Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarak pod lasem

Recommended Posts

To daj znać, jak położycie. Chętnie zastanowię się nad odkupieniem :) I koniecznie pokaż fotę, żebym miała kartę przetargową :p Masz gdzieś link do nich? Musiałabym sobie wizkę zrobić, jak w wiatrołapie by wyglądały... Ale mogłabym zrealizować laschową wizję wiatrołapu całego w bieli :rolleyes:

Aniu - chwila zaraz poszukam.

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zobacz na ebay'u. Tam można 4 albo 6 kupić i wtedy wychodzą około 200 złotych za sztukę.

Widziałam ;)

Aniu niestety mimo najszczerszych chęci ani w necie, ani u siebie nie znalazłam tych paneli.

Przeryję jeszcze wątek ale teraz dzieciaki muszę położyć spać.

Właśnie kupiłam do jadalni 2 lampy o których było wcześniej:

http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/2462/massive-lampa-wiszaca-e27-1500mm-41613-18-10.jpg

Dla zainteresowanych.

Lampa jest białawo-szara a przecierki są szarawo brązowawe. Jest ciemniejsza niż na tym zdjęciu - jak dla mnie bardziej szarawa niż biała - czyli świetna !!

Nie ma tu ani złota, ani srebrnego koloru.

Lampa jest śliczna i do tego w BRW są teraz w promocji - właśnie ten kolor za 79zł. !!:wiggle:

pepejeans, narendil - oj lubimy, lubimy ;)

Aha w BRW są teraz ogólnie promocje na lampy. Sporo jest w mocno obniżonych cenach, w stylach najróżniejszych.

A co do massive - to jak już je kupiliśmy, ku mojemu zaskoczeniu podobały się mężowi - to mu przypomniałam, że jak mu je na zdjęciach pokazywałam w necie to stwierdził, że lepsze z miski naszego psa by zrobił :lol2: więc konfrontacja na żywo wyszła na wielki plus dla moich lamp ;)

Kupiliśmy też taką lampę na taras od strony ogrodu:

http://www.sklep.lis-poland.pl/media/products/0350Z/images/thumbnail/thumb_0350-H28.jpg?lm=1318695114

nie ma w niej nic żółtego, złotego - tu chyba jest na zdjęciu z tak świecącą żółtą żarówką.

Bosko się to wszystko zapowiada, nie mogę się doczekać efektu końcowego.

W sprawie uchwytów,jak się nie uda zdobyć przez kogoś,może spróbuj tak- http://forum.muratordom.pl/showthread.php?186287-Ikea-pro%C5%9Bba-o-zdobycie-uchwyt%C3%B3w-!

W Praktikerze w Pestce widziałam ostatnio beton Primacol, jeśli temat jeszcze aktualny.

Gratuluję łupów lampowych. Ceny bardzo zachęcające.

Asia, dokopałaś się może do tych paneli?

Aniu - niestety nie. Już są widoczne boki kartonów, ale na górze jeszcze trochę przed nimi.

Ale cały czas systematycznie wywozimy to co w garażu do domu więc pewnie z tydzień i będę w stanie je dokładnie zmierzyć i zrobić fotki.

Bosko się to wszystko zapowiada, nie mogę się doczekać efektu końcowego.

W sprawie uchwytów,jak się nie uda zdobyć przez kogoś,może spróbuj tak- http://forum.muratordom.pl/showthread.php?186287-Ikea-pro%C5%9Bba-o-zdobycie-uchwyt%C3%B3w-!

W Praktikerze w Pestce widziałam ostatnio beton Primacol, jeśli temat jeszcze aktualny.

Lina witam u siebie w wątku i dziękuję za komplementy.

Uchwyty wczoraj kupiłam. Co prawda nie takie jak IKEA - ale znaleźliśmy coś co powinno fajnie wyglądać ;) Na razie nie mam zdjęć a nie widziałam nigdzie zdjęć w necie. Więc będą zdjęcia ostatecznego efektu na meblach.

Z betonem nadal sprawa otwarta, choć chyba pomalujemy kuchnię farbami KABE. Już mam wymieszane kolory i pójdą do kuchni.

A beton może w innym miejscu... zobaczymy. W każdym razie dzięki za informację i zapraszam częściej ;)

Edytowane przez atika

Aniu - niestety nie. Już są widoczne boki kartonów, ale na górze jeszcze trochę przed nimi.

Ale cały czas systematycznie wywozimy to co w garażu do domu więc pewnie z tydzień i będę w stanie je dokładnie zmierzyć i zrobić fotki.

Spoko, poczekam ;) Napisałam nawet do tego sprzedawcy, czy ma jeszcze te panele, albo czy mógłby mi udostępnić fotę, ale się nie odezwał...