atika 18.11.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Choć chyba nie będzie to źle wyglądać przy tych panelach: http://bud-mich.pl/userdata/gfx/e38179e1e4ed8c13e160ee9f4551443e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.11.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 I uwaga, uwaga http://emoty.blox.pl/resource/23_134_5.gif Mam zgodę na Eamsy http://emoty.blox.pl/resource/23_134_5.gif Pochwal się jakimi argumentami/sposobami małżonka przekonałaś ? Ja bym dała i białe i czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Asia, gratuluję Zerknij do mnie. Masz świeżo wrzucone zestawienie białych z czarnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.11.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Choć chyba nie będzie to źle wyglądać przy tych panelach: http://bud-mich.pl/userdata/gfx/e38179e1e4ed8c13e160ee9f4551443e.jpg Masz jakąś fotę na żywo tych paneli? Bo ja jeszcze do tej pory nie kupiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Atika, a co się stało z tymi białymi panelami? Bo jakoś nie pamiętam, zrezygnowałaś ? (a może to nie było u Ciebie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Atika, a co się stało z tymi białymi panelami? Bo jakoś nie pamiętam, zrezygnowałaś ? (a może to nie było u Ciebie ) Tutaj, tutaj, ale te białe to chyba do kuchni idą, jeśli dobrze kojarzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudamaruda 18.11.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Witam się grzecznie, chciałam oznajmić, że lampa Massive Longini biała absolutnie nie ma złotych przecierek. Mam ją w domu i mogę powiedzieć tylko tyle, że jest bardziej szara niż biała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Tutaj, tutaj, ale te białe to chyba do kuchni idą, jeśli dobrze kojarzę... Chodzi mi o takie z v-fugą szarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Chodzi mi o takie z v-fugą szarą Tak, tak, Asia na pewno je kupiła, ale nie wiem, czy ostatecznie gdzieś położyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 ok bo wydawało mi się, że mają iść do salonu a tu widzę jakieś szarości ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Hmmm, chyba jednak do korytarza... LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Już znalazłam, cytuję za Atiką "Co do podłóg... mam w planach białe panele na korytarzu, w garderobie i najprawdopodobniej w jadalni, ale co do jadalni to jeszcze jest na etapie planowania - bo nie wiem czy jednak nie iść w te same szarości co w salonie. " :D:D Ubzdurałam sobie i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Czyli będą w korytarzu i garderobie, bo w jadalni te piękne szare. Aśka, wracaj no tutaj i naprostuj, jeśli jakieś bzdury piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) No jestem, jestem. Dla wyjaśnienia: Białe panele są, będą i cały czas je uwielbiam Będą na korytarzu i w garderobie. Miały być też w jadalni - zresztą zostały kupione również do niej, ale stwierdziliśmy, że nie odcinamy salonu od jadalni i wszędzie pójdą te szarości. Czyli szarość salon+ jadalnia. To tyle wyjaśnień. Aha te panele rzeczywiście są białe, szerokie, z szarą v-fugą Myszonik - nie mam, ale jak dojdę do ładu z wszechobecnym pyłem po szlifowaniu to kilka rozłożę i zrobię fotkę. Aha - one są teraz w Castoramie - wczoraj je widziałam - Orzech Szary. Ale najlepiej poproś o wyniesienie tej "wystawki" na dwór, bo w sklepie ma inny kolor przez te ich oświetlenie. Na zewnątrz nabierają ładnej szarości. Rudamaruda - witam u siebie i bardzo dziękuję za wiadomość. Z opisu wynika, że lampa jest idealna jak być powinna Edytowane 18 Listopada 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) Tutaj, tutaj, ale te białe to chyba do kuchni idą, jeśli dobrze kojarzę... A w kuchni już leżą szare-betonowe płytki Nowa Gala OR13 Aha - Aniu byłam u Ciebie - no fajnie zestaw czarno-biały wygląda. Chyba kupię 2 + 2 i 1+ 1 ale "nóg" mieszać nie będę. Edytowane 18 Listopada 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Asia, a ile Ci ich zostało w takim razie? Może jakieś 7-8 metrów? Bo ja bym chętnie tyule przygarnęła i miałabym podłogę w wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Chyba kupię 2 + 2 i 1+ 1 ale "nóg" mieszać nie będę. Ja też bym nie mieszała, ale akurat nie znalazłam czarnego fotela z drewnianymi więc dałam co było... 2+2 i 1+1 Czyli 2 czarne krzesła i jeden fotel i dwa białe krzesła i jeden fotel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja też bym nie mieszała, ale akurat nie znalazłam czarnego fotela z drewnianymi więc dałam co było... 2+2 i 1+1 Czyli 2 czarne krzesła i jeden fotel i dwa białe krzesła i jeden fotel? Właśnie tak Choć same białe krzesła i czarne fotele też fajnie. Ale u mnie ma stać jeden fotel przy wejściu z korytarza do salonu i raczej biały, bo czarnego tam nie widzę. A jeden czarny fotel przy stole nie wiem czy nie wyglądałby źle. Co do metrów paneli - to właśnie coś koło tego Ale będę wiedzieć dokładnie jak już je położymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A co do cen - to na allegro wystawia je eamsy w bardzo fajnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Co do metrów paneli - to właśnie coś koło tego Ale będę wiedzieć dokładnie jak już je położymy To daj znać, jak położycie. Chętnie zastanowię się nad odkupieniem I koniecznie pokaż fotę, żebym miała kartę przetargową Masz gdzieś link do nich? Musiałabym sobie wizkę zrobić, jak w wiatrołapie by wyglądały... Ale mogłabym zrealizować laschową wizję wiatrołapu całego w bieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts