khb 17.11.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 atika jakie drzwi wewnętrzne? a jakie kolorki na scianach u dzieci planujesz? poszukuję drzwi wewnętrznych na czas budowy szer.100 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Atika, ja chyba będę kupować tą miedzianą i przemalowywać - do kuchni albo starą jakąś właśnie jak od Miszaki wkleiłaś Ja bym tez jakąś stara przygarnęła - ale nigdzie nie widziałam Pozostaje malowanie tej massiv na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 18.11.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 hej Atika! i jak tam Twoje Taranto? ulozone juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 atika jakie drzwi wewnętrzne? a jakie kolorki na scianach u dzieci planujesz? poszukuję drzwi wewnętrznych na czas budowy szer.100 cm Drzwi wewnętrzne będę miała: - suwane do kuchni 90+90cm - zsuwane na jedną stronę - proste, białe, bez przetłoczeń, gładkie, lakierowane. - do spiżarki, garderoby, jw. - reszta - drzwi które są wybrane od początku - DRE Vetro Dąb szary ryfla: taki wzór: http://www.dre.pl/images/phocagallery/ramowe/vetro/thumbs/phoca_thumb_l_A1.jpg Niestety drzwiami tymczasowymi nie poratuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 hej Atika! i jak tam Twoje Taranto? ulozone juz? Ułożone. Wczoraj wieczorem fugowane dzisiaj dojdzie silikon i jakieś wyprawki. W weekend będę czyścić - więc później fotki wkleję. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Płytki są śliczne. Równe, ale bardzo twarde !! Są bez wybrzuszeń, "bananów" - nawet ten duży format 44,8 x 89,8 był równiutki !! Ja polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Z tej samej firmy - massive a jak ona wygląda ?? bo nie widziałam. Yokasta podrzucisz linka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 18.11.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A gdzie Ty ten duży format dawałaś? bo w łazience masz chyba 60x60.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 a jak ona wygląda ?? bo nie widziałam. Yokasta podrzucisz linka ? Właśnie nie mogłam znaleźć , jeszcze poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A gdzie Ty ten duży format dawałaś? bo w łazience masz chyba 60x60.... W łazience mam na ścianach 45x45 - duży format mam tam gdzie obudowa geberita - w poziomie 2 x 90 cm w 3 rzędach (jasno napisałam ??) oraz na obudowę wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Mam: http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/2462/massive-lampa-wiszaca-e27-1500mm-41613-18-10.jpg To też jest Massive Longini, ale w sklepach internetowych jakoś nie mogę namierzyć, widziałam taką w brw na oświetleniu i jeszcze gdzieś tylko nie pamiętam . Wydaje mi się, że ona ma złote przecierki , czego na zdjęciu nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2011 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) Yokasta - dzięki - złote mówisz.... to odpada. Ale muszę gdzieś poszukać na żywo. W sklepach internetowych nie widziałam Mam u siebie wielkie "Miasto Wnętrz BRW" muszę zobaczyć, choć nie przypominam sobie bym ją tam widziała jak byłam jakiś czas temu. Jak nie będzie - to można i tak kupić. Bo miedzianą i tak chcemy malować. Więc tą tez można pomalować jakby okazało się, że przecierki są zlote a nie szare/czarne,lub srebrnawe. Edytowane 18 Listopada 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A może są faktycznie srebrnawe ? Kurcze, nie pamietam ale w brw na oświetleniu ją widziałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 I uwaga, uwaga http://emoty.blox.pl/resource/23_134_5.gif Mam zgodę na Eamsy http://emoty.blox.pl/resource/23_134_5.gif Więc staną 4 bez boków przy stole + 1 z bokami przy stole, a jeden przy ścianie przy wejściu do korytarza - do przystawienia w razie gości do stołu. I zastanawiam sie czy zrobić 2 kolory, czyli biały i czarny, czy zostać przy jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.11.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Super! Nie będę pytać jakich argumentów użyłaś Czarne? Białe? Czarne i białe? Cieszę się, że to nie mój problem! Chyba czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 18.11.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 argumenty nie ważne , ważne ze cel osiągniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 argumenty nie ważne , ważne ze cel osiągniety Tym razem baaardzo łatwo poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Super! Nie będę pytać jakich argumentów użyłaś Czarne? Białe? Czarne i białe? Cieszę się, że to nie mój problem! Chyba czarne. Szkoda że nie ma szarych/grafitowych Oczywiście na drewnianych nogach, te metalowe mniej do mnie przemawiają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.11.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Jeśli mi się kiedyś zdarzy kupić te krzesła, to zacznę od przemalowania nóg na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) Jeśli mi się kiedyś zdarzy kupić te krzesła, to zacznę od przemalowania nóg na czarno Myślałam, że tylko ja mam takie pomysły. Ja też chcę je przemalować na czarny/grafit, albo biały Ale jak mąż usłyszy, że krzesła, które tanie nie są, średnio mu się podobają - ja chcę na dzień dobry malować to chyba mnie ... http://emoty.blox.pl/resource/krzeslo.gif tymi krzesłami.... Mam szarawe panele więc te jasnobrązowe nogi tak średnio pasują, ale i tak są lepsze niż metalowe. Edytowane 18 Listopada 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts