atika 22.11.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Z pogodą trafiliście jak 6 w lotto. Chyba tak później zimy to dawno nie było, w zeszłym roku chyba pierwszy atak był właśnie jakoś na przełomie listopada i grudnia. Wszyscy budujący mogą się cieszyć z takiej pogody. w mojej "pogodynce" już 28 listopada pokazują + 9st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 22.11.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Czy ktoś wie co stało się z stroną licytacji dla Frania ?? Ja nie mogę jej otworzyć. Cały czas wyskakuje błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 22.11.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Z pogodą trafiliście jak 6 w lotto. Chyba tak później zimy to dawno nie było, w zeszłym roku chyba pierwszy atak był właśnie jakoś na przełomie listopada i grudnia. atika ,Myszonik wy to jakieś pozytywne bioprądy przewodzicie 10 min temu dowiedziałam się właśnie że okna nie 15 grudnia ale.......... juutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 22.11.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 atika ,Myszonik wy to jakieś pozytywne bioprądy przewodzicie 10 min temu dowiedziałam się właśnie że okna nie 15 grudnia ale.......... juutro khb i czekamy oczywiście na fotki nowiutkich okienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.11.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) Pomóżcie - bo przez swoją durnotę mam problem. Sprawa dotyczy naszej łazienki. Do łazienek kupiliśmy szafki z KOŁA - 60cm - 2 dla nas i 2 dla chłopaków. Takie: http://img2.burak.pl/img/4/e/5/9/szafka-wiszaca-uniwersalna-60cm-kolo-domino-89252.jpg pod umywalki są super i fajnie wyglądają, itd…. Ale one nie mają blatu a w szafkach są wycięte dziury na umywalki.. Skąd ja mogłam wiedzieć, widząc je tylko w necie, że one nie mają blatu ?? No dobra szafki pod umywalki mają zawsze wyciętą dziurę na odpływ od umywalki, ale jak je kupowałam miałam chyba jakieś zaćmienie. I wiadomo do chłopaków będzie drewniany blat – więc ok. Normalnie idą umywalki w to miejsce i dziury nie widać. Ale my mamy w swojej łazience 2 szafki i 1 umywalkę !!! a w 1 szafce dziurę. No i co teraz…. Też drewniany blat dawać ?? Czy może dać blat z kuchni ten Eggera (powinien pasować kolorem) - bo zostanie mi tyle reszty. tylko czy on się nadaje ?? No a jak dam u nas drewno na szafki to one będzie takie trochę "od czapy" - wiec wymyśliłam - by dać na ścianę - tam gdzie nie ma płytek drewnianą boazerię. Co myślicie ?? Co mam robić?? A może zwykły biały blat ?? Dostanę taki pod wymiar ?? 120x48,5 ?? Jeśli boazeria, to myślałam o takim mniej wiecej kolorze: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSsUXrW-9VwqVp3CPX-qsDCxi-pPuK5BcDbZF7bAIWiJAoKfeZL0Q Mam z 2-3 dni na decyzję a nie wiem zupełnie co zrobić. Dla przypomnienia - łazienka. http://i2.fmix.pl/fmi853/703ccf840008d11c4e809844/zdjecie.jpg Nie ma z boku i na podłodze ozdobnego paska - wszystko jest z tych samych płytek. http://i1.fmix.pl/fmi859/1fcfb1c0001ddbfa4e8163af/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2134/6323bedc001cefa44e80d95e/zdjecie.jpg Chodzi o tą ścianę pomalowaną na szaro. Aha na tej wizualce jest biała szafka i pociągnięta obudowa geberita do sufitu. W rzeczywistości zrobiliśmy tak, że obudowa jest tylko tak jak geberity - na 3 płytki - czyli 135cm. wysokości i na całą długość ściany. Albo zupełnie chyba głupi pomysł - postawić tam po prostu koszyk z ręczniczkami, albo na kosmetyki, itp...i zapomnieć o dziurze Edytowane 23 Listopada 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 23.11.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Asia ja bym dała tego eggera zwłaszcza jeśli ci zostanie i odcieniem będzie pasował do kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 atika kochaniutka przeczytaj dokładnie instrukcję szafek:D , jeśli nie chcesz mieć wycięcia na blacie, spód szafki przekładasz na górę, a górę na dół, bo rozumiem masz dwie szafki i jedną umywalkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.11.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 atika, nie rozumiem. Jak to nie mają blatu? To na czym stawiasz umywalki? Teraz to ja mam zaćmienie A Egger byłby OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.11.