atika 18.11.2011 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 To daj znać, jak położycie. Chętnie zastanowię się nad odkupieniem I koniecznie pokaż fotę, żebym miała kartę przetargową Masz gdzieś link do nich? Musiałabym sobie wizkę zrobić, jak w wiatrołapie by wyglądały... Ale mogłabym zrealizować laschową wizję wiatrołapu całego w bieli Aniu - chwila zaraz poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A co do cen - to na allegro wystawia je eamsy w bardzo fajnych cenach. Zobacz na ebay'u. Tam można 4 albo 6 kupić i wtedy wychodzą około 200 złotych za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Zobacz na ebay'u. Tam można 4 albo 6 kupić i wtedy wychodzą około 200 złotych za sztukę. Widziałam Aniu niestety mimo najszczerszych chęci ani w necie, ani u siebie nie znalazłam tych paneli. Przeryję jeszcze wątek ale teraz dzieciaki muszę położyć spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Jak ja żałuję, że ich nie kupiłam :( buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 20.11.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Choć chyba nie będzie to źle wyglądać przy tych panelach: http://bud-mich.pl/userdata/gfx/e38179e1e4ed8c13e160ee9f4551443e.jpg atika jak nazywają się te panele, co to za kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 20.11.2011 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 atika jak nazywają się te panele, co to za kolor? Dokładnie to: Orzech Szary 30013 Panele Classen Extravagant History Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 20.11.2011 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Właśnie kupiłam do jadalni 2 lampy o których było wcześniej: http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/2462/massive-lampa-wiszaca-e27-1500mm-41613-18-10.jpg Dla zainteresowanych. Lampa jest białawo-szara a przecierki są szarawo brązowawe. Jest ciemniejsza niż na tym zdjęciu - jak dla mnie bardziej szarawa niż biała - czyli świetna !! Nie ma tu ani złota, ani srebrnego koloru. Lampa jest śliczna i do tego w BRW są teraz w promocji - właśnie ten kolor za 79zł. !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.11.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 To fantastyczny fuks z lampami. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 20.11.2011 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 To fantastyczny fuks z lampami. Gratuluję! Dzięki Myszonik - masz już plany przeprowadzkowe ?? Kiedy Wielki Dzień ?? Macie już wszystko prawie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 20.11.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 atika super Ci wyszło z tymi lampami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.11.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Świetnie Lubimy takie promocje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 20.11.2011 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 pepejeans, narendil - oj lubimy, lubimy Aha w BRW są teraz ogólnie promocje na lampy. Sporo jest w mocno obniżonych cenach, w stylach najróżniejszych. A co do massive - to jak już je kupiliśmy, ku mojemu zaskoczeniu podobały się mężowi - to mu przypomniałam, że jak mu je na zdjęciach pokazywałam w necie to stwierdził, że lepsze z miski naszego psa by zrobił więc konfrontacja na żywo wyszła na wielki plus dla moich lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 20.11.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Kupiliśmy też taką lampę na taras od strony ogrodu: http://www.sklep.lis-poland.pl/media/products/0350Z/images/thumbnail/thumb_0350-H28.jpg?lm=1318695114 nie ma w niej nic żółtego, złotego - tu chyba jest na zdjęciu z tak świecącą żółtą żarówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.11.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Gratuluję łupów lampowych. Ceny bardzo zachęcające. Asia, dokopałaś się może do tych paneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Lina_ 20.11.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Bosko się to wszystko zapowiada, nie mogę się doczekać efektu końcowego.W sprawie uchwytów,jak się nie uda zdobyć przez kogoś,może spróbuj tak- http://forum.muratordom.pl/showthread.php?186287-Ikea-pro%C5%9Bba-o-zdobycie-uchwyt%C3%B3w-!W Praktikerze w Pestce widziałam ostatnio beton Primacol, jeśli temat jeszcze aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 20.11.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Gratuluję łupów lampowych. Ceny bardzo zachęcające. Asia, dokopałaś się może do tych paneli? Aniu - niestety nie. Już są widoczne boki kartonów, ale na górze jeszcze trochę przed nimi. Ale cały czas systematycznie wywozimy to co w garażu do domu więc pewnie z tydzień i będę w stanie je dokładnie zmierzyć i zrobić fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 20.11.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) Bosko się to wszystko zapowiada, nie mogę się doczekać efektu końcowego. W sprawie uchwytów,jak się nie uda zdobyć przez kogoś,może spróbuj tak- http://forum.muratordom.pl/showthread.php?186287-Ikea-pro%C5%9Bba-o-zdobycie-uchwyt%C3%B3w-! W Praktikerze w Pestce widziałam ostatnio beton Primacol, jeśli temat jeszcze aktualny. Lina witam u siebie w wątku i dziękuję za komplementy. Uchwyty wczoraj kupiłam. Co prawda nie takie jak IKEA - ale znaleźliśmy coś co powinno fajnie wyglądać Na razie nie mam zdjęć a nie widziałam nigdzie zdjęć w necie. Więc będą zdjęcia ostatecznego efektu na meblach. Z betonem nadal sprawa otwarta, choć chyba pomalujemy kuchnię farbami KABE. Już mam wymieszane kolory i pójdą do kuchni. A beton może w innym miejscu... zobaczymy. W każdym razie dzięki za informację i zapraszam częściej Edytowane 20 Listopada 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 20.11.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Asia fajnie z lampami sie udało mąż nie przestraszył się naszej wizyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.11.2011 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Są lampy? Super I nawet w brw a nie byłam pewna, fajnie że Ci się podobają . Tych przecierek to nie pamiętałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.11.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Aniu - niestety nie. Już są widoczne boki kartonów, ale na górze jeszcze trochę przed nimi. Ale cały czas systematycznie wywozimy to co w garażu do domu więc pewnie z tydzień i będę w stanie je dokładnie zmierzyć i zrobić fotki. Spoko, poczekam Napisałam nawet do tego sprzedawcy, czy ma jeszcze te panele, albo czy mógłby mi udostępnić fotę, ale się nie odezwał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts