Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarak pod lasem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak, taki

mineralny mam teraz i nie chcę zdecydowanie, jak popada i ściana mokra to kolor sie zmienia, nieładnie to wygląda

muszę sie jeszcze na kolor zdecydować, może bedzie taki jak Atiki, bo podobał mi się, robimy baranek 1,5, no i zrezygnowaliśmy z mieszania kolorów na elewacji, bedzie jednokolorowa

Atika, a te nie mogą być czy po prostu nie ma w Twojej ikei ?

Bo jesli nie ma może jest jakaś dziewczyna z okolic Gdańska i mogłaby Ci kupić ?

W Poznaniu już ich nie ma i nie będzie. Pani poinformowała mnie, że tych uchwytów więcej nie będą sprowadzać. Nie wiedziałam, że są w innej IKEI zaraz sprawdzę. I muszę szukać kogoś z Gdańska ;) Jeśli będą te uchwyty.

Są też w Łodzi.

Bardzo dziękuję za podpowiedź.

Edytowane przez atika

atiko

daj znać jak sprawdzisz ceny na kabe w miejscu podanym przez Esiaka... ja też mam jeszcze trochę do kupienia i zastanawiam się czy wyjdzie taniej niż w brico.

Dzwoniłam. Rozmawiałam z bardzo miłym Panem. Wszystko wyjaśnił. Co do ceny - może dać 10% rabatu od cen zamieszczonych na stronie.... + dopłata za barwienie 10-40%.

Więc cena prawie jak Brico.

Na Aquatex 10l mają taniej o 4,20zł., na Prolatex drożej o 1zł. ale na na Prolatex - drożej o 7zł.

Więc zależy co chcesz kupić.

Firma w Puszczykowie, więc jak dla mnie za daleko. Esiak Ty masz ich bliziutko, więc Tobie pewno opłaca się jechać do nich.

Zobacz w Zobalu

już znam ich ofertę. Znalazłam jedna firmę - przedstawiciela - niedaleko - ale oni chcą ponad 40zł. za 1 uchwyt.

Nie wiem, może to normalna cena - ale ja potrzebuję 30szt. Wiec wychodzi ponad 1200zł.

Że tak powiem - drogawo.

Zadzwonię jeszcze do samego Zobala i zobaczę co mi powiedzą. Może ten dystrybutor tak zdziera.

Z drugiej strony te ich uchwyty są na całe szafki/szuflady - tzn. mają po 60, 80cm... więc pewnie muszą tyle kosztować.

Znalazłam jeszcze firmę METALMEX - mam ją prawie "za płotem" mojej firmy - jak będe wracać z pracy podjadę zobaczyć ;)

zdam wieczorem relację ;)

Dzięki Aniu za przypomnienie o tej firmie.