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) atika kochaniutka przeczytaj dokładnie instrukcję szafek:D , jeśli nie chcesz mieć wycięcia na blacie, spód szafki przekładasz na górę, a górę na dół, bo rozumiem masz dwie szafki i jedną umywalkę? Reni - co ja bym bez Ciebie zrobiła !!! Najprostsze rozwiązania nieraz bywają najtrudniejsze Edytowane 23 Listopada 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.11.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 atika, nie rozumiem. Jak to nie mają blatu? To na czym stawiasz umywalki? Teraz to ja mam zaćmienie A Egger byłby OK. Mają blat - ale mają też dziurę na umywalkę. Jak stawia sie umywalkę jest ok - ale ja mam 2 szafki obok siebie i 1 umywalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.11.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ja bym dała eggera. Albo jeśli nie będzie pasował to możesz zamówić po prostu biały blat do szafek łazienkowych w takich firmach, które robią zabudowy. Ten mały kawałek to chyba ie będzie majątek. Z białym blatem miałabyś jak na tej wizualce. Drewno jednak od czapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.11.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Mają blat - ale mają też dziurę na umywalkę. Jak stawia sie umywalkę jest ok - ale ja mam 2 szafki obok siebie i 1 umywalkę. Teraz już wszystko rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.11.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Bardzo Wam dziękuję za szybki odzew. Rozwiążę ten problem w najprostszy sposób - czyli jak pisała Reni - zamienię górę z dołem. Nie będę wprowadzać drewna, którego akurat w tej łazience nie chciałam, i nie będę mieszać z Eggerem - bo nie wiem czy 100% trafiłabym z kolorem. Uffff na szczęście idzie to zrobić bez problemu. aha - Egger i tak pójdzie jako blat w łazience gościnnej na nogach maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Lipka, jak tam idą postępy w elewacji..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.11.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Dobrze, że reni na posterunku, bo łazienka zapowiada się pięknie, a jak zaczęłabyś kombinować, to wiadomo... To już nie to by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.11.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Dobrze, że reni na posterunku, bo łazienka zapowiada się pięknie, a jak zaczęłabyś kombinować, to wiadomo... To już nie to by było Dokładnie. Choć przez chwilę przebiegła mi przez głowę myśl o drewnie na blacie i ścianie, jednak to nie byłoby to. Nie chciałam mieszać... Choć i tak mam zagryzkę na jaki kolor pomalować tą pustą ścianę Właśnie Lipka - jak elewacje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Atika, a jak tam instalacje wod-co...? wszystko działa? żadnych problemów nie miałaś..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.11.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Atika, a jak tam instalacje wod-co...? wszystko działa? żadnych problemów nie miałaś..? Teraz wszystko działa. Ale Pan Radek już ma pewnie dość telefonów ode mnie Był w poniedziałek po raz 2 czy 3 od montażu i coś tam poprawiał, choć w większości tłumaczył nam który zawór do czego, itd... Zrobiliśmy sobie rozpiskę, opisaliśmy zaworki i wszystko ok. Podłączył też zmiękczacz wody, który wcześniej nie był podłączony i uruchomiliśmy ciepłą wodę. Ogólnie wszystko działa. W domu mam cieplutko - nawet było aż za ciepło i walczyliśmy by obniżyć temperaturę. Okazało się, że jakiś czujnik się odczepił. A ja w domu miałam bez sensu po 23-24stopnie. Ale od 2 dni jest wszystko ok i mam nadzieję tak zostanie A jak u Ciebie ?? Ty jeszcze nie grzejesz ?? A z wody korzystasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 23.11.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 elewacja się robi, ściana szczytowa od frontu obłożona i dół dookoła domu na wysokość parterutyle było rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 woda jedynie ze studni, a ponieważ jej obecnie nie potrzebuje spuściłem wodę z hydroforu... grzeje tylko kozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts