz i nie chcę zdecydowanie, jak popada i ściana mokra to kolor sie zmienia, nieładnie to wygląda muszę sie jeszcze na kolor zdecydować, może bedzie taki jak Atiki, bo podobał mi się, robimy baranek 1,5, no i zrezygnowaliśmy z mieszania kolorów na elewacji, bedzie jednokolorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.11.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 mineralny to bardzo dobry wybór, ale pomalowany później farbą silikonową...co do kolorów elewacji, to np bonie wokół okien najlepiej zrobić w tym samym kolorze co reszta elewacji i pomalować je później farbą elewacyjną...Lipka, chcecie jeszcze w tym roku kłaść tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 16.11.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Esiak jeśli będzie parę dni cieplejszych podczas pobytu u nas ekipy (a w sumie będą dłużej) to tak, chciałabym mieć to z głowyjeśli pogoda nie dopisze to ekipa wróci wiosną otynkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.11.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 powiem tak, że przy takiej pogodzie jak teraz i tej wilgotności, tynk silikonowy będzie długo schnął...wystarczy jedna noc z przymrozkiem i dup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 16.11.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 no dlatego mamy umówione dwa warianty, jesli nie będzie pogody to wrócą wiosną dokończyćale w cenie takiej jakby teraz tynkowali od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.11.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 tzn...?napisz coś bliżej o tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 16.11.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Esiak no umówiłam się na 28zł za m2 za całość i tyle, jak nie zrobia teraz tynku to dokończą na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 16.11.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 co do tynku jeszcze to rozmawialismy też o przyspieszaczu schnięcia i jeśli będzie lepsza pogoda, żeby go jeszcze przed zimą otynkować to i tak dokupie jeszcze ten przyspieszacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.11.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Esiak no umówiłam się na 28zł za m2 za całość i tyle, jak nie zrobia teraz tynku to dokończą na wiosnę o to muszę z nimi tak to uzgodnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.11.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 atikodaj znać jak sprawdzisz ceny na kabe w miejscu podanym przez Esiaka... ja też mam jeszcze trochę do kupienia i zastanawiam się czy wyjdzie taniej niż w brico. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.11.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 (edytowane) Atika, a te nie mogą być czy po prostu nie ma w Twojej ikei ? Bo jesli nie ma może jest jakaś dziewczyna z okolic Gdańska i mogłaby Ci kupić ? W Poznaniu już ich nie ma i nie będzie. Pani poinformowała mnie, że tych uchwytów więcej nie będą sprowadzać. Nie wiedziałam, że są w innej IKEI zaraz sprawdzę. I muszę szukać kogoś z Gdańska Jeśli będą te uchwyty. Są też w Łodzi. Bardzo dziękuję za podpowiedź. Edytowane 16 Listopada 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.11.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Nie ma sprawy, jakby były we Wrocku to bym Ci je kupiła ale niestety w 1 mieście tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.11.2011 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Nie ma sprawy, jakby były we Wrocku to bym Ci je kupiła ale niestety w 1 mieście tylko. Dzięki bardzo. Są tez w Łodzi. czyli Gdańszczanki i Łodzianki - HELP !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.11.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 atiko daj znać jak sprawdzisz ceny na kabe w miejscu podanym przez Esiaka... ja też mam jeszcze trochę do kupienia i zastanawiam się czy wyjdzie taniej niż w brico. Dzwoniłam. Rozmawiałam z bardzo miłym Panem. Wszystko wyjaśnił. Co do ceny - może dać 10% rabatu od cen zamieszczonych na stronie.... + dopłata za barwienie 10-40%. Więc cena prawie jak Brico. Na Aquatex 10l mają taniej o 4,20zł., na Prolatex drożej o 1zł. ale na na Prolatex - drożej o 7zł. Więc zależy co chcesz kupić. Firma w Puszczykowie, więc jak dla mnie za daleko. Esiak Ty masz ich bliziutko, więc Tobie pewno opłaca się jechać do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.11.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 to nie naciskałaś za bardzo, ja na dzień dobry ugryzłem u nich 15% rabatu, a jeszcze można było dyskutować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.11.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Nie ma sprawy, jakby były we Wrocku to bym Ci je kupiła ale niestety w 1 mieście tylko. Kurcze yokasta na początku, przez tego zmienionego Avatara, nie wiedziałam, że to Ty Musze się przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.11.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 to nie naciskałaś za bardzo, ja na dzień dobry ugryzłem u nich 15% rabatu, a jeszcze można było dyskutować... Kurcze - to chyba muszę sie przejechać, a nie tak przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.11.2011 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Zobacz w Zobalu już znam ich ofertę. Znalazłam jedna firmę - przedstawiciela - niedaleko - ale oni chcą ponad 40zł. za 1 uchwyt. Nie wiem, może to normalna cena - ale ja potrzebuję 30szt. Wiec wychodzi ponad 1200zł. Że tak powiem - drogawo. Zadzwonię jeszcze do samego Zobala i zobaczę co mi powiedzą. Może ten dystrybutor tak zdziera. Z drugiej strony te ich uchwyty są na całe szafki/szuflady - tzn. mają po 60, 80cm... więc pewnie muszą tyle kosztować. Znalazłam jeszcze firmę METALMEX - mam ją prawie "za płotem" mojej firmy - jak będe wracać z pracy podjadę zobaczyć zdam wieczorem relację Dzięki Aniu za przypomnienie o tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.11.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts