Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarak pod lasem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Muszę jeszcze przemyśleć sprawę - i chyba to trochę potrwa - bo ja tak naprawdę jeszcze się nie zdecydowałam w jakiej kolorystyce będę tę szafkę rtv kupować - nie mogę nic sensownego wymyślić i stwierdziłam, że decyzję podejmę dopiero jak wstawię kanapę, stół i krzesła. Wobec czego u mnie to jeszcze melodia dalekiej przyszłości niestety...

Muszę jeszcze przemyśleć sprawę - i chyba to trochę potrwa - bo ja tak naprawdę jeszcze się nie zdecydowałam w jakiej kolorystyce będę tę szafkę rtv kupować - nie mogę nic sensownego wymyślić i stwierdziłam, że decyzję podejmę dopiero jak wstawię kanapę, stół i krzesła. Wobec czego u mnie to jeszcze melodia dalekiej przyszłości niestety...

Spokojnie, spokojnie... ja tez jeszcze nie kupuję. Tak pytam - na zapas ;)

Ja też nie wiem czy biały, czy czarny.... najlepszy byłby szary ;)

No i coś pasującego do stolika przy kanapie.

A tu z mężem mamy zonk. On mi wczoraj zakomunikował, że chciałby jakiś stolik-barek :sick: a nie moje wymysły....

Kolejna sprawa do rozpracowania.

Witam,

jako stały obserwator czas się przywitać i pogratulować tempa, jak i trzymani się harmonogramu prac.

Nie mogę się doczekać tylko, kiedy zostaną dodane fotki ściany z cegieł, gdyż moja żona ma podobną koncepcję i nie ukrywam że jestem ciekaw efektu końcowego.

Już tylko 3tyg do przeprowadzki :D

My zaczęliśmy 22 października i jesteśmy na etapie układania stropu i zalewamy w tym tyg., ale jeszcze sporo przed nami.

Pozdrawiam

Witam,

jako stały obserwator czas się przywitać i pogratulować tempa, jak i trzymani się harmonogramu prac.

Nie mogę się doczekać tylko, kiedy zostaną dodane fotki ściany z cegieł, gdyż moja żona ma podobną koncepcję i nie ukrywam że jestem ciekaw efektu końcowego.

Już tylko 3tyg do przeprowadzki :D

My zaczęliśmy 22 października i jesteśmy na etapie układania stropu i zalewamy w tym tyg., ale jeszcze sporo przed nami.

Pozdrawiam

To tempo również całkiem szybkie ;)

ścianę wkleję jak doczyszczę ją z pyłu po szlifowaniu sufitów i znikną z salonu wszystkie kartony - bo w tej chwili cała ściana zastawiona.