anna-maria3 24.11.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Asia, może jeszcze nie wszystko stracone LINK1 LINK2 LINK3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.11.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 znalazłam na allegro regał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.11.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Aniu Napisałam zanim odświeżyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.11.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 myszonik - jesteś chętna na regał ?? Sam regał nie jest drogi, ale przesyłka - trochę przesada. Ale na pół już wygląda całkiem rozsądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.11.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Muszę jeszcze przemyśleć sprawę - i chyba to trochę potrwa - bo ja tak naprawdę jeszcze się nie zdecydowałam w jakiej kolorystyce będę tę szafkę rtv kupować - nie mogę nic sensownego wymyślić i stwierdziłam, że decyzję podejmę dopiero jak wstawię kanapę, stół i krzesła. Wobec czego u mnie to jeszcze melodia dalekiej przyszłości niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.11.2011 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Muszę jeszcze przemyśleć sprawę - i chyba to trochę potrwa - bo ja tak naprawdę jeszcze się nie zdecydowałam w jakiej kolorystyce będę tę szafkę rtv kupować - nie mogę nic sensownego wymyślić i stwierdziłam, że decyzję podejmę dopiero jak wstawię kanapę, stół i krzesła. Wobec czego u mnie to jeszcze melodia dalekiej przyszłości niestety... Spokojnie, spokojnie... ja tez jeszcze nie kupuję. Tak pytam - na zapas Ja też nie wiem czy biały, czy czarny.... najlepszy byłby szary No i coś pasującego do stolika przy kanapie. A tu z mężem mamy zonk. On mi wczoraj zakomunikował, że chciałby jakiś stolik-barek a nie moje wymysły.... Kolejna sprawa do rozpracowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.11.2011 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Jako, że nikt się nie wypowiedział (oprócz lipki) na temat mojej tapety - która wkleiłam jako propozycję do łazienki, to bez Waszej "zgody" sobie właśnie ją kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.11.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 A masz wymyślony stolik do kanapy?Bo ja nad nim też myślę i to właśnie w tandemie ze stolikiem rtv żeby się jakoś nie pogryzły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.11.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Zapytam jeszcze tutaj, bo były kiedyś dyskusje o przemalowywaniu, może ktoś z odwiedzających będzie wiedział: znacie produkt jakiś (lakierobejca lub coś w tym stylu) do pomalowania listew drewnianych na grafitowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.11.2011 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 myszonik - właśnie o tym pisałam powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.11.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 No tak - piszemy prawie synchronicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.11.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 wklejam ku pamięci - super stolik do postawienia przy kanapie. http://s.sklep.meble.pl/gfx/dkwadrat/sklep_oferta/125247/lstolik_coffee_dwa_kolory_5503358384.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.11.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 trochę kosmiczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ja bym mu nóżki zmodyfikowała chyba... Bardziej by mi się widział z nóżkami jakie były w meblach z lat 60-70. Kształt podobny, ale drewniane i najlepiej błyszczące czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 24.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Jako, że nikt się nie wypowiedział (oprócz lipki) na temat mojej tapety - która wkleiłam jako propozycję do łazienki, to bez Waszej "zgody" sobie właśnie ją kupiłam. atika bardzo udany i trafny zakup będzie elegancko pasować do Twoich kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.11.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 A zapomniałam o tapecie zupełnie... ja jakoś nie bardzo czuję samą koncepcję tapety w łazience, ale czekam na efekt i trzymam kciuki żeby wyszło super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.11.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 atika, masz już uchwyty kuchenne? Bo strecket są już dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 28.11.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 atika, masz już uchwyty kuchenne? Bo strecket są już dostępne. No to mnie zrobili... A zarzekali się że już nie będzie. Uchwyty mam, kupiłam takie mleczno-przezroczyste.... ale nie wiem czy ich nie oddać i nie kupić jednak strecketów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoWLKP 28.11.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witam, jako stały obserwator czas się przywitać i pogratulować tempa, jak i trzymani się harmonogramu prac. Nie mogę się doczekać tylko, kiedy zostaną dodane fotki ściany z cegieł, gdyż moja żona ma podobną koncepcję i nie ukrywam że jestem ciekaw efektu końcowego. Już tylko 3tyg do przeprowadzki My zaczęliśmy 22 października i jesteśmy na etapie układania stropu i zalewamy w tym tyg., ale jeszcze sporo przed nami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 29.11.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Witam, jako stały obserwator czas się przywitać i pogratulować tempa, jak i trzymani się harmonogramu prac. Nie mogę się doczekać tylko, kiedy zostaną dodane fotki ściany z cegieł, gdyż moja żona ma podobną koncepcję i nie ukrywam że jestem ciekaw efektu końcowego. Już tylko 3tyg do przeprowadzki My zaczęliśmy 22 października i jesteśmy na etapie układania stropu i zalewamy w tym tyg., ale jeszcze sporo przed nami. Pozdrawiam To tempo również całkiem szybkie ścianę wkleję jak doczyszczę ją z pyłu po szlifowaniu sufitów i znikną z salonu wszystkie kartony - bo w tej chwili cała ściana zastawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